Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ e-books ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο –παρακολουθείτε όλα τα είδη– ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθοπλασίες: Πέρα από το σύμπαν των χρωμάτων * Προς ομοίωσιν: Η Ερημούπολη των ονείρων, Μέρος 1ο * Η πρώτη συνάντηση * Το νησί και ο τελευταίος τουρίστας * Μια χαραμάδα στο όνειρο * Το μυστικό της αθανασίας * Το αμπέλι της θάλασσας * Οκτώ νέοι τίτλοι από τις εκδόσεις Ελκυστής * Η Αγάπη στο διαδίκτυο * Και τα σημάδια πού είναι; * Ο Χρυσόγλωσσος * Οι κόρες της Δήμητρας ** Πεζογραφίες: Ταμπουίνος * Η κοινοτοπία της βίας * Άλλη ζωή * Πεζοπορία στις νεφέλες ** Ποίηση: Θρυαλλίς εγένετο

Caveman

Rob Becker

Η κωμωδία που έγραψε προϊστορία επιστρέφει πιο αστεία από ποτέ!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ο Caveman

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης φοράει προβιά (γνωστού οίκου μόδας) και ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνών για να γίνει ο σύγχρονος Caveman: ο άνθρωπος των σπηλαίων της διπλανής πόρτας, ένας πρωτόγονος με Wi-Fi, τηλεκοντρόλ και πιστωτική! Είναι έτοιμος να αποδείξει ότι το αιώνιο μπρα-ντε-φέρ μεταξύ άντρα και γυναίκας ξεκίνησε πολύ πριν ανακαλύψουμε το delivery, το Tik-Tok και το γάλα αμυγδάλου.

Το παγκόσμιο φαινόμενο Caveman – η πιο επιτυχημένη κωμωδία για της σχέσεις των δύο φύλων- είναι εδώ, με πολύ γέλιο, αυτοσαρκασμό, συγκίνηση, χορό, τραγούδι, μπαλέτα, λιοντάρια, κροκοδείλους, ένα μοναδικό υπερθέαμα με χιλιάδες κομπάρσους και προϊστορικές αλήθειες που σπάνε κόκαλα (μαμούθ)!
Μια παράσταση που απαντά στα μεγάλα ερωτήματα:
Γιατί οι άντρες δεν βρίσκουν ποτέ τα πράγματά τους;
Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να μιλάνε για τα συναισθήματά τους… ΤΩΡΑ;
Γιατί ένας άντρας από την πολλή στοχοπροσήλωση, χάνει και τον στόχο και την προσήλωση;
Γιατί η απάντηση μιας γυναίκας είναι αυτή που πάντοτε επαναπροσδιορίζει την ερώτηση;
Και, τελικά, υπάρχει ζωή μετά το γάμο;

Συντελεστές:
Caveman ο Σωτήρης Καλυβάτσης
Κείμενο: Rob Becker
Διασκευή, σκηνοθεσία: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνικά, κοστούμια: Ντέιβιντ Νεγκρίν
Φωτισμοί: Θοδωρής Γκόγκος
Εταιρεία παραγωγής: Non Grata Productions
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 από τις 20 Οκτωβρίου 2025 στο θέατρο Αθηνών [Βουκουρεστίου 10, Αθήνα, 2103312343]
Διάρκεια: 75'