Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Η Βαρβάρα Σεργίου και η Έκπτωτη θεά

Τι σας ώθησε να γράψετε αυτό το βιβλίο;
Β.Σ.: Μου αρέσει να χάνομαι σε φανταστικούς κόσμους, να μελετώ και να ερευνώ. Αυτό το βιβλίο είναι ένα μείγμα μελέτης μου για ένα κόσμο φιλοσοφίας και λατρείας, τον μυστήριο κόσμο του Σαμανισμού μαζί με περιπέτεια για τον απαγορευμένο έρωτα ενός ζευγαριού με θεϊκή υπόσταση. Η Σαμμανή είναι η ΕΚΠΤΩΤΗ ΘΕΑ. Η Σαμμανή είναι η ΘΕΑ της ΜΑΓΕΙΑΣ και της ΦΥΣΗΣ. Έπρεπε λοιπόν να πω την ιστορία της, γιατί αν υπάρχουν έκπτωτοι άγγελοι είμαι σίγουρη ότι ακολούθησαν την ΘΕΑ τους στον κόσμος μας.

Αν θα έπρεπε να το περιγράψετε με μία μόνο λέξη, ποια θα ήταν αυτή;
Β.Σ.: Δεν νομίζω να είναι εφικτό με μια λέξη μόνο. Οι αναγνώστες θα ήταν καλύτερα να το περιγράψουν, η λέξη που άκουσα πρόσφατα να το περιγράφουν είναι ΓΚΟΘΙΚ.

Τι θα συμβουλεύατε εκείνον που επρόκειτο να το διαβάσει;
Β.Σ.: Δεν μου αρέσει να επηρεάζω γιατί συμμερίζομαι την άποψη ότι κάθε επιρροή είναι ανήθικη… όμως θα έλεγα στους φίλους αναγνώστες της ΘΕΑΣ να έχουν ανοικτό μυαλό και να αφεθούν στην γοητεία του βιβλίου που θα τους παρασύρει μαγευτικά και θα διαφθείρει ρομαντικά την καρδιά τους. 

Αν το βιβλίο σας ήταν/γινόταν ένα κανονικό ταξίδι κάπου στον κόσμο, που θα πηγαίναμε και πόσες μέρες θα κρατούσε;
Β.Σ.: Όπως και οι συνεχείς αναγεννήσεις των χαρακτήρων του βιβλίου, αν θα πηγαίναμε κάπου στη γη, τότε θα μπορούσαμε να ταξιδεύαμε παντού στη γη και στο χρόνο. Στο παρόν, στο παρελθόν και στο μέλλον και αυτό θα κρατούσε για πάντα!

Κλείστε τη μίνι συνέντευξη με μία φράση/παράγραφο από το βιβλίο.
Β.Σ.: «Άκουγα τους ρυθμικούς χτύπους της καρδιά μου δυνατά· την ένιωθα να θρυμματίζει το στέρνο μου, να τσακίζει τα κόκαλα μου και να σκίζει σαν χαρτί το δέρμα μου για να πεταχτεί από μέσα, σαν να προσπαθούσε να δραπετεύσει από όλο τον πόνο που της είχα προκαλέσει.»

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνέντευξη σας! 
Το βιβλίο της Βαρβάρας Σεργίου, Έκπτωτη θεά, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite. Περισσότερα για το βιβλίο θα βρείτε εδώ!

Στην περίληψη λέει μεταξύ άλλων:
Η Σαμμανή είναι η Θεά της Φύσης, της Μαγείας. Όταν τελικά ηττήθηκε από τον Δαίμονα Ταβαέτ στον πόλεμο υπέρ της μαγείας στον επίγειο κόσμο, μαζί με τον πιστό της ακόλουθο, υβρίδιο Βικά, αρνούνται τη θεϊκή τους υπόσταση και μετενσαρκώνονται στη Γη, για να έχουν μια ευκαιρία να είναι μαζί. Όταν τελικά, μετά από αρκετές μετενσαρκώσεις, συναντιούνται ξανά, αρχίζει η διαδικασία της αφύπνισης και μεταμόρφωσης τους.
Θα έρθουν σε σύγκρουση η φθαρτή σάρκα τους, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες τους ως άνθρωποι, με την ουράνια υπόσταση τους;
Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογίας «Έκπτωτη Θεά»!

Κερδίστε το!
Οι εκδόσεις iWrite προσφέρουν το βιβλίο σε έναν τυχερό αναγνώστη. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση κλικάρετε το παρακάτω k και συμπληρώστε τη φόρμα. Παρακαλώ, σημειώστε τα ακόλουθα:
Διαβάστε τους όρους και κάθε άλλη σχετική πληροφορία για τις κληρώσεις, τα δώρα και τους τυχερούς εδώ. Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιανουαρίου 2018 και το βιβλίο θα αποσταλεί/παραδοθεί στον τυχερό από τις εκδόσεις iWrite.
k
Καλή τύχη!

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη