Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις * Λυκόσκυλα, Ίμερος και Ηλιοτρόπιο ονείρων ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Παιδικά: Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Όταν έπεσε η μάσκα

Και τώρα οι τρεις μας

Και τώρα οι τρεις μας

Παρακολούθησα την παράσταση Και τώρα οι τρεις μας στο Θέατρο 2510 στα Εξάρχεια. Μου άρεσε το θέατρο που στεγάζεται σε έναν παλιό χώρο και κυρίως η διακόσμηση που έχουν κάνει στον χώρο υποδοχής. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα εργαστήρι θεάτρου.

Η κωμωδία –γραμμένη από τον Αντώνη Καλομοιράκη με πρωταγωνιστές τους: Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Χρυσάνθη Θεοδόση, Ηλία Κατσαρώνη και Θεοδώρα Στέμπαρι, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Τούμπανου– είναι η κραυγή που θέλουν να βγάλουν, αν και με κωμικοδραμάτικο τρόπο, οι νέοι άνθρωποι που τα όνειρά τους ποδοπατιούνται από τις μηδενικές ευκαιρίες που έχουν μπροστά τους.

Ένα ζευγάρι γύρω στα τριάντα. Η γυναίκα, ηθοποιός, πασχίζει να πάρει τον πρώτο της ρόλο και ο άνδρας λογιστής που η ανασφάλεια του δημιουργεί σεξουαλική ανικανότητα. Προσπαθούν φιλότιμα με ρόλους και ντυσίματα να αλλάξουν τα δεδομένα χωρίς επιτυχία ώσπου θα καταλήξουν σε μια σεξολόγο που όμως έχει κάνει πέντε μαθήματα για να πάρει κάποιο πτυχίο από το ίντερνετ. Μέσα σε όλα τα στραβά, ένας απεγνωσμένος κλέφτης, που κάνει την πρώτη του διάρρηξη, πιάνεται στα πράσα από το ζευγάρι. Και στήνεται η κωμωδία.

Ο Αντώνης Καλομοιράκης έγραψε ένα πολύ καλό κείμενο, που με σατιρικό τρόπο προσπαθεί να περάσει τα μηνύματα των φωνών που πρέπει να ακουστούν από τους νέους ανθρώπους.

Το ζευγάρι που παίζει τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι εξαιρετικό. Μαζί τους, καλός ο κλέφτης αλλά και η σεξολόγος. Όλοι τους νέα παιδιά, που προσπαθούν να δείξουν τη δουλειά τους μέσα από την παράσταση.

Το σκηνικό φτωχό αν και δεν έχει κατ' εμέ μεγάλη σημασία αλλά τα παιδιά φρέσκα, έτοιμα για κατακτήσεις και τους το εύχομαι ειλικρινά.

Η παράσταση δεν απευθύνεται σε νέους αλλά σε όλους. Όμορφα μηνύματα που περνούν σε αυτούς που θα το παρακολουθήσουν. Θεωρώ ότι αξίζει μια βόλτα από τα Εξάρχεια για την καλή παράσταση και την στήριξη των νέων ανθρώπων.



Επιμέλεια - διορθώσεις: Τζένη Κουκίδου

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΛυκόσκυλα Αγγέλας Καϊμακλιώτη, Ίμερος Μαίρης Χάψα και Ηλιοτρόπιο ονείρων Γιάννη ΑναστασόπουλουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Οι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΟ πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη