σε σκηνοθεσία του Ορέστη Τρίκα και κείμενο του Μάνου Σφυράκη, που συμμετέχει στην σκηνή μαζί με τους Γιώτα Βερούχη (Ελβίρα), Άγγελο Δεληκάρη (Άγγελος), Μαρία Λώλα (Πέρσα), Τζωρτζίνα Μεγαδούκα (Πέπη). Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει αναλάβει την αφήγηση και την επικοινωνία η Άντζυ Νομικού.
Η υπόθεση εξελίσσεται σε μια μελλοντική εποχή που οι αξίες έχουν καταρρεύσει και οι άνθρωποι ακολουθούν σκοτεινούς δρόμους μοναχικούς και αγρίους. Ένας σεφ με ένα παρελθόν με κακές επιλογές γνωρίζει την μυστηριώδης Ελβίρα, που έχει την προσωπική της ατζέντα, και δημιουργούν ένα street food μαγαζί με γκουρμέ γεύσεις και μια θανατηφόρα προσέγγιση στο μενού.
Η σκέψη για τη δημιουργία αυτού του προφητικού σεναρίου είναι πολύ καλή, ιδιαίτερη και δημιουργική και μπορεί για κάποιους να φαίνεται ανήκουστο αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον τι μπορεί να φέρει.
Μία μαύρη κωμωδία με πολύ χιούμορ, πολλές ανατροπές, καλό cast, που προσφέρει όμορφες στιγμές στους θεατές και παράλληλα περνάει και τα μηνύματα για την συνεχόμενη φθορά της ηθικής που εξελίσσεται στις ημέρες μας. Άλλωστε, το χιούμορ καταφέρνει πιο εύκολα να περνά τις αλήθειες που όλοι θέλουμε να ξεχνάμε.
Τελειώνοντας, το διαφημιστικό της παράστασης είναι υπέροχη ιδέα, με το μενού και όλα όσα έχει ένα εστιατόριο. Μπράβο σε αυτή την ιδιαιτερότητα, πολύ πετυχημένη.
Επιμέλεια - διορθώσεις: Τζένη Κουκίδου
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ορέστης Τρίκας
Κείμενο: Μάνος Σφυράκης
Αφήγηση: Βασιλική Ανδρίτσου
Μουσική: MetArtists
Σκηνικά: David Negrin
Κοστούμια: MetArtists
Φώτα: MetArtists
Βοηθός σκηνοθέτη: Άγγελος Δεληκάρης
Φωτογραφία: Ευάγγελος Μητσιούλης
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού
Παίζουν:
Γιώτα Βερούχη (Ελβίρα)
Άγγελος Δεληκάρης ( Άγγελος)
Μαρία Λώλα (Πέρσα)
Τζωρτζίνα Μεγαδούκα (Πέπη)
Μάνος Σφυράκης (Παύλος)