Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ e-books ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο –παρακολουθείτε όλα τα είδη– ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθοπλασίες: Ταξίδι προς την ελευθερία: Αξίζει(;!) * Η εφημερίδα της λέσχης των φαντασμάτων * Άμμος και Λιανή = Αμμουλιανή * Στο Camping: Πυρ, γυνή και θάλασσα * Ο άνεμος χορεύει ανάμεσα στις καλαμιές * Πέρα από το σύμπαν των χρωμάτων * Προς ομοίωσιν: Η Ερημούπολη των ονείρων, Μέρος 1ο * Η πρώτη συνάντηση * Το νησί και ο τελευταίος τουρίστας * Μια χαραμάδα στο όνειρο * Το μυστικό της αθανασίας ** Πεζογραφίες: Ταμπουίνος ** Αφηγήματα: Πεζοπορία στις νεφέλες ** Ποίηση: Ναι, αρνούμαι * Ανθρακωρύχοι ψυχών

Μετά το φιλί: The musical

Μετά το φιλί: The musical, στη σκηνή Brecht 2510, σε σκηνοθεσία Ναταλίας Ηλία [Φωτογραφίες συντάκτριας από την αφίσα και τη στιγμή της υπόκλισης]

Μετά το φιλί: The musical
, στη σκηνή Brecht 2510, σε σκηνοθεσία Ναταλίας Ηλία, σε κείμενο των Ναταλία Ηλία και Νίκου Ζενεμπίση. Παίζουν: Δημήτρης Αλιφραγκής, Ναταλία Ηλία, Δέσποινα Ζενεμπίση, Χαρά Λέτσου, Αλέξανδρος Πενταράς, Δημήτρης Μιχελής. Φιλική συμμετοχή: Νατάσα Βρεττού, Βασίλης Χάτζος, Τόνια Λιαράτσικα.

Το παραμύθι της Χιονάτης αλλιώς, όχι μόνο ως υπόθεση αλλά και μουσικά ντυμένο σε μια μαύρη κωμωδία που κάνει τον πρίγκιπα τόσο ματαιόδοξο, κακότροπο αλαζόνα και εκνευριστικό μετά την ανακάλυψή του ότι μπορεί με ένα και μόνο του φιλί να αναστήσει νεκρούς.

Η αγαπημένη του, βλέποντας την τόσο άσχημη συμπεριφορά του καλού της ως προς το πρόσωπό της αλλά και στους γύρω του, εξοργίζεται και με τη βοήθεια της αγαπημένης της γκουβερνάντας αποφασίζουν να του δώσουν ένα δυνατό μάθημα που θα το θυμάται για πάντα.

Με τραγούδι, χορό, μαγικά φίλτρα και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, οι πρωταγωνιστές μας παρασύρουν σε έναν φανταστικό κόσμο, αυτόν τον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών, που μας κρατούν συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια από την παιδική ηλικία μας έως και τώρα.

Πολύ ωραία τα κοστούμια και τα σκηνικά.

Τα παιδιά με τις υπέροχες φωνές τους έντυσαν μελωδικά το musical.

Η σκηνοθεσία εύστοχη και επί της ουσίας.

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια· ό,τι χρειάζεται για ένα ευχάριστο σαββατιάτικο απόγευμα.

Προσοχή στο φιλί του πρίγκιπα γιατί στην προκειμένη περίπτωση το παλικάρι καβαλάει το καλάμι και βγάζει προς τα έξω τον κακό του εαυτό μη θυμίζοντας σε τίποτα τους ευγενείς άντρες πάνω στο λευκό τους άλογο.



Επιμέλεια - διορθώσεις: Τζένη Κουκίδου