Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Το Φως

Το Φως είναι ένα βιβλίο σοφίας. Ένα δοκίμιο που έχει στόχο του τη βελτίωση του ανθρώπου με την αναζήτηση του εσωτερικού φωτός.
Είπαν
Το «Φως» γεννήθηκε μέσα από τη γενναιοδωρία των συγγραφέων του και αποτελεί προσφορά στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Αναζωογονητικό! Κάθε κεφάλαιο είναι και μία πρόσκληση και ευκαιρία να ξεπεράσετε τα παλιά αρνητικά σας κατάλοιπα και να κάνετε τη ζωή σας, από συνηθισμένη, ιδιαίτερη.

Lisa Nichols 
Προεξέχουσα διδάσκαλος στο «Μυστικό» και συγγραφέας του διεθνούς best seller Ό,τι κι Αν Γίνει! (No Matter What!)

¤

Το «Φως» αποτελεί μία λαμπερή αντανάκλαση των πέντε αρχών που έχω στην καρδιά μου. Είναι ένα ολοκληρωμένο πνευματικό έργο που δίνει στον αναγνώστη τη δύναμη να βρει την αγάπη και την αλήθεια. Είναι καρπός ανιδιοτελούς προσφοράς και μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης και μεταμόρφωσης. Ένας προς ένας, οι συντελεστές του έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και σας προσκαλούν να είστε γαλήνιοι, να ακούτε την εσωτερική σας φωνή, να έχετε κριτική σκέψη και να καθοδηγήστε από την έμφυτη σοφία που όλοι διαθέτουμε.

Don Miguel Ruiz 
Συγγραφέας των διεθνών best sellers 
Οι Τέσσερις Συμφωνίες 
(The Four Agreements) και Η Πέμπτη Συμφωνία 
(The Fifth Agreement)
Συμμετέχουν με κείμενά τους 21 πνευματικοί διδάσκαλοι και συγκεκριμένα οι:

Κεν Λάουχερ, Τάραν Κάμερον Μακντόναλντ-Πάρκερ, Δρ. Χαμπίμπ Σαντέγκι, Ρίτσαρντ Γουότερμπορν, Βίσεν Λακιάνι, Ντίρντρι Χέιντ, Μάικ Ρόμπινσον, Μάρσι Σίμοφ, Τέρι Τίλμαν, Τζάνετ Άτγουντ, Λώρεν Σεμπάστιαν, Μπάρμπαρα Μαρξ Χάμπαρντ, Τζον Πέρκινς, Τζούλι Τσάιμς, Τζον-Ρότζερ, Μόλυ Αν Φέρλυ, Δρ. Σου Μόρτερ, Ντον Μιγκέλ Ρουίζ, Μάικλ Χέιζ, Γουίλιαμ Αρντζ, Νηλ Ντόναλντ Γουόλς.
Κερδίστε το!
Οι εκδόσεις Ιβίσκος προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου σε ισάριθμους τυχερούς αναγνώστες του ιστότοπου. Για να στείλετε τη συμμετοχή σας κλικάρετε το παρακάτω k και συμπληρώστε τη φόρμα. Παρακαλώ, σημειώστε τα ακόλουθα:
Διαβάστε τους όρους και άλλες σχετικές πληροφορίες για τις κληρώσεις και τα δώρα εδώ. Η κλήρωση θα γίνει στις 17 Μάρτη και οι τυχεροί θα παραλάβουν το βιβλίο τους από τα γραφεία των εκδόσεων Ιβίσκος, Μακεδονίας 21, Κηφισιά, info@iviskospublications.gr.

k

Καλή τύχη!
Βιογραφικό
Η Keidi Keating βίωσε μία ξαφνική πνευματική αφύπνιση στην ηλικία των τριάντα ετών, μετά από μια σειρά μεταμορφωτικών θεραπευτικών συνεδριών. Επακολούθησε μία μυστικιστική αλληλουχία γεγονότων, η οποία γέννησε μέσα της την άσβεστη έφεση να έρθει σε ουσιαστική επαφή με την Ψυχή της και να συνεχίσει γεμάτη εμπιστοσύνη το πνευματικό της ταξίδι. Ως αποτέλεσμα, άρχισε να γίνεται όλο και περισσότερο ενορατική, συμπονετική, σοφή και ευτυχισμένη. Η Keidi πλέον επιμελείται, γράφει και εκδίδει βιβλία και προϊόντα που προσφέρουν στους ανθρώπους τα κλειδιά και τη δύναμη να αφυπνίσουν το Φως που κρύβουν μέσα τους.

Δείτε το βιβλίο στις εκδόσεις Ιβίσκος

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη