Τίνος είσαι συ; Και από πού μας είσαι; Ταυτότητα.
Πόσο τα τοπικά μας βιώματα μας επηρεάζουν; Τι υπάρχει κάτω από το σκληρό, πορτοκαλί περίβλημα μιας στάμνας; Μήπως είμαστε κι εμείς μια στάμνα;
Η Κωνσταντίνα-Μαρία Σπυροπούλου (drag persona Destiny Poulos) ρώτησε, έμαθε, της μίλησαν και τώρα καταθέτει στη σκηνή προσωπικά της βιώματα που σχετίζονται με τις θεσσαλικές ρίζες της, καθώς και άλλων βλάχων, καραγκούνηδων και σαρακατσάνων της Θεσσαλίας. Μετά την επιτυχημένη πορεία της παράστασης το 2024, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την (ξανα)απολαύσει για 4 παραστάσεις αυτόν τον χειμώνα!
Η παράσταση κέρδισε το πρώτο βραβείο του 2ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ στο Red Jasper Cabaret Theatre (Ιούνιος 2023). Μέσω μιας εκρηκτικής performance, που συνδυάζει θέατρο documento, stand-up, χορό και drag, η Destiny διερευνά το θέμα της ταυτότητας σε σχέση με τα τοπικά βιώματα και μας καλεί να τα πάρουμε όλα σβάρνα και να ανακαλύψουμε το... γκλίτερ μας.
Συντελεστές:
Σύλληψη, σκηνοθεσία, performance: Κωνσταντίνα-Μαρία Σπυροπούλου
Φωτογραφίες: Αλκμήνη Πέτρου-Χατζηπαναγιώτου
Τις Πέμπτες 22, 29 Ιανουαρίου και 19, 26 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:00 στο Red Jasper Cabaret Theatre [Κεφαλληνίας 18, Αθήνα, 2108822551]
Διάρκεια: 80'



