Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Ματωμένος Δούναβης * Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Τα βάσανα του Τεό και της Λέας * Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Τι μπορείτε να κάνετε στο koukidaki

Αν είστε καλλιτέχνης, συγγραφέας, δημιουργός, υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων ή άνθρωπος της τέχνης γενικότερα... δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για το έργο σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Να το προωθήσετε με διάφορους τρόπους.
Μπορείτε να μου ζητήσετε ανάρτηση, αρθρογραφία σχετικά με αυτό, κριτικογραφία, παρουσίαση-σκιαγράφηση, συνέντευξη, κ.ο.κ. Ένας ακόμα πιο αποδοτικός τρόπος προώθησης είναι όταν τα παραπάνω –ή ένα από τα παραπάνω– συνδυαστεί με δωροθεσία. Η προσφορά δώρου στους αναγνώστες του ιστότοπου προκαλεί το ενδιαφέρον τους, φέρνει επιπλέον επισκέπτες διότι αποτελεί κίνητρο και τους χαροποιεί.
Η δωροθεσία μπορεί να γίνει και ανεξάρτητα από τα παραπάνω εφόσον θέλετε να προσφέρετε κάτι σε συνεννόηση μαζί μου. Γι' αυτή την περίπτωση πρέπει να αναφέρετε το είδος του δώρου, ποσότητα, τρόπο διάθεσης στους αναγνώστες (με αποστολή, παραλαβή από κάπου κ.λπ.), τυχόν εξαιρέσεις (για παράδειγμα κάτοικοι άλλων χωρών) και στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας.
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μπορείτε να ζητήσετε να μπει το koukidaki στα διαφημιστικά σας φυλλάδια, τις αφίσες, τα προγράμματα, κ.ο.κ. ως χορηγός επικοινωνίας. Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε το logo, που ακολουθεί παρακάτω, και τοποθετήστε το στο σχετικό υλικό σας, στείλτε μου το δελτίο τύπου (όπου αναφέρονται οι πληροφορίες, οι συντελεστές, η περίληψη κ.λπ. σε αρχείο word δηλαδή φορμάτ .doc) μαζί με την αφίσα ώστε να δημοσιευτεί η εκδήλωσή σας εδώ και να τοποθετηθεί banner ορατό σε όλες τις σελίδες και σε όλες τις συσκευές.
Σημειώστε: Δεν ασχολούμαι με εργαστήρια, σεμινάρια, σχολές, εκπαιδευτήρια κ.ο.κ. κι ως εκ τούτου δεν δημοσιεύω τα αντίστοιχα δελτία τύπου. Από την άλλη, το δελτίο σας ενδέχεται να δημοσιευθεί και στην περίπτωση που δεν έχετε τοποθετήσει το logo στο υλικό της εκδήλωσης/παράστασης/έκθεσής κ.ο.κ. εφόσον η γράφουσα αποφασίσει πως πρέπει να διαδοθεί ή συντρέχουν άλλοι σοβαροί λόγοι, όπως ένας φιλανθρωπικός σκοπός κ.λπ.
Σημειώστε ότι για την ηλεκτρονική έκδοση τα επισυναπτόμενα αρχεία κειμένου πρέπει να έχουν φορμάτ .doc και τα αντίστοιχα αρχεία εικόνας φορμάτ .jpg, .jepg, .png ή .gif και καλή ποιότητα/ανάλυση/μέγεθος. Αποφύγετε την κοινή χρήση μεγάλων αρχείων μέσω cloud/driver κ.ά. Τα μεγέθη αυτά είναι απαγορευτικά για τα sites και δεν εξυπηρετούν (εκτός κι αν θέλετε να φτιάξουμε αφίσα μεγάλης διάστασης, π.χ. μετόπης θεάτρου).
Επίσης, μπορείτε να δημοσιεύετε τα λογοτεχνικά σας έργα. Δέχομαι διηγήματα –αλλά και μεγαλύτερη έκτασης–, ποίηση, χρονογραφήματα... και γενικά οποιαδήποτε λογοτεχνική φόρμα πλην των πολύ μεγάλων, ήτοι νουβέλα, μυθιστόρημα, κ.ο.κ. εκτός κι αν επιθυμείτε δημοσίευση σε μέρη. Επίσης, οι μελέτες και τα δοκίμια πρέπει να έχουν πολιτιστικό θέμα. Τα έργα πρέπει να είναι αδημοσίευτα (για δημοσίευση στο διαδίκτυο) ενώ αν αποτελούν απόσπασμα βιβλίου, που έχει εκδοθεί, θα πρέπει να αναφέρετε τον τίτλο και κάθε άλλο σχετικό στοιχείο (για παράδειγμα αν βρίσκονται σε κάποιο συλλογικό έργο τα ονόματα των άλλων συγγραφέων ή αν συνοδεύεται από κάποια εικόνα τα credits αυτής). Επίσης, θα πρέπει να έχουν περάσει από επιμέλεια και να βρίσκονται στην τελική τους μορφή. Αν το έργο σας βρίσκεται στην πρώτη, χειρόγραφη φάση του, μπορώ να αναλάβω την επιμέλειά του όμως είναι σημαντικό να το αναφέρετε στην επικοινωνία μας.

Κατεβάστε το logo του koukidaki.gr
Τέλος, μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας για επιμέλεια - διόρθωση, να ζητήσετε κατασκευή banner, αφίσας, εξωφύλλου και άλλων γραφιστικών (δείτε παραδείγματα τέτοιων εργασιών παρακάτω).

Ευφροσύνη: Όλα όσα θυμάμαι
Αυτοκράτωρ ΑδριανόςΤο αγόρι που δεν ήθελε να μεγαλώσει
Το κοράκι

Να διαφημιστείτε σε ένα κοινό 5 χιλιάδων μοναδικών επισκεπτών ημερησίως (Μ.Ο. επισκεψιμότητας βάσει μετρήσεων του 2022).
Για τοποθέτηση banner μεγάλου μεγέθους σε μία από τις κεντρικές θέσεις του ιστότοπου στείλτε μου μήνυμα στο jennykoukidou@gmail.com αναφέροντας το διάστημα που σας ενδιαφέρει να τοποθετηθεί και τις διαστάσεις του. Υποστηρίζονται και animation (.gif).
Εναλλακτικά, μπορείτε να μου ζητήσετε να δημιουργήσω εγώ το banner σας δωρεάν (συνήθως φτιάχνω τρεις εκδοχές ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει καλύτερα).

Να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς λογοτεχνικούς και άλλους κερδίζοντας μοναδικά έπαθλα.
Κατά καιρούς, (θα) τρέχουν και διαγωνισμοί λογοτεχνίας και άλλοι με ξεχωριστά έπαθλα, μοναδικά και τις περισσότερες φορές ειδικά φτιαγμένα για τους νικητές.
Για να μένετε πάντα ενημερωμένοι κάντε εγγραφή στο newsletter

🎭 🎬 🎶 🎦 🎨 📖 📚

Αν είστε αναγνώστης και φίλος του πολιτισμού και των τεχνών... διαβάστε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε αυτό το ιστολόγιο.
Να διαβάσετε πληθώρα άρθρων, κριτικών, θεμάτων (λογοτεχνία, θέατρο, εικαστικά, Τέχνη και Πολιτισμός).
Να διαβάσετε συνεντεύξεις.
Να βρείτε νέα, αναγγελίες και επιλογές πολιτισμού στην ειδικά διαμορφωμένη ατζέντα –ανά μήνα– που ενημερώνεται διαρκώς.
Να σχολιάσετε τις δημοσιεύσεις (θα χρειαστεί να συνδεθείτε στα social) ώστε να κριτικάρετε τα βιβλία, τις ταινίες, τις παραστάσεις, τα έργα, κ.ο.κ. αλληλεπιδρώντας έτσι επί της ουσίας με τους συγγραφείς/καλλιτέχνες/δημιουργούς τους ή με άλλους αναγνώστες.
Να κερδίσετε δώρα. Θα βρείτε δεκάδες δωροθεσίες, όλο τον χρόνο, στις ενημερώσεις που «περνούν» στο επάνω μέρος της σελίδας ή κλικάροντας τα σχετικά εικονίδια που θα βρείτε κάτω από τις αναρτήσεις.
Επίσης, να κατεβάσετε δωρεάν ή να διαβάσετε ηλεκτρονικά μοναδικά βιβλία και να κατεβάσετε ή να ακούσετε ηλεκτρονικά μουσικά άλμπουμ και άλλα.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου κλικάρετε εδώ

🎭 🎬 🎶 🎦 🎨 📖 📚

Τέλος, μπορείτε να συμβάλλετε και να βοηθήσετε ενεργά στο koukidaki είτε κοινοποιώντας τις αναρτήσεις που σας αρέσουν είτε κάνοντας μια προσφορά μέσω PayPal. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή ενώ τα χρήματα που συγκεντρώνονται εκεί επιστρέφουν σε εσάς με τη μορφή δώρων (βιβλία, εισιτήρια σε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, C.D., κ.ο.κ.) και άλλων δράσεων πολιτισμού.

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΗ μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση, Χριστόφορου ΧριστοφόρουΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη