Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Ματωμένος Δούναβης * Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Τα βάσανα του Τεό και της Λέας * Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Athens Art Festival

Μια τριήμερη γιορτή τέχνης!

Athens Art Festival

Το Athens Art Festival, υπό την Αιγίδα Δ. Αθηναίων, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Οκτώβριο 2021, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων [Πειραιώς 100, Γκάζι, 6946767747, 22-24 Οκτωβρίου 2021 ώρα 13:00-24:00], στην αίθουσα του Μηχανουργείου, σε έναν χώρο που έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κόσμου με μεγάλες εκδηλώσεις.
Το Athens Art Festival έχει ως σκοπό να δημιουργήσει έναν πόλο έλξης, μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα όλων των τεχνών. Είναι ένα φεστιβάλ με κεντρικό στόχο να προάγουμε Πολιτισμό, να ενώσουμε και να αναδείξουμε την Τέχνη!
Ελάτε να μας βρείτε, για μια τριήμερη γιορτή όπου θα μπορείτε να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, εικαστικών και περίπτερα των καλλιτεχνών, μια γιορτή γεμάτη συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια και dj’s sets.
👉 Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής, που είναι ο πρώτος και επίσημος φορέας στην Ελλάδα, που συγκεντρώνει τη γνώση και την εξέλιξη στο χώρο της πληροφορικής, θα είναι μαζί μας με vintage computers-κονσόλες στα Gaming.
👉 Μαζί μας επίσης τα Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ με μοναδικά projects έκπληξη!
👉 Και Escape Rooms για... πολύ μυστήριο!
👉 Το booth του Eternal Radio θα είναι μαζί μας αναμεταδίδοντας το φεστιβάλ.
Καλλιτέχνες και σχήματα φέρνουν κοντά μας ιδέες, και κάθε είδους ενδιαφέροντα και καλλιτεχνικά projects που αξίζει πραγματικά να δούμε. Το ιδανικό φεστιβάλ σε πείσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, σηματοδοτώντας μία ελπιδοφόρα κίνηση για τα καλλιτεχνικά δρώμενα στη χώρα μας.
Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού φιλοξενώντας bazaar και κουμπαρά του οργανισμού και θα γιορτάσουν μαζί μας τα 25 χρόνια λειτουργίας του.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες με τις δημιουργίες τους: Fotogames Specialists, Γαλιατσάτου Χρυσούλα, Καισερλής Ιωάννης, Τουρναβίτη Ευτυχία, Ευβοική Τεχνοπαιδεία, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Τζανάκη Μαρία, Μακρής Αθανάσιος, Ζαχαρογιάννη Μαρία, Βάσω Κανιώτη, Ζώη Χριστίνα, Καράβης Αλέξανδρος, Ευθυμιοπούλου Χαρά, Καλαποθάκου Έλενα, Παραμυθιώτη Δανάη, Καβαλάρη Φωτεινή, Πέρρου Βάσια , Ζεμπερλίγκου Ιωάννα, Χάρτζη Νάντια, Κόντη Μαρούλα, Αναστασία Avioti, Μαρεύη Δεναξά, Μαίρη Σακελαρίου, Γιάννης Ντερβίσι, Χρήστος Λαρισσαίος, Κατερίνα Λουκου, Je on papageorgiou, Βασιλοπουλος Αποστολης, Λιάρου Σοφία, Κορδόνης Γιώργος, Πετρίδης Αριστείδης, Ελευθεριάδης Θοδωρης, Γιαλούρης Νικόλαος Φραγκιαδάκης Κώστας, Anvil Athens, Τσουμάνης Νικόλαος, Ψάλτη Νικολέττα, Mpolypragmon, Γεωργάκη Χαρά, Χατζησαββίδου Σεβαστή & Φατούρος Σπύρος, Κόντοε Μαριάννα, Κωστάκη Στέλλα, Μεμλίκας Ανδρέας, Goran Gagić, Μαραγκός Στέλιος, Καλλιντέρης Βασίλης, Silva, Αυγέρης Αντώνης, Καλλιντέρης Κοσμάς, Φουρίκη Έλενα, Bilie Isak , Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα, Μανιαδάκης Νίκος.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Stand up Comedy
17.00 Stand up Comedy | Κωνσταντίνος Θωμόπουλος, Σταμάτης Αθανασάκης, Διονύσης Ζιώγκας, Δον Χοίρον
18.00 Χοροσταλίτες
19.00 Γιώργος Μάρτος live
19.40 George Caney live
20.30 "Movies to Musicals: Duets Concert" | Κατερίνα Μελίτη, Βαγγέλης Μακρής, Όλγα Μακρή
21.30 Δημήτρης Παρίσης live
22.15 Vox the acappella
23.00 Djs sets από το τμήμα μουσικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ
Δεν έχω ιδέα, κλες...
16.30 Δεν έχω ιδέα, κλες... | Stand up Comedy | Παυλόπουλος Ιωάννης
17.00 Χορογραφία από την Στέλλα Πνακά
16 ΧΡΟΝΩΝ!
18.00 16 ΧΡΟΝΩΝ! Μία μουσικοθεατρική παράσταση από δύο εφήβους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εφηβεία. Συνδυάζοντας τις περισσότερες μορφές της τέχνης (θέατρο, μουσική, σύγχρονο χορό, κινηματογράφο), ο Οδυσσέας και η Μυρτώ εξιστορούν με έναν μοναδικό τρόπο την σχέση τους. Θα μπορέσουν να τα καταφέρουν; Πρωτότυπη ιδέα - Σκηνοθεσία - Μοντάζ - Εικονοληψία - Μουσική - Σκηνικά: Κωστής Παπαγιάννης, Μαίρη Λαυράνου | Συμμετέχουν: Κωστής Παπαγιάννης (Οδυσσέας), Μαίρη Λαυράνου (Μυρτώ)
18.50 Δημήτρης Αιβαλιώτης live
19.45 Annie & the Masterpeace | live band εποχή των 70s 80s 90s
20.30 Χοροθεατρική Perfomance |Ένα βήμα ή αλλιώς Θύ(μα) της τέχνης. Απόπειρα 3. Θεατρική ομάδα Άπλετοι Κήποι | Σκηνοθεσία - εμψύχωση Αφροδίτη Παρζακώνη.
21.00 THE SHOWSTOPPERS | Sia Koskina | αποσπάσματα από τα σπουδαιότερα μιούζικαλ όλων των εποχών.
Sebia the Band
22.00 Sebia the Band | Λεγόμαστε Sebia. Είμαστε μία Hard Rock / Heavy Metal μπάντα από τον Πειραιά. Είμαστε πάνω από όλα λάτρεις της μουσικής και πειραματιζόμαστε με τα ακούσματα που έχουμε και τις ιδέες μας για να βγάλουμε το αποτέλεσμα που θα μας αρέσει και που θέλουμε να δείξουμε σε εσάς. Η Sebia είναι ένα μαγικό κοράκι βγαλμένο από την Φαντασία μας το οποίο πραγματοποιεί τα όνειρα μας και μεταλαμπαδεύει στον κόσμο την αλήθεια της για την ζωή. Εμείς, είμαστε η φωνή της για τους ανθρώπους και μέσω της rock/metal προσπαθούμε να περάσουμε τα δικά μας μηνύματα, κοινωνικά, φιλοσοφικά και ότι άλλο μας προβληματίζει. Επιθυμούμε να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε.  Το Σάββατο 23/10/2021 στις 22:00, θα σας παρουσιάσουμε μία λίστα από δικά μας κομμάτια, μερικά από τα οποία θα συμπεριληφθούν και στο άλμπουμ που σκοπεύουμε να ηχογραφήσουμε την Άνοιξη του 2022. Επιθυμούμε να χτυπηθείτε χωρίς δισταγμό και να περάσουμε καλά όλοι μαζί. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο. Είναι το πρώτο μας επίσημο φεστιβάλ και ανυπομονούμε γι' αυτό. Μέλη της μπάντας: Νίκος Γαβαλάς - Bass / Vocals, Κωνσταντίνος Κυρίτσης - Lead Guitar, Παύλος Κουναλάκης - Drums, Λεωνίδας Περιφάνης - Lead Vocals
Degenarate Mind
23.00 Degenarate Mind | Οι DEGENERATE MIND είναι μια heavy rock τετραμελής μπάντα που εδρεύει στην Αθήνα. Ιδρύθηκαν το 2017 και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά σε μορφή ep πέντε κομματιών το 2018. Ακολούθησε το ομώνυμο single "Degenerated mind" τον Γενάρη του 2020 που συνοδεύτηκε από lyric video ενώ φέτος, 13 Φεβρουαρίου 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο B.L.E.V.E. που ηχογραφήθηκε στα CFN Studios σε παραγωγή του Διονύση Χριστοδουλατου. Το άλμπουμ συνοδεύτηκε από το lyric video για το κομμάτι "Acts of sober" και πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip της για το κομμάτι "Never Care" με την υπογραφή του Αγγέλου Βινιεράτου. Η μπάντα διακρίνεται για την αμεσότητα της επί σκηνής κάνοντας μεγάλο αριθμό από λάιβ στα χρόνια που προηγήθηκαν χτίζοντας σιγά σιγά το όνομα της στον χώρο.

ΚΥΡΙΑΚΗ
No Subject
17.00 No Subject | Stand up Comedy | Χρήστος Πέτρου
17.45 DRAGOVID | M.O.S. Maneuver On Stage Larisa | Χοροθεατρική ομάδα
18.45 Chorus Nova | Χορωδία
20.00 Χριστίνα Γκόλια | Μουσική παράσταση με Retro-Pop αισθητική
21.00 Δημήτρης Νέζης live
22.00 Operatical
MayDay
23.00 MayDay | Οι MAYDAY the band αποτελούνται από μουσικούς που ένωσαν τις μουσικές δυνάμεις τους μετά από χρόνια προσωπικής μουσικής πορείας ο καθένας και διασκευάζουν τραγούδια από classic μέχρι τα όρια του hard rock, αλλά και pop και new wave κομμάτια. Οι ΜAYDAY the band αποτελούνται από τους: Αναστασία Καμβίση - Φωνή, Κώστας Αμερικάνος - Φωνή, Θάνος Λυμπιτάκης - Κιθάρα, Πάνος Κωσταντινίδης - Πλήκτρα, Παναγιώτης Παγώνης - Τύμπανα, Βαγγέλης Γεωργίου - Μπάσο





Προπώληση [Με το ημερήσιο εισιτήριο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εκδηλώσεις. Αν θέλετε να παραβρεθείτε όλες τις ημέρες συμφέρει το free pass.]
Πρόσβαση: Μετρό, σταθμός «Κεραμεικός» | Τρόλεï 21 (από Ομόνοια) στάση «Φωταέριο» | Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, στάση «Φωταέριο»
Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του P.J. Thanos ( Παναγιώτης Θάνος)
Διοργάνωση: Lenshoots Media Productions / Ιωάννης Πεφάνης

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΗ μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση, Χριστόφορου ΧριστοφόρουΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη