Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Παιδικά: Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Όταν έπεσε η μάσκα

«Δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή μου που να μην είναι μουσική», Ηρώ Κλείτου

Η καλλιτέχνις από την Κύπρο έχει εργαστεί σκληρά στο πιάνο, το τραγούδι, την σύνθεση αλλά και το μουσικό θέατρο. Η Ηρώ Κλείτου είναι ένα όμορφο παράδειγμα για το τι συμβαίνει άμα συνδυαστεί το ταλέντο και η δημιουργικότητα με την κλασική εκπαίδευση ενώ το χαρακτηριστικό της είναι τα βαθιά νοήματα και συναισθήματα που υπάρχουν στα τραγούδια της.
Το νέο "Where are you now" καθώς και όλα τα προηγούμενα singles είναι διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες (iTunes, Spotify, Amazon και SoundCloud). Όλα τα covers και τα original τραγούδια της καθώς και το Official Video clip του Where are you now μπορείτε να τα βρείτε στο Youtube κανάλι της.
Παρακάτω, απαντά στις ερωτήσεις μου και αμέσως μετά μπορείτε να ακούσετε τη μουσική της.
Τι σημαίνει η μουσική για εσάς;
Ηρώ Κλείτου: Η μουσική είναι η ζωή μου, η καθημερινότητα μου, ο τρόπος επικοινωνίας μου με τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή μου που να μην είναι μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πώς ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι, δηλαδή η ενασχόληση σας με το τραγούδι;
Η.Κ.: Από πολύ μικρή έπαιζα πιάνο, τραγουδούσα και έγραφα! Αν ακούσεις τα τραγούδια που έγραφα από παιδί είναι λες και έχω ένα βιβλίο ζωής των συναισθημάτων μου και των ιστοριών που έζησα!

Μέχρι σήμερα, ποια υπήρξε η καλύτερη καλλιτεχνική σας στιγμή και ποια η χειρότερη;
Η.Κ.: Κάθε στιγμή, καλλιτεχνική, μας μαθαίνει κάτι διαφορετικό! Η πιο όμορφη μου στιγμή ήταν όταν ταξίδεψα στο Bahrain για το boho Baha festival που ήταν αφιερωμένο στο nightmare before Christmas musical movie! Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τόση αγάπη για συνεργασία και μουσική που μου έδειξε πόσο μαγικά μπορεί να είναι όλα και πόσο ωραίο θα ήταν αν κάναμε και εμείς κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Δεν μπορώ να σκεφτώ αρνητική στιγμή πάντα κρατώ μόνο τα θετικά!

Αν δεν είχατε ασχοληθεί με τη μουσική, με τι άλλο θα μπορούσατε να ασχοληθείτε; Αν δεν υπήρχε το τραγούδι, τι θα κάνατε; Ή, αν θέλετε, τι θα γέμιζε το κενό;
Η.Κ.: Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω! Είναι λες και με ρωτάς πώς θα περπατούσα αν δεν είχα πόδια! χαχα! Ίσως να μπορούσα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό ή τον χορό που αποτελούν και αυτά μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μου!
After her previous two powerful and successful singles "What do We Live For" and "Monkey", Iro Kleitou now released her new astonishing song "Where are you Now".
Iro Kleitou is an example of the magic that occurs when natural talent, creativity and classical training are combined together. The Cypriot artist from a very young age was always working hard on her piano, singing, songwriting and Musical theatre studies. With her unquestionable ability to create hypnotic compelling songs that spin around her distinctive edgy voice is taking her music to the next level!
She is an independent artist working hard and proudly representing herself. She has her heart and soul in her songs and she is looking forward to the responses on her new song all over the world. "Where are you Now" is available across all major digital music Platforms including iTunes, Spotify, Amazon and Soundcloud. You can find the official Video clip on YouTube where she had also uploaded her previous Singles and acoustic versions of cover songs.

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Οι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΟ πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη