Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Γαμήλιο συμβόλαιο

Κάποιες φορές η κεντρική ιδέα ενός βιβλίου είναι από μόνη της τόσο έξυπνη, που είναι αρκετή για να σας πείσει να το προσθέσετε στην προσωπική σας βιβλιοθήκη. Το «Γαμήλιο συμβόλαιο» είναι σίγουρα ένα από τα πιο ευφάνταστα βιβλία που έπεσαν τελευταία στα χέρια μου. Η συγγραφέας μάς προσφέρει ένα θρίλερ που στηρίζεται σε έναν θεσμό που για πολλούς προκαλεί από μόνος του τρόμο: αυτόν του γάμου.

Το ζευγάρι της ιστορίας, η Άλις και ο Τζέικ, βρίσκεται παγιδευμένο σε ένα Συμβόλαιο του οποίου τις συνέπειες προφανώς και δεν μπορούσε να προβλέψει όταν απερίσκεπτα και χωρίς βαρύτητα στα ψιλά γράμματα υπέγραφε.

Το βιβλίο διαβάζεται απνευστί, οι εξελίξεις μέχρι το τελευταίο κεφάλαιο είναι καταιγιστικές και κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. Παρά το γεγονός πως η εξέλιξη των γεγονότων ακολουθεί μια αναμενόμενη πορεία αυξημένων σε κλίμακα τιμωρίας επιπτώσεων για τους ήρωες, ο αναγνώστης αδημονεί να μάθει ποιος είναι ο τρόπος που οι δύο σύζυγοι θα διαχειριστούν κάθε επόμενη δυσκολία.

Το τέλος του βιβλίου είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που είτε θα σας αρέσει είτε όχι. Όλη όμως η δομή του βιβλίου εμπεριέχει με πολύ εύστοχο τρόπο διάφορες τοποθετήσεις για τον γάμο, χωρίς να γίνεται κουραστικό, κάτι που οφείλεται στον τρόπο που χειρίζεται η συγγραφέας τον σκελετό της ιστορίας της. Έχοντας επιλέξει για επάγγελμα του βασικού πρωταγωνιστή αυτό του ψυχολόγου, με ειδίκευση στη συμβουλευτική γάμου, περνάει πολλά μηνύματα για τις δυσκολίες, τους αγώνες και τις όμορφες πτυχές ενός γάμου.

Είτε λοιπόν είστε ένα βήμα πριν τα σκαλιά του γάμου, είτε είστε αλλεργικοί στο άκουσμα της λέξης, το βιβλίο αυτό δικαιούται μια ανάγνωση από όλους. Και προσοχή πάντα στα ψιλά γράμματα.

Καλές αναγνώσεις!
Περισσότερα του Χάρη Μαύρου
Βρείτε τον Χάρη Μαύρο στο instagram ή στη σελίδα του στο facebook

Το μυθιστόρημα, Γαμήλιο συμβόλαιο, της Richmont Michelle κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Βρείτε το βιβλίο εδώ.

Κερδίστε το!
Το koukidaki προσφέρει δύο (2) αντίτυπα σε ισάριθμους τυχερούς αναγνώστες. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση κλικάρετε το k και συμπληρώστε τη φόρμα. Παρακαλώ, σημειώστε τα ακόλουθα:
Διαβάστε τους όρους των δωροθεσιών και άλλες σχετικές πληροφορίες εδώ. Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2019 και τα βιβλία θα αποσταλούν/παραδοθούν στους τυχερούς από το koukidaki.

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη