Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Jamming Funkers

Ρωτώντας τους Jamming Funkers…
Πλάτωνας - κιθάρα
4 χρόνια Jamming Funkers τότε και σήμερα...
Ξεκινήσαμε με πυξίδα μας την αγάπη για τη μουσική και πολλά όνειρα. Στην πορεία μας σε όλο αυτό το διάστημα με πολλή δουλειά, με δυσκολίες (αυτές που περνάμε όλοι μας αυτή την εποχή) φτάσαμε σήμερα να έχουμε μία πολύ δυνατή μπάντα με πολλούς καλούς και αξιόλογους φίλους και ένα βιογραφικό προσεκτικά επιλεγμένων εμφανίσεων στα καλύτερα Αθηναϊκάμουσικά στέκια.

Συναισθήματα
Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τη δουλειά μας και τις επιλογές μας.
Είναι αυτές που προτείνουμε στο κοινό μας και αυτό μας έχει αγαπήσει.
Όλγα - πλήκτρα + φωνητικά
Πλήκτρα και μαέστρος. Σε αγχώνει κάτι απ’ τα δυο και γιατί;
Το «μαέστρος» δεν με αγχώνει καθόλου, γιατί δεν με θεωρώ μαέστρο! Όσον αφορά στα πλήκτρα και πάλι δεν υπάρχει θέμα άγχους διότι πάντα κοιτάω να είμαι καλά προετοιμασμένη σε αυτό που αγαπάω να κάνω!!!

Πως σου συμπεριφέρονται τα αγόρια του συγκροτήματος;
Η σωστή ερώτηση είναι: πως τους συμπεριφέρομαι εγώ! Χα χα anyway… υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη κι από τις δυο πλευρές. Τριάμιση – τέσσερα χρόνια στους jamming funkers πλέον είμαστε οικογένεια.
Jamming Funkers the family!!!
Αθηνά - τραγουδίστρια
Το φανταζόσουν ποτέ ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα τραγουδούσες σε μια τέτοια μπάντα;
Αλήθεια; Όχι! Βασικά το είχα βάλει κάτω όσον αφορά στις μπάντες, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κολλήσεις με διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικούς στόχους, οπότε είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στη φωνή και τα μαθήματά μου και ξαφνικά εμφανίζονται οι Jamming και δέσαμε. That’s it!

Τι εύχεσαι στους Jamming Funkers?
Δεν εύχομαι καλή επιτυχία, θεωρώ δεδομένο ότι θα την έχουμε. Το μόνο που δεν περνά απ’ το χέρι μας είναι η καλοτυχία, οπότε εύχομαι να πάνε όλα ευνοϊκά και με τη σκληρή προσπάθεια που ρίχνουμε να πάνε όλα κατ’ ευχήν.
Σπύρος - τύμπανα
Πως αισθάνεσαι στα live?
Πέρα από άγχος… είναι η στιγμή για την οποία ζούμε (να ανεβούμε και να παίξουμε). Τέλεια!!!

Ποιο είναι το βασικό συστατικό της επιτυχία σας;
Η θέληση…
Κλαίρη - τραγουδίστρια
Jamming Funkers… ένα όνειρο ζωής;
Το όνειρο ζωής για μένα είναι η μουσική… οπότε κάθε αξιόλογη μουσική συνεργασία αποτελεί μέρος των ονείρων μου.

Τι σας δένει πραγματικά;
Το κέφι μας, το μεράκι μας και η προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε μέσα από το σχήμα τον καλύτερο εαυτό μας.
Ερρίκος – μπάσο
Τι είναι για σένα οι Jamming Funkers?
Οι Jamming για μένα δεν είναι ένα μόνο «πράγμα», είναι πολλά «πράγματα» μαζί… είναι φιλίες, μουσική, εικόνες, στιγμές, δημιουργία, πρόσωπα, όνειρα… είναι μια προσπάθεια και μια δοκιμασία, μα… ταυτόχρονα… μια αγάπη και μια δικαίωση… πιο απλά, είναι η αποσμυπίεση μου μέσα στη σαβούρα που ζούμε!!!
Αυτό είναι οι jamming…!!!

Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες;
Δεν με απογοητεύουν οι στιγμές αλλά… οι άνθρωποι.

¤
Σημείωση:
Οι φωτογραφίες που κοσμούν την ανάρτηση προέρχονται από το προσωπικό αρχείο της μπάντας και αφορούν διάφορες εμφανίσεις τους.

Δείτε κι αυτό:
Το μεγάλο LIVE τους με αφορμή τα γενέθλιά τους στο Holy Wood Stage

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη