Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ e-books ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού * Όταν το μαζί πληγώνει * Δίχως ένα αντίο * Κλουαζονέ * Οι Ελληνίδες: Η υποδόρια επανάσταση * Οι μοίρες της αστροφεγγιάς, Οικογένεια Πελτιέ, Η κατάρα, Ροζ, Ανθοπωλείον ο Έρως * Το δάσος των ψυχών * Ρε μπαγάσα * Σε είδα ** Ποίηση: Δεύτερη φωνή Ι * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις * Λυκόσκυλα, Ίμερος και Ηλιοτρόπιο ονείρων ** Διηγήματα: Το δέρμα της φώκιας * Ταρτάν το άλογο, Θεατές και δράστες και Η αγωνία του μέτρου * Στερνό μελάνι * Τέσσερις συλλογές διηγημάτων από τις εκδόσεις Βακχικόν ** Διάφορα άλλα: Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! * Οι πουτ@νες κι εγώ ** Μουσικό άλμπουμ: Worthless Treasures

Δώρα: Κληρώσεις και εκπλήξεις πολιτισμού

 Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τις δωροθεσίες και κληρώσεις κατά το έτος 2024, τους όρους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες
koukidaki.gr
Οι τυχεροί πρέπει να επικοινωνήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα μαζί μου για την παραλαβή του δώρου τους απαντώντας το μήνυμα που έχω στείλει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (e-mail). Εκεί (θα) αναφέρονται και οι σχετικές οδηγίες και πληροφορίες κατά περίπτωση.

Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Συμμετέχοντας σε μία δωροθεσία αποδέχεστε αυτόματα τους παρακάτω γενικούς κανόνες-όρους. Οι ειδικοί όροι, που ενδέχεται να μεταβάλλουν τα κάτωθι κατά περίπτωση, αναφέρονται στην ανάρτηση της εκάστοτε δωροθεσίας, δηλαδή στη σελίδα που ανακοινώθηκε μαζί με τη φόρμα συμμετοχής.
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της κλήρωσης ενώ οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki έχουν συγκεντρωθεί σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι ακόλουθοι της σελίδας τού facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους κ.ο.κ. ανάλογα με την περίπτωση, μετά τη λήξη. Προσοχή: απαγορεύεται να δώσουν αριθμούς για κλήρωση δώρων χρήστες τού facebook που δεν αναφέρουν πλήρες όνομα στο προφίλ τους, δεν έχουν φωτογραφία προφίλ ή με κάποιον τρόπο δεν διαθέτουν κανονικό, ενεργό προφίλ.
* Τα στοιχεία των τυχερών/συμμετεχόντων τα βλέπατε εδώ αλλά ενδεχομένως και στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες... Όμως:
Με τον νέο κανονισμό GDPR δεν επιτρέπεται η αναφορά των ονομάτων των αναγνωστών/τυχερών/συμμετεχόντων κ.ο.κ. δημόσια. Με την παλαιότερη πρακτική του ιστότοπου επιτυγχάναμε μια διαύγεια προς άπαντες ενώ όσοι δεν ήθελαν να δώσουν το e-mail τους –ή το τηλέφωνό τους– μπορούσαν να ενημερωθούν από εδώ αν κέρδισαν και να διεκδικήσουν το δώρο τους. Παρ' όλα αυτά, είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ το GDPR, που αφορά στα προσωπικά δεδομένα, κι έτσι από 01/01/2020 αναφέρονται όλες οι δωροθεσίες με χρονολογική σειρά, οι σχετικές πληροφορίες και οι ημέρες κλήρωσης χωρίς να αναγράφονται τα ονόματα των τυχερών... γεγονός που με οδηγεί στο να θέσω ως προϋπόθεση συμμετοχής την αναφορά της ηλεκτρονικής διεύθυνσης των συμμετεχόντων ώστε να ειδοποιηθούν εκεί αν κερδίσουν. Η σχετική λίστα με όλες τις συμμετοχές της κάθε δωροθεσίας ενδέχεται να δοθεί στους δωροθέτες ώστε να: α) είναι σε θέση να σας απαντήσουν αν ρωτάτε/ζητάτε κάτι και β) για λόγους διασταύρωσης των δεδομένων, αν χρειαστεί. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Η λίστα με τις συμμετοχές διαγράφεται οριστικά, αμετάκλητα κι αυτοστιγμεί μετά την κλήρωση.
* Αν δεν βρεθεί ένας τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την κλήρωση, το δώρο παραμένει στην ευχέρεια του δωροθέτη. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος –ή αν δε δύναται να το παραλάβει– εντός 15 ημερών ή να το αποσύρει οριστικά.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο. Μπορείτε να συμμετέχετε όσες φορές θέλετε βεβαίως και να κερδίσετε πολλάκις, όχι όμως το ίδιο δώρο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή σε newsletter, διάδοση στους φίλους σας κ.λπ. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρ' όλα αυτά, γίνεται σαφές (διαβάστε παραπάνω) ότι είναι απαραίτητο να αναφέρετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να ειδοποιηθείτε αν κερδίσετε.
Επίσης: Μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ενδέχεται να λάβετε έξτρα δώρα-έκπληξη από τον ιστότοπο κατόπιν διαθεσιμότητας και δυνατότητας.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος κ.ο.κ. δεν μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.
Στις αποστολές μέσω ΕΛ.ΤΑ. όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express κ.λπ. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάσει τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εναλλακτικός τρόπος παραλαβής ενός δώρου, που αποστέλλεται από το koukidaki.gr, αποτελεί η υπηρεσία ΒΟΧ. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους και όλες οι δωροθεσίες που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο (η σχετική αναφορά γίνεται στην προκήρυξη της εκάστοτε δωροθεσίας).
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας σε σχέση με την ημερομηνία που έχει αρχικά οριστεί ως ημέρα λήξης. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές ενώ τις αλλαγές στο πρόγραμμα μπορείτε να τις παρακολουθείτε από αυτή τη σελίδα.
* Οι προσκλήσεις σε θεατρικές ή άλλες παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δεν μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στην ανάρτηση που σχετίζεται με αυτή. Αυτοί οι όροι αναφέρονται στην ανακοίνωση της δωροθεσίας μαζί με τον σύνδεσμο της φόρμας συμμετοχής.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της δωροθεσίας η αναφορά του δώρου αφαιρείται από την παρακάτω λίστα για οικονομία χώρου.
* Όλοι οι αναγνώστες του ιστότοπου λαμβάνουν έξτρα δώρα-εκπλήξεις στο e-mail τους αναλόγως της διαθεσιμότητας και όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποια δώρα-εκπλήξεις που δόθηκαν μέσα στο ίδιο έτος και στο τέλος της λίστας των κληρώσεων αν και δεν αναφέρονται όλα για λόγους οικονομίας.

Τα αποτελέσματα των κληρώσεων καταχωρούνται ως εξής:
Πριν την κλήρωση: τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στη σχετική ανάρτηση ώστε να βρείτε τις πληροφορίες που αφορούν στο δώρο και ημερομηνία προγραμματισμένης κλήρωσης
Μετά την κλήρωση: συνολικός αριθμός συμμετοχών - αριθμοί που κληρώθηκαν - σημειώσεις και κάθε άλλο απαραίτητο σχετικό.

309 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 88, 131 και 290 | Οι τυχεροί Α.Ψ., Γ.Α. και Π.Ξ. ειδοποιήθηκαν

191 συμμετοχές | κληρώθηκε το 101 | Η τυχερή Α.Κ. ειδοποιήθηκε

436 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 300 και 370 | Οι τυχερές Λ.Κ. και Ο.Σ. ειδοποιήθηκαν

250 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 250, 200 και 3 | οι τυχεροί Κ.Κ., Α.Φ. και Χ.Α. ειδοποιήθηκαν

296 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 82, 111 και 200 | Οι τυχεροί Α.Δ., Κ.Δ. και Ρ.Η. ειδοποιήθηκαν

278 συμμετοχές | κληρώθηκε το 26 | Η τυχερή Π.Π. ειδοποιήθηκε

334 συμμετοχές | κληρώθηκε το 233 | Η τυχερή Α.Κ. ειδοποιήθηκε

352 συμμετοχές | κληρώθηκε το 159 | Η τυχερή Σ.Κ. ειδοποιήθηκε

225 συμμετοχές | κληρώθηκε το 111 | Η τυχερή Λ.Ζ. ειδοποιήθηκε

335 συμμετοχές | κληρώθηκε το 304 | Η τυχερή Σ.Τ. ειδοποιήθηκε

326 συμμετοχές | κληρώθηκε το 167 | Ο τυχερός Ε.Π. ειδοποιήθηκε

393 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 16, 44, 178 και 309 | Οι τυχεροί Α.Α., Κ.Μ., Ν.Ε. και Χ.Σ. ειδοποιήθηκαν

241 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 79 και 123 | Οι τυχερές Β.Γ. και Ρ.Ρ. ειδοποιήθηκαν

Μια φορά κι έναν καιρό, Άρης από το ΑρίSTARχος, Η λύτρωση της αθεΐας: Εξορκίζοντας του μάγους και 10 παράθυρα ανοιχτά
450 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 60, 111, 209 και 387 | Οι τυχεροί Ε.Α., Ν.Ν., Α.Π. και Ι.Θ. ειδοποιήθηκαν

345 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 321 και 168 | Οι τυχεροί Μ.Μ. και Α.Κ. ειδοποιήθηκαν

403 συμμετοχές | κληρώθηκε το 20 | Η τυχερή Χ.Σ. ειδοποιήθηκε

190 συμμετοχές | κληρώθηκε το 142 | Η τυχερή Ε.Π. ειδοποιήθηκε

346 συμμετοχές | κληρώθηκε το 122 | Η τυχερή Ε.Π. ειδοποιήθηκε

Έχω έναν αγαπημένο!, Δε μ' αρέσουν τα λαχανικά!, Δε μ' αρέσει το σχολείο! και Έχω κόλλημα με τις οθόνες!
246 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 88, 123, 200 και 209 | Οι τυχεροί Α.Α., Χ.Λ., Μ.Μ. και Α.Δ. ειδοποιήθηκαν

213 συμμετοχές | κληρώθηκε το 31 | Η τυχερή Α.Λ. ειδοποιήθηκε

344 συμμετοχές | κληρώθηκε το 167 | Ο τυχερός Α.Ξ. ειδοποιήθηκε

320 συμμετοχές | κληρώθηκε το 53 | Η τυχερή Β.Π. ειδοποιήθηκε

295 συμμετοχές | κληρώθηκε το 100 | Η τυχερή Μ.Μ. ειδοποιήθηκε

305 συμμετοχές | κληρώθηκε το 165 | Η τυχερή Μ.Χ. ειδοποιήθηκε

217 συμμετοχές | κληρώθηκε το 217 | Η τυχερή Α.Κ. ειδοποιήθηκε

222 συμμετοχές | κληρώθηκε το 30 | Η τυχερή Τ.Τ. ειδοποιήθηκε

161 συμμετοχές | κληρώθηκε το 13 | Η τυχερή Μ.Β. ειδοποιήθηκε

254 συμμετοχές | κληρώθηκε το 100 | Ο τυχερός Ζ.Λ. ειδοποιήθηκε

307 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 45, 78, 80, 98, 167 και 199 | Οι τυχεροί Π.Ρ., Μ.Σ., Μ.Π., Δ.Λ., Μ.Β. και Β.Λ. έχουν ειδοποιηθεί

233 συμμετοχές | κληρώθηκε το 23 | Η τυχερή Α.Δ. ειδοποιήθηκε

127 συμμετοχές | κληρώθηκε το 63 | Η τυχερή Β.Η. ειδοποιήθηκε

246 συμμετοχές | κληρώθηκε το 123 | Η τυχερή Ο.Π. ειδοποιήθηκε

342 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 50 και 100 | Οι τυχεροί Α.Α. και Κ.Ε. ειδοποιήθηκαν

296 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 87, 138 και 209 | Οι τυχεροί Β.Λ., Κ.Κ. και Ρ.Δ. ειδοποιήθηκαν

360 συμμετοχές | κληρώθηκε το 166 | Η τυχερή Μ.Τ. ειδοποιήθηκε

258 συμμετοχές | κληρώθηκε το 56 | Ο τυχερός Γ.Α. ειδοποιήθηκε

276 συμμετοχές | κληρώθηκε το 200 | Η τυχερή Β.Λ. ειδοποιήθηκε

259 συμμετοχές | κληρώθηκε το 199 | Η τυχερή Σ.Π. ειδοποιήθηκε

229 συμμετοχές | κληρώθηκε το 35 | Η τυχερή Ε.Μ. ειδοποιήθηκε 

μετά τις 26 Ιουλίου

μετά τις 26 Ιουλίου

μετά τις 27 Ιουλίου

μετά τις 27 Ιουλίου

μετά τις 27 Ιουλίου

μετά τις 27 Ιουλίου

μετά την 1η Αυγούστου

μετά τις 7 Αυγούστου

μετά τις 13  Αυγούστου

μετά τις 19  Αυγούστου

μετά τις 25  Αυγούστου

μετά τις 31  Αυγούστου

μετά τις 6 Σεπτεμβρίου

μετά τις 12 Σεπτεμβρίου

μετά τις 15 Σεπτεμβρίου

μετά τις 21 Σεπτεμβρίου

μετά τις 27 Σεπτεμβρίου

μετά τις 6 Οκτωβρίου


μετά τις 15 Οκτωβρίου

μετά τις 21 Οκτωβρίου

μετά τις 27 Οκτωβρίου

μετά τις 3 Νοεμβρίου

μετά τις 3 Νοεμβρίου

Εν αρχή ην ο έρως
μετά τις 9 Νοεμβρίου [προσεχώς]

Ένα πιο σκοτεινό φως
μετά τις 15 Νοεμβρίου [προσεχώς]

μετά τις 15 Νοεμβρίου

Νόστος, Εν ονόματι της μούσας Ερατώς, Διόρθωση Ημαρτημένων, Η χρυσή κληρονόμος και Φρουτίνο
μετά τις 21 Νοεμβρίου [προσεχώς]

Μέθεξη
μετά τις 27 Νοεμβρίου [προσεχώς]

Η οργή του Θεού και άλλες ιστορίες
μετά τις 27 Νοεμβρίου [προσεχώς]

Άννα
μετά τις 3 Δεκεμβρίου [προσεχώς]

Ο καπετάνιος τση Ζάκυθος
μετά τις 3 Δεκεμβρίου [προσεχώς]


🌹

Μερικοί μετρητές δείχνουν πόσα δώρα δόθηκαν μέσα από το koukidaki.gr το 2024
Από τις δωροθεσίες με προγραμματισμένη κλήρωση δώσαμε 65 δώρα –τα παραπάνω.
Δώσαμε όμως και 678 δώρα-έκπληξη, ήτοι
655 διπλές προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις και 23 έντυπα λογοτεχνικά βιβλία...

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
Το δέρμα της φώκιας, Αριστούλας ΔάλληWorthless Treasures, Temple Music΄Σε είδα, Ιωάννη ΜαρίνουΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΛυκόσκυλα Αγγέλας Καϊμακλιώτη, Ίμερος Μαίρης Χάψα και Ηλιοτρόπιο ονείρων Γιάννη ΑναστασόπουλουΔίχως ένα αντίο, Γωγώς Ψαχούλια
Ρε μπαγάσα, Θεόδωρου ΟρφανίδηΤέσσερις συλλογές διηγημάτων από τις εκδόσεις ΒακχικόνΌταν το μαζί πληγώνει, Βικτώριας ΠροβίδαΤαρτάν το άλογο Ευτυχίας Καλλιτεράκη, Θεατές και δράστες Σύλβας Γάλβα και Η αγωνία του μέτρου Γιώργου ΣπανουδάκηΚλουαζονέ, Λίνας ΒαλετοπούλουΤο δάσος των ψυχών, Ιωάννη ΜαρίνουΟι πουτ@νες κι εγώ, Γιάννη Ράμνου
Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΟι Ελληνίδες: Η υποδόρια επανάσταση, Χρύσας ΜαρδάκηΡοζ, Ανθοπωλείον ο Έρως, Οικογένεια Πελτιέ, Οι μοίρες της αστροφεγγιάς, Η κατάραΣτερνό μελάνι, Άγγελου Αναγνωστόπουλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη