Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Παιδικά: Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Όταν έπεσε η μάσκα

Ηρακλής, ο ήρωας της καρδιάς μας

Ηρακλής και Ομφάλη


Γιώργου Ζώτου

Gerard de Lairesse (Η επιλογή του Ηρακλή)

Μετά την γκράντε μονομαχία στο Ελ Γύθειο (Χ ημίχρονο, Χ τελικό, Χ και στα πέναλτι), ο Απόλλωνας πήρε τον τρίποδά του πίσω στους Δελφούς και με τα χίλια ζόρια κατάφερε να πείσει την Πυθία να δώσει τον πολυπόθητο χρησμό στον Ηρακλή για να απαλύνει τις τύψεις που είχε από τον θάνατο του κακομοίρη του Ίφιτου.
Θέλετε επειδή κόντεψε να της φέρει τον τρίποδα στο κεφάλι, θέλετε επειδή την είχε πει μαστουρωμένη μπαμπόγρια, η Πυθία έβγαλε έναν χρησμό που άνετα τον λες και ρεζίλι των σκυλιώνε για τον ημίθεο της καρδιάς μας!
Ούτε ίξεις, ούτε αφίξεις, με λόγια σταράτα και ξεκάθαρα η Πυθία του ορμήνευσε να πα να γίνει σκλάβος!
Επειδή ήταν και νταβραντισμένος ήταν σίγουρο ότι θα έπιανε καλό παραδάκι από την πώλησή του.
Παραδάκι που θα πήγαινε στον Εύρυτο ως αποζημίωση για τον αδικοχαμένο του γιο.
Μάλιστα για να σιγουρευτούν ότι θα είναι καλή η μπάζα κάλεσαν τον Ερμή, τον μέγα μάστορα στο εμπόριο, να τους βρει αγοραστή.
Ο Ερμής, με άριστες αξιολογήσεις στο προφίλ του (5/5 αστεράκια ο αθεόφοβος!), έβαλε το προϊόν προς πώληση στην ιστοσελίδα αλισβερίς.τζιάρ και αμέσως ξεκίνησε ο χαμούλης.
Οι προσφορές έπεφταν βροχή, οι επίδοξοι αφέντες μπόλικοι, όμως τελικά είχαμε μεγάλη νικήτρια τη βασίλισσα της Λυδίας Ομφάλη η οποία έδωσε τρία ολόκληρα τάλαντα παρακαλώ!
Για να έχετε μία ιδέα, η σημερινή τους αξία σε ευρώ, αν υπολογίσουμε και τον πληθωρισμό, ξεπερνά τα 50 χιλιαρικάκια!
Βέβαια κοτζάμ βασίλισσα ήταν η Ομφάλη, δεν της έλειψαν κιόλας!
Μια απαραίτητη στάση εδώ!
Η ιστορία γράφει για την Ομφάλη ότι ήταν μια πολύ σκληρή βασίλισσα ιδίως από τότε που χήρεψε.
Αυτό που δεν γράφει η ιστορία είναι ότι, εκτός από χήρα ήταν και βέρι σέκσι γούμαν ενώ στο ρεπερτόριό της είχε και κάποιες κίνκι πινελιές. Μην φανταστείτε τίποτα ακραίες καταστάσεις, κάτι χειροπέδες, λίγο μαστίγιο, μερικά σεξ τόις, έτσι για να σπάει η ρουτίνα.
Με άλλα λόγια η βασίλισσα της Λυδίας δεν είχε ταμπού στον έρωτα και καλά έκανε, εμάς ούτε λόγος μας πέφτει ούτε εμάς έδενε με τις χειροπέδες.
Η Ομφάλη στην αρχή αγόρασε τον Ηρακλή για πολεμιστή και μάλιστα τον έβαλε να κάνει κάποιου είδους εξυπηρετήσεις, όπως να απαλλάξει την περιοχή από επικίνδυνους κακοποιούς, όμως μετά σκέφτηκε ότι έτσι πάει χαμένος ένας τέτοιος παίδαρος.
Και τον έβαλε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού!
Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, σιδέρωμα, τα πάντα, όλα!
Αλλά όχι έτσι απλά!
Διότι εδώ κυρίες και κύριοι, έχουμε το πρώτο καταγεγραμμένο Cross Dressing στην ιστορία.
Φορούσε ο Ηρακλής τα ασημένια σκουλαρίκια, τα μεταξωτά κιλοτάκια, τις ζαρτιέρες και τις τακούνες της Ομφάλης κι ανέβαινε να κρεμάσει τις κουρτίνες στο παλάτι.
Ή καθόταν στην αγκαλιά της αφέντρας του και κεντούσε σταυροβελονιά σεμεδάκια.
Η δε αφέντρα Ομφάλη, φορούσε τη λεοντή του κι όταν το αγόρι μας ήταν άτακτο τον τιμωρούσε με το μαστίγιο!
Και η αλήθεια είναι και το αγόρι μας το καταφχαριστιόταν το role play.
Για τρία χρόνια το ζευγαράκι τα πέρασε φίνα (και καλά έκαναν στο κάτω κάτω, αφού έτσι την έβρισκαν και λογαριασμό δεν έδιναν σε κανέναν κουτσομπόλη, που δεν του έπεφτε λόγος) τόσο που έκαναν και μερικά παιδιά, ένα από αυτά ήταν ο Λάμος, επώνυμος ήρωας της Λαμίας.


Copyright © Γιώργος Ζώτος All rights reserved, 2023
Πρώτη δημοσίευση
Επιμέλεια - διορθώσεις: Τζένη Κουκίδου
Στη συνοδευτική εικόνα βλέπετε πίνακα Gerard de Lairesse (Η επιλογή του Ηρακλή)
Η ευθυμογραφική σειρά του Γιώργου Ζώτου Ηρακλής, ο ήρωας της καρδιάς μας δημοσιεύθηκε σε μέρη, κάθε Σάββατο, από τον Ιούλιο του 2023. Όλα άρχισαν εδώ. Συνεχίζεται εδώ

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Οι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΟ πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη