Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Παιδικά: Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Όταν έπεσε η μάσκα

Amore trio

Περπατώντας στην μοναδική Πλάκα, έφθασα στο Θέατρο Μπέλλος για να παρακολουθήσω την παράσταση «Amore trio» του Κώστα Παπαπέτρου. Μια πολύ καλή κωμωδία με ατάκες που μας έκαναν να γελάσουμε πολύ.


Η υπόθεση εξελίσσεται σε σαλόνι. Πρώτη παρουσιάστηκε η Λάσυ (Κατερίνα Μπουρνέλη), μια λαϊκή τραγουδίστρια με πολύ αλέγκρο χαρακτήρα και απελευθερωμένο λεξιλόγιο. Έχει όμως μια καταπληκτική φωνή καθώς είχαμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να ερμηνεύει και το τραγούδι «Παράτα τα όλα» σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχοι Jenny Tsiko.
Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Λάκης (Γιώργης Κοντοπόδης), ένας καθηγητής πολύ σοβαρός και πάρα πολύ συντηρητικός. Αυτοί οι δύο αταίριαστοι άνθρωποι βρέθηκαν να διεκδικούν το ίδιο σπίτι αφού έχουν και οι δυο διαθήκες που λένε ότι το κληρονομούν.
Και κάπως έτσι ξεκινούν τα ευτράπελα και οι ατάκες τους μας κάνουν να γελάμε συνεχώς. Μέσα στο όλο μπέρδεμα εμφανίζεται και η Αγαθονίκη (Δανάη Τούρλα) αρραβωνιαστικιά του Λάκη από προξενιό, κόρη παπά. Γίνεται ο χαμός και εμείς διασκεδάζουμε με το όλο θέαμα.

Και οι τρεις ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί. Το τέλος δεν θα σας το πω. Σας λέω όμως ότι αν σας αρέσουν οι κωμωδίες, αξίζει να πάτε να το δείτε. Αν πάτε με αυτοκίνητο, υπάρχει πάρκινγκ ιδιωτικό δίπλα. Είναι εύκολο όμως αν θέλετε να πάτε με συγκοινωνία γιατί είναι κάτω από το Σύνταγμα.
Όλη η αρθρογραφία της Ιωάννας Πορτοκάλη
Του Κώστα Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Παίζουν:
Γιώργης Κοντοπόδης
Κατερίνα Μπουρνέλη
Δανάη Τούρλα

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15, Σάββατο στις 19:00 στο θέατρο Μπέλλος, Κέκροπος 1, Πλάκα, 2103229889

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Οι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΟ πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη