Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις * Λυκόσκυλα, Ίμερος και Ηλιοτρόπιο ονείρων ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Παιδικά: Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Όταν έπεσε η μάσκα

Όλα... λάθος

Όλα... λάθος

Για να είναι μια παράσταση επιτυχημένη ή όχι δεν θα το μάθουμε από τα κανάλια, ούτε από τις διαφημίσεις και φυσικά όχι από την ύπαρξη πολύ γνωστών ηθοποιών. Μόνο το κοινό μπορεί με ασφάλεια να μας το πει, δηλαδή αυτοβούλως, που έχει παρακολουθήσει την παράσταση.

Βγαίνοντας από το θέατρο παρατήρησα ότι ο κόσμος το συζητούσε έντονα, κάποιοι γελάγανε ακόμα όπως γινόταν και την ώρα της παράστασης. Αυτή είναι η επιτυχία, να συζητάνε το έργο και μετά το τέλος του.

Η παράσταση Όλα λάθος το πέτυχε αυτό όπως δεν κατάφεραν να το πετύχουν μεγάλες παραγωγές που έχω παρακολουθήσει με σκηνικά και γνωστούς ηθοποιούς σε μεγάλα θέατρα.
Το ζητούμενο σε μια κωμωδία είναι να γελάσεις με την καρδιά σου, να έχει ενδιαφέρον, πλοκή, καλό σενάριο και όρεξη από τους συμμετέχοντες.
Και οι επτά ερμηνευτές είναι μια ερασιτεχνική ομάδα που απλά γουστάρει να ανεβάζει έργα που της κάνουν κλικ. Στο προκείμενο, με μια καλή σκηνοθεσία αλλά και κείμενο, από τον Juliani Kontos και με πολλή όρεξη από τους Νάσο Τσάκαλο, Αθηνά Ρέντα, Δημήτρη Θεοδωράκη, Ελένη Σακκά, Γαία Κολλίντζα, Τάσο Κουτσούγερα και Αλέξανδρο Δεμερτζή, που θα κάνουν το ζητούμενο.

Το κοινό να γελάσει για 95 λεπτά, που διαρκεί!

Ένας νέος Θεσσαλονικιός, ο Γιάννης, σπουδάζει –δήθεν– επί έξι χρόνια γιατρός στην Αθήνα αλλά πραγματικά θέλει να γίνει σεφ όμως φοβάται να το πει στους γονείς του, διότι μέσα σε όλα θα χάσει και την «επιδότηση».
Τώρα, μαθαίνοντας ότι αποφάσισαν να έρθουν στον κανακάρη τους από την Θεσσαλονίκη γίνεται γενική επιστράτευση για να φτιάξει το σπίτι του σαν ιατρείο. Ο συγκάτοικο και φίλος του, που είναι άνεργος ηθοποιός και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, αναλαμβάνει να καλέσει φίλους του κομπάρσους για να παίζουν τους άρρωστους μέχρι να φύγουν οι δικοί του. Εκεί κολλάει κι η κοπέλα, που μόλις την προσέλαβε για γραμματέα, διότι γράφει το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής αλλά θα παίξει τον ρόλο της νοσοκόμας βοηθού.
Ο φίλος του θα παίξει όλους τους ρόλους των ασθενών διότι κανένας άλλος δεν παρουσιάστηκε και όταν έρθουν οι αξιαγάπητοι γονείς Μάκης και Τζένη να δουν τον κανακάρη τούς κουβαλάνε και έναν ξάδελφο που πάσχει από μικροφοβία για να τον γιατρέψει ο γιατρός Γιάννης.
Και μέσα σε όλα εμφανίζεται και η νυνφομανής Λόλα, που ψάχνει τον ηθοποιό-εραστή της.

Ένα μπάχαλο με έξυπνη πλοκή και γρήγορη εξέλιξη μέχρι να εμφανιστεί η αλήθεια.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!



Επιμέλεια - διορθώσεις: Τζένη Κουκίδου

Συντελεστές:
Κείμενο - σκηνοθεσία: Juliani Kontos
Σκηνικά: Δημήτρης Θεοδωράκης
Κοστούμια: Τάσος Κουτσούγερας
Μουσικές επιλογές: Νάσος Τσάκαλος
Φωτισμοί: Παναγιώτης Γιατρός
Επικοινωνία: Juliani Kontos
Παραγωγή: ΗθοΠοιητές ΑΜΚΕ
Με τους: Αθηνά Ρέντα, Νάσο Τσάκαλο, Δημήτρη Θεοδωράκη, Τασο Κουτσούγερα, Ελένη Σακκά, Γαία Κολλίντζα και Αλέξανδρο Δεμερτζή

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΛυκόσκυλα Αγγέλας Καϊμακλιώτη, Ίμερος Μαίρης Χάψα και Ηλιοτρόπιο ονείρων Γιάννη ΑναστασόπουλουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Οι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΟ πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη