Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ e-books ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο –παρακολουθείτε όλα τα είδη– ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθοπλασίες: Το παιχνίδι της νύχτας: Η αφύπνιση των θρύλων * Το αγόρι * Έξι τίτλοι των εκδόσεων Ελκυστής * Ασμοδαίος * Ετοιμόρροποι: Αναζητώντας τα μυστικά της σύντηξης * Ο κύριος Σάλβο και η πριγκίπισσα που ταξίδεψε στο φως * Ταξίδι προς την ελευθερία: Αξίζει(;!) * Η εφημερίδα της λέσχης των φαντασμάτων * Άμμος και Λιανή = Αμμουλιανή * Στο Camping: Πυρ, γυνή και θάλασσα ** Διηγήματα: Η ενδεκάτη εντολή * Στιγμές ζωής * Ακατάσχετη ψυχορραγία ** Ποίηση: Ονειρεύτηκα τη Διοτίμα και άλλα εφήμερα ειδύλλια * Τριθέκτη Ώρα * Οδυσσέας * Ναι, αρνούμαι

Ένας καταπληκτικός καταθλιπτικός

Αντώνη Καλομοιράκη

Φωτογραφία θιάσου της παράστασης Ένας καταπληκτικός καταθλιπτικός

Ο Ευτύχης είναι lifecoach. Γράφει βιβλία αυτοβελτίωσης. Δίνει συμβουλές ζωής μεγάλης αξίας. Πιστεύει ότι όλα στη ζωή είναι θετικά. Αρνείται την αρνητικότητα. Και είναι θετικός στη θετικότητα. Αυτός είναι ο Ευτύχης. Ο Ευτύχης, ο δυστυχισμένος.

Παραμονή Χριστουγέννων αποφασίζει για ακόμα μία φορά να αυτοκτονήσει. Την απόπειρά του αυτή διακόπτει βίαια μια ανεπιθύμητη επίσκεψη από το παρελθόν. Μια επίσκεψη που τον φέρνει αντιμέτωπο με ό,τι φοβάται περισσότερο. Τη Ζωή.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, το βραβείο και τις τρεις υποψηφιότητες στα βραβεία του All4fun, το έργο Ένας καταπληκτικός καταθλιπτικός του Αντώνη Καλομοιράκη συνεχίζεται για 2η χρονιά σε νέα θεατρική στέγη. Μια βουτιά στα βαθιά με γέλιο, χιούμορ και αγκαλιά για τη ζωή! Γιατί η ζωή είναι ωραία βρε αδερφέ!

Συντελεστές:
Κείμενο: Αντώνης Καλομοιράκης
Σκηνοθεσία: Έφη Δράκου
Σκηνικά: Αλέξανδρος Κλωτσοτήρας
Κοστούμια: Μαρία Καββαδία
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Μουσική επιμέλεια: ArsArtis
Τραγούδια: Αλέξανδρος Δαΐκος
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Γραφιστικά: Κορίνα Πριμηκυρίου
Trailer: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Social Media: Νικόλας Παπαδάκης
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού
Παραγωγή: Φωτόνιο Τέχνης και Πολιτισμού
Οργάνωση παραγωγής: Βάσω Δούκα, Σαπφώ Κωνσταντάρα
Παίζουν: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη σε διπλή διανομή με την Αλεξάνδρα Στεργίου, Εύη Κολιούλη, Ορέστης Τουλιάτος και Βασίλης Θελούρας

Από τις 4 Νοεμβρίου 2025 και κάθε Τρίτη στις 21.00 στο Θέατρο Καλλιρρόης [Καλλιρόης 10, Αθήνα, 6908228704, 6944830500]
Διάρκεια: 90'