Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα * Ο πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου * Ο αρχάγγελος των βράχων * Το όνειρο του γερακιού ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα * Καταδύσεις ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Παιδικά: Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Όταν έπεσε η μάσκα

Η Κωνσταντίνα Μαλαχία για το Όταν έπεσε η μάσκα

Από το εξώφυλλο της νουβέλας της Κωνσταντίνας Μαλαχία, Όταν έπεσε η μάσκα, και φωτογραφία της ίδιας

Τι σας ώθησε να γράψετε αυτό το βιβλίο;
Κωνσταντίνα Μαλαχία: Ίσως ήταν μέσα από τα γεγονότα των επίκαιρων ειδήσεων. Θεωρώ πως είναι ακόμα και σήμερα ανατριχιαστικό όταν ακούς για γυναικοκτονίες, βιασμούς και να βλέπεις να καταστρέφονται από εθισμούς π.χ. τοξικές ουσίες, ναρκωτικά.

Αν θα έπρεπε να το περιγράψετε με μία μόνο λέξη, ποια θα ήταν αυτή;
Κ.Μ.: Μόνο μία λέξη ε; Θα διάλεγα «ανατρεπτικό». Ο λόγος που επιλέγω αυτή τη λέξη είναι επειδή οι χαρακτήρες δεν θυμίζουν τίποτα από όταν τους γνωρίζεις στην αρχή.

Τι θα συμβουλεύατε εκείνον που επρόκειτο να το διαβάσει;
Κ.Μ.: Θα τον κρατήσει σε ένα συνεχόμενο ενδιαφέρον, ενδέχεται να τον προβληματίσει καθώς το διαβάζει και είναι ξεκούραστο παρά την κατηγορία όπου και κυμαίνεται.

Αν το βιβλίο σας ήταν/γινόταν ένα κανονικό ταξίδι κάπου στον κόσμο, πού θα πηγαίναμε και πόσες μέρες θα κρατούσε;
Κ.Μ.: Αυτό το ταξίδι να γινόταν στην αγαπημένη μου Λευκάδα. Σίγουρα θα κρατούσε κάτι παραπάνω από πέντε μέρες.

Κλείστε τη μίνι συνέντευξη με μία φράση/παράγραφο από το βιβλίο.
Κ.Μ.:
Η αναγγελία του Μάκη και της Θάλειας ήταν δημοσιευμένη σε τοπική εφημερίδα, όπως άλλωστε όριζε ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις. Και πλέον άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα με τα συγχαρητήρια από φίλους και συγγενείς. Αυτό, όμως, που δεν είχε υπολογίσει ο Μάκης και η Θάλεια δεν ήθελε καν να φανταστεί ήταν ότι ο γάμος τους θα γινόταν βορά για τις κοσμικές στήλες που δεν άργησαν να οργιάσουν.
Τρίτη απόπειρα γάμου για τον επιχειρηματία και περιζήτητου εργένη Μάκη Στράτου.
Μάκης Στράτου...
Ο έρωτάς του με την γραμματέα του τον οδηγεί στο δημαρχείο.
Η γραμματέας που έκλεψε την καρδιά του Λιονταριού Μάκη Στράτου.
Δύο φορές στα σκαλιά της εκκλησίας και μία στο δημαρχείο. Ίσως τρίτη και φαρμακερή.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και την παραχώρηση αυτής της υπέροχης συνέντευξης.

Όταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνα Μαλαχία

Έτσι απάντησε η Κωνσταντίνα Μαλαχία, σε μια μικρή συνέντευξη μεγάλων βιβλιοταξιδιών, για τη νουβέλα της Όταν έπεσε η μάσκα, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελκυστής. Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:
Μια γυναίκα παίρνει την απόφαση να πετάξει από πάνω της το βάρος ενός γάμου που εδώ και καιρό τη διαλύει ψυχικά και οικονομικά.
Ένας άντρας, που έχει εγκαταλειφθεί στα σκαλιά της εκκλησίας πριν τον γάμο του, παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να βρει ξανά τον έρωτα.
Όμως, το παρελθόν έρχεται να βασανίσει τον δρόμο τους και ενώ η μοίρα θα τους φέρει κοντά, την ίδια στιγμή θα μπερδέψει σαν κόμπο τις ζωές τους.
Θα μπορέσει η Θάλεια να σταθεί στα πόδια της;
Θα καταφέρει να μείνει μακριά από περιπέτειες και λάθος επιλογές;
Θα είναι αρκετός ο έρωτας για να της δώσει ανάσα λίγο πριν πέσουν οι μάσκες;
Η Κωνσταντίνα Μαλαχία γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1994 στην Αθήνα όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Το συγγραφικό της ταξίδι ξεκινά από τα θρανία της Σιβιτανιδείου σχολής. Μόλις στα δεκαεπτά της χρόνια καταγράφει τις σκέψεις της σε ένα τετράδιο. Αυτή η αγάπη και το πάθος της για τη συγγραφή ήρθε με το πρώτο της βιβλίο το 2021 με τίτλο «Νέα αρχή» από τις εκδόσεις bookguru. Συνεχίζει το ταξίδι της σε δύο ανθολογίες των εκδόσεων Ηλιαχτίδα: «Γλυκόπικρες δροσοσταλίδες ζωής», με το ακόλουθο έργο «Θα σε θυμάμαι εγώ», και «Τα μαγικά Χριστούγεννα της Ηλιαχτίδας» με το έργο «Το μαγικό κουτί».

Κερδίστε το!
Οι εκδόσεις Ελκυστής προσφέρουν το βιβλίο σε έναν τυχερό αναγνώστη. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση κλικάρετε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα. Παρακαλώ, σημειώστε τα ακόλουθα:
Διαβάστε τους όρους. Συμμετοχή στην κλήρωση, που θα γίνει μετά τις 6 Μαΐου 2024, σημαίνει αποδοχή των όρων. Το βιβλίο θα αποσταλεί/παραδοθεί στον τυχερό από τον εκδότη. Αυτή η δωροθεσία είναι πανελλήνια!

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΟ αρχάγγελος των βράχων, Μένιου ΣακελλαρόπουλουΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Οι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΟ πρίγκιψ του δευτέρου ορόφου, Άρη ΣφακιανάκηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Καταδύσεις, Κατερίνας ΜαρτζούκουΤο όνειρο του γερακιού, Αλεξάνδρας ΜπελεγράτηΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη