Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Η Μαρίνα Διακάκη και Η αγάπη θα 'ρθεί!

Το μυθιστόρημα μου… «Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ 'ΡΘΕΙ!» είναι το πρώτο μου μυθιστόρημα το οποίο έγινε με μεγάλο κόπο αλλά πολύ μεράκι και αγάπη.

Στην υπόθεση εμπλέκονται απλοί καθημερινοί άνθρωποι και μέσα από την επαφή τους αναδεικνύονται οι συμπεριφορές καλές ή κακές που μας επηρεάζουν. Η δική μας στάση απέναντι τους, καθορίζει τον χαρακτήρα μας. 

Οι ήρωες του βιβλίου, η Νεφέλη και ο Γιάννης, ένα νέο και φτωχό ζευγάρι, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα εμπόδια που βάζει στο δρόμο τους η ζωή και ο καθένας παλεύει με τους δικούς του δαίμονες για να τα καταφέρει.

Ο αναγνώστης μέσα από την ιστορία μου, προσπάθησα να καταλάβει πως ο άνθρωπος αν βασιστεί στις ικανότητες του και πιστέψει στον εαυτό του μπορεί να κατακτήσει τα όνειρα του, χωρίς να χάσει την αγάπη απ’ τη ζωή του.

Ευχή μου είναι να καταφέρω να βοηθήσω και εγώ άλλους ανθρώπους όπως με βοήθησαν εμένα βιβλία άλλων συγγραφέων και να αξίζω μία θέση στο συγγραφικό χώρο.

Η μυθοπλασία-ιστορία της Νεφέλης και του Γιάννη

Αφορά τον αγώνα ενός νέου και φτωχού ζευγαριού
Για να τα καταφέρουν και να μην χαθούν
Ανάμεσα στα εμπόδια και στις αναποδιές
Που βάζει η ζωή στον δρόμο τους.
Η δύναμη του καθενός από τους δυο τους

Θα δείξει πως μπορούν
Άνθρωποι χωρίς ένα ελπιδοφόρο μέλλον

Εάν το θέλουν και το πιστέψουν
Ρισκάροντας βέβαια, με
Θάρρος και υπομονή να κατακτήσουν την
Ευτυχία και την επιτυχία και εντέλει ότι είναι
Ικανοί να συναντήσουν την αγάπη, αρκεί να έχουν τα μάτια της ψυχής τους ανοιχτά!
Η Μαρίνα Διακάκη συμπληρώνει την πρό(σ)κληση της στήλης Ακρότιτλο και του myth-story μιλώντας για το βιβλίο της, «...Η αγάπη θα 'ρθει!», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής.
Στο οπισθόφυλλο λέει:
Η Νεφέλη και ο Γιάννης είναι δυο νέοι, που ζουν σε ένα ορεινό χωριό. Από νωρίς βίωσαν τη μοναξιά και την απόρριψη στη ζωή τους. Η καρδιά τους σκίρτησε, όταν συναντήθηκαν εργάτες στα χωράφια. Έτσι είναι η ζωή… Τον όμοιό σου τον μυρίζεσαι από μακριά και θες να πας κοντά του. Ο έρωτας τους μάγεψε και παντρεύονται, παρασυρμένοι από την ορμή και την αθωότητα της νιότης. Το ταξίδι τους στους δρόμους της ζωής κυλούσε ευτυχισμένα μέχρι που σε ένα σταυροδρόμι έπεσαν στον λάκκο με τα φίδια. Οι απανωτές αναποδιές, τα χτυπήματα της μοίρας και η φτώχεια τους προσγείωσαν βίαια στην πραγματικότητα. Θύμωσαν και αντάριασε η καρδιά τους. Ο καθένας πάλεψε με τους δαίμονές του, για να σταθεί όρθιος και να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Τι κρίμα όμως… Βγήκαν σε αντίθετα μονοπάτια και τώρα ένα μεγάλο μυστικό σφραγίζει τη μοίρα τους. Ο Γιάννης, νικημένος από τα χτυπήματα και πλανεμένος από το ποτό, τα παρατά. Εκείνη παλεύει να γλυτώσει απ’ την ανέχεια, ελπίζοντας να μη χάσει την ψυχή της. Μόνη και απελπισμένη παραμερίζοντας την αγάπη, ορκίζεται στον εαυτό της ότι θα αγωνιστεί να αλλάξει τη ρότα της ζωής της. Χρόνια μετά, η ωριμότητα τη βρίσκει επιτυχημένη και ευτυχισμένη. Η διαδρομή τη δίδαξε ότι αν αγωνιστείς μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα σου. Το μόνο εφόδιο που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις είναι η αγάπη. Μη φοβάσαι να προχωρήσεις, γιατί έχει τόσα πρόσωπα που αν τα αναγνωρίσεις θα την έχεις πάντα δίπλα σου. Αρκεί να έχεις τα μάτια της ψυχής σου ανοιχτά και… η αγάπη θα ‘ρθει!

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη