Χάρη Γαντζούδη
Κι αν το θαύμα συμβεί... Ο νέος κωμικός μονόλογος του Χάρη Γαντζούδη σε σκηνοθεσία Αντώνη Ξένου και ερμηνεία Καλής Δάβρη θα παρουσιαστεί από την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:00, για 4 μόνο παραστάσεις, στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.
Μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, η Ελλάδα, «εγκλωβισμένη» στην αυλή του σπιτιού της, νιώθει να την πνίγουν οι υποχρεώσεις, τα βάσανα και οι καημοί της. Κι αφού δεν βρίσκει άνθρωπο να τα πει, τα λέει στα ρούχα που απλώνει, στα λουλούδια που ποτίζει, στις κάλτσες που μαντάρει, στο σύμπαν... και παρακαλάει να συμβεί το θαύμα.
Κι αν το θαύμα συμβεί;
Ένας μονόλογος που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στο γέλιο και τη συγκίνηση, καθρέφτης της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, δοσμένος με σπαρταριστό χιούμορ, συναίσθημα και αλήθεια.
Συντελεστές:
Κείμενο: Χάρης Γαντζούδης
Σκηνοθεσία, σκηνικό: Αντώνης Ξένος
Ερμηνεία: Καλή Δάβρη
Ήχος, φωτισμοί: Βασίλης Μπεζιργιάννης
Παραγωγή: Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι
Ακούγονται οι φωνές της Ελένης Γερασιμίδου και του Κωνσταντίνου Καραγάνη
Στις 10, 17, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:00 στο θέατρο Από Κοινού [Ευπατριδών 4, Γκάζι, 2102480250]
Διάρκεια παράστασης: 60'



