ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ *** 1ος Διαγωνισμός Παραμυθιού koukidaki *** Αποτελέσματα του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού koukidaki *** Τα βραβεία του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού koukidaki έχουν αποσταλεί προς τους νικητές από την 13η Μαρτίου 2020 με επιβάρυνση κόστους αποστολής όπως είχε ορισθεί εξ' αρχής *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο, παρακολουθείτε όλα τα είδη και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Το τίμημα * Η θλίψη του αιώνιου στοχασμού * Σε περίμενα... * Ελεονόρα * Γκλόρια, δε χιονίζει τα Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά * Άλλη μια μέρα στον Παράδεισο * Στη φωτιά της επανάστασης * Ο Δράκος ** Πέντε βιβλία των εκδόσεων Ελκυστής * Τέσσερα βιβλία των εκδόσεων Το ανώνυμο βιβλίο * Το σκληρό παιχνίδι της ζωής * Ο ζοφερός κόσμος των σκιών * Η αγάπη θα 'ρθει! ** Νουβέλα: Εγγαστρίμυθος Θεός * Με τα μάτια του Τζακ ** Θέατρο: Άκουσε τα κύματα ** Διηγήματα: Γράμματα ανεπίδοτα * Μαγ(ειρ)ικές ιστορίες * Η Εγνατία οδός μου * Μια στάλα λόγος ** Πεζοποίηση: Barsaat * Το όπλο του Νεφεληγερέτη ** Ποίηση: Δαίμων εαυτού * Αποσιωπητικά * Η πικρή γεύση της προδοσίας * Αίσθησις * Μακιγιαρισμένες ψυχές * Οι αυτόχειρες της καρδιάς μου * Χιονισμένος μαυροπίνακας ** Λογοτεχνικό περιοδικό ΛεξΩτεχνίες ** Αυτοβελτίωση: Περί ευδαιμονίας² ** Μελέτη: Από το «σκοτεινό δάσος» στο «εκατόφυλλο ρόδο» ** Παιδικά: Πέντε βιβλία από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική ** Αρθρογραφία: Η εφεύρεση του ανθρώπου

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Δώρα 2020

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τις δωροθεσίες και κληρώσεις κατά το έτος 2020, τους όρους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες
[Η προηγούμενη χρονιά εδώ]
Οι τυχεροί πρέπει να επικοινωνήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα μαζί μου για την παραλαβή του δώρου τους απαντώντας το μήνυμα που έχω στείλει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email). Εκεί (θα) αναφέρονται και οι σχετικές οδηγίες και πληροφορίες κατά περίπτωση.

Τρόποι επικοινωνίας:
* Με άμεσο μήνυμα από εδώ
* Με e-mail στο jennykoukidou@gmail.com
Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Συμμετέχοντας σε μία δωροθεσία αποδέχεστε αυτόματα τους παρακάτω γενικούς κανόνες-όρους. Οι ειδικοί όροι που ενδέχεται να μεταβάλλουν τα κάτωθι κατά περίπτωση αναφέρονται στην ανάρτηση της εκάστοτε δωροθεσίας.
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της κλήρωσης ενώ οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki έχουν συγκεντρωθεί σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι φίλοι του facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους, κ.ο.κ ανάλογα με την περίπτωση, μετά την λήξη. Προσοχή: απαγορεύεται να δώσουν αριθμούς για κλήρωση δώρων χρήστες του facebook που δεν αναφέρουν πλήρες όνομα στο προφίλ τους, δεν έχουν φωτογραφία προφίλ ή με κάποιον τρόπο δε διαθέτουν κανονικό, ενεργό προφίλ.
* Τα ονόματα των τυχερών/συμμετεχόντων τα βλέπατε πάντα εδώ αλλά ενδεχομένως και στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες...
Με τον νέο κανονισμό GDPR δεν επιτρέπεται η αναφορά των ονομάτων των αναγνωστών/τυχερών/συμμετεχόντων κ.ο.κ. δημόσια. Με την παλαιότερη πρακτική του ιστότοπου επιτυγχάναμε μια διαύγεια προς άπαντες ενώ όσοι δεν ήθελαν να δώσουν το email τους ή το τηλέφωνό τους μπορούσαν να ενημερωθούν από εδώ αν κέρδισαν και να διεκδικήσουν το δώρο τους. Παρόλα αυτά, είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ το GDPR που αφορά στα προσωπικά δεδομένα, κι έτσι από 01/01/2020, σε αυτή τη σελίδα, θα αναφέρονται όλες οι δωροθεσίες με χρονολογική σειρά, οι σχετικές πληροφορίες και οι ημέρες κλήρωσης χωρίς να αναγράφονται τα ονόματα των τυχερών... γεγονός που με οδηγεί στο να θέσω ως προϋπόθεση συμμετοχής την αναφορά της ηλεκτρονικής διεύθυνσης των συμμετεχόντων ώστε να ειδοποιηθούν εκεί αν κερδίσουν. Η σχετική λίστα με όλες τις συμμετοχές της κάθε δωροθεσίας θα συνεχίσει να δίνεται στους δωροθέτες ώστε να: α) είναι σε θέση να σας απαντήσουν αν ρωτάτε/ζητάτε κάτι και β) για λόγους διασταύρωσης των δεδομένων, αν χρειαστεί. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Η λίστα με τις συμμετοχές παραμένει στο αρχείο για ένα μήνα (από την ημέρα της κλήρωσης). Μετά το πέρας του μήνα διαγράφεται οριστικά.
* Αν δεν βρεθεί κάποιος τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την κλήρωση, το δώρο κερδίζει ο επόμενος στη λίστα. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος -ή αν δε δύναται να το παραλάβει- εντός 15 ημερών.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή newsletters, διάδοση στους φίλους σας, κ.λ.π. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρόλα αυτά, γίνεται σαφές ότι είναι απαραίτητο να αναφέρετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να ειδοποιηθείτε αν κερδίσετε. Μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ενδέχεται να λάβετε έξτρα δώρα-έκπληξη από τον ιστότοπο κατόπιν διαθεσιμότητας και δυνατότητας.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος, κ.ο.κ. δε μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.
Στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά σε όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express, κ.λ.π. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάση τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΕΛΤΑ ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους.
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας σε σχέση με την ημερομηνία που έχει αρχικά οριστεί ως λήξη. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές ενώ τις αλλαγές στο πρόγραμμα μπορείτε να τις παρακολουθείτε από αυτή τη σελίδα.
* Οι προσκλήσεις σε θεατρικές ή άλλες παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δε μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στην ανάρτηση που σχετίζεται με αυτή.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της δωροθεσίας η αναφορά του δώρου αφαιρείται από την παρακάτω λίστα για οικονομία χώρου.
* Όλοι οι αναγνώστες του ιστότοπου λαμβάνουν έξτρα δώρα-εκπλήξεις στο email τους αναλόγως της διαθεσιμότητας και όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποια δώρα-εκπλήξεις που δόθηκαν μέσα στο ίδιο έτος και στο τέλος της λίστας των κληρώσεων αν και δεν αναφέρονται όλα για λόγους οικονομίας.

Τα αποτελέσματα των κληρώσεων καταχωρούνται ως εξής:
Τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στην σχετική ανάρτηση ώστε να βρείτε τις πληροφορίες που αφορούν στο δώρο και ημερομηνία προγραμματισμένης κλήρωσης
Μετά την κλήρωση: συνολικός αριθμός συμμετοχών - αριθμοί που κληρώθηκαν - σημειώσεις και κάθε σχετικό


Το βαλς του ονείρου
269 συμμετοχές. Κληρώθηκε το 3. Η τυχερή θα λάβει σχετικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Πού ζει ο Άγιος Βασίλης;
3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 3 Ιανουαρίου. Θα ενημερωθούν με email.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 τυχεροί κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση να δουν την παράσταση στις 5 Ιανουαρίου. Ενημερώθηκαν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Η χύτρα με το χρυσάφι
2 τυχεροί κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση να δουν την παράσταση στις 5 Ιανουαρίου. Ειδοποιήθηκαν με email.

Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς
3 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 7ης Ιανουαρίου. Ειδοποιήθηκαν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η τελευταία λέξη είναι της μοίρας
Από τις 260 συμμετοχές κληρώθηκε το 30. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με email.

Now and Zen
Από τις 161 συμμετοχές κληρώθηκε το 134. Η τυχερή αναγνώστρια ειδοποιήθηκε με μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Τα λογοπαίγνια μιας ύπουλης αλήθειας
Από τις 108 συμμετοχές κληρώθηκε το 3. Έχει σταλεί η σχετική ειδοποίηση στο email του τυχερού.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 12 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί ενημερώθηκαν με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το νησί των συναισθημάτων
5 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 11 Ιανουαρίου. Οι συμμετέχοντες έχουν ενημερωθεί με email.

Πέντε μέρες και ένας μήνας
Από τις 291 συμμετοχές κληρώθηκε το125. Η τυχερή έχει λάβει τις σχετικές οδηγίες στο email της.

Μύθοι και Ιστορίες της Άπω Ανατολής
Από τις 120 συμμετοχές κληρώθηκε το 103. Η τυχερή που κερδίζει το βιβλίο έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Η Ντο και τα μαγεμένα πινέλα
Από τις 169 συμμετοχές κληρώθηκε το 135. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο email του.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 19 Ιανουαρίου 2020. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το νησί των συναισθημάτων
5 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 18 Ιανουαρίου. Έχουν ενημερωθεί όλοι με email.

Εξ απροόπτου έρωτες
3 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από ένα αντίτυπο. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί στο email που έδωσαν ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.

Το καλοκαίρι του αιγόκερου
Από τις 195 συμμετοχές κληρώθηκε το 195. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Η αγάπη μπορεί
Από τις 250 συμμετοχές κληρώθηκε το 143. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ένταγκαρ Χέβενσκαρ - Η επανάσταση
Από τις 143 συμμετοχές κληρώθηκε το 95. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί στο email που δήλωσε κατά την συμπλήρωση της φόρμας.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Η γυναίκα του κόσμου
Από τις 99 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Πέρασε καιρός
Από τις 112 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3 και 5. Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν το βιβλίο έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα.

2ος Νόμος
Από τις 115 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 9, 56, 87, 111 και 113. Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν το βιβλίο έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 9 Φεβρουαρίου. Έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 8 Φεβρουαρίου. Έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Μάρα Μαντάρα, μια μάγισσα κάπως ξεχασιάρα
Από τις 197 συμμετοχές κληρώθηκε το 18. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Πόσες είναι οι εποχές;
Από τις 189 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 16 Φεβρουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 15 Φεβρουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Με τις βαλίτσες γεμάτες ήλιο
Από τις 320 συμμετοχές κληρώθηκε το 17. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Η κατάρα του φεγγαριού
Από τις 329 συμμετοχές κληρώθηκε το 26. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο

Άρωμα βροχής
Από τις 297 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Ως την άκρη του ονείρου
5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 23 Φεβρουαρίου, ώρα 15.00

Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα!
2 τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 22 Φεβρουαρίου

Το γαϊτανάκι της Αποκριάς
2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 23 Φεβρουαρίου

Οι περιπέτειες του Παβ
7 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 23 Φεβρουαρίου

Λίγες και μία νύχτες
Από τις 249 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 100, 107 και 201. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Ροδάνθη
Από τις 213 συμμετοχές κληρώθηκε το 87. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με μέιλ

Ισμήνη
Από τις 245 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί.

Ένας φάρος στην ψυχή μου
Από τις 196 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Σημειώσεις ενός αυτόχειρα
Από τις 127 συμμετοχές κληρώθηκε το 93. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ψευδάνθρακας και άλλες ιστορίες
Από τις 132 συμμετοχές κληρώθηκε το 75. Ο τυχερός ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα

Το αγκάθινο στέμμα
Από τις 191 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

7 Καταραμένες ιστορίες
Από τις 151 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Τα διαμάντια της Δόμνας
Από τις 177 συμμετοχές κληρώθηκε το 57. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Σκόρπιες μνήμες
Από τις 166 συμμετοχές κληρώθηκε το 92. Ο τυχερός ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα

Η αγριόπαπια, Καταλίνας, Ο τάφος του πολεμιστή και Η γιορτή στο Σούλχαουγκ
Από τις 181 συμμετοχές κληρώθηκε οι αριθμοί 151, 5, 35 και 49. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Ο γρίφος της Θεσσαλονίκης
Από τις 170 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο ενός ονειροπαρμένου
Από τις 168 συμμετοχές κληρώθηκε το 92. Η τυχερή έχει ενημερωθεί.

Μια στάλα λόγος
Από τις 109 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 26 και 52. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ενημερωθεί με email.

Για μια σταγόνα ευτυχίας
Από τις 254 συμμετοχές κληρώθηκε το 230. Η τυχερή αναγνώστρια ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα

Ένας κήπος, ένα γεύμα κι ένας έρωτας...
Από τις 203 συμμετοχές κληρώθηκε το 5. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου

Ροδάνθη, της Μοίρας μου καμώματα και Το τίμημα
3 Απριλίου

Η θλίψη του αιώνιου στοχασμού
4 Απριλίου

Δαίμων εαυτού
6 Απριλίου

Γράμματα ανεπίδοτα
9 Απριλίου

Σε περίμενα...
9 Απριλίου

Αποσιωπητικά
13 Απριλίου

Ελεονόρα
13 Απριλίου

Barsaat
16 Απριλίου

ΛεξΩτεχνίες
16 Απριλίου

Γκλόρια, δε χιονίζει τα Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά
20 Απριλίου

Άλλη μια μέρα στον Παράδεισο
23 Απριλίου

Αίσθησις
23 Απριλίου

Η πικρή γεύση της προδοσίας
27 Απριλίου

Εγγαστρίμυθος Θεός
30 Απριλίου

Με τα μάτια του Τζακ
30 Απριλίου

Περί ευδαιμονίας²
4 Μαΐου

Στη φωτιά της επανάστασης
7 Μαΐου

Μακιγιαρισμένες ψυχές
7 Μαΐου

Από το «σκοτεινό δάσος» στο «εκατόφυλλο ρόδο»
11 Μαΐου

Ο Δράκος
14 Μαΐου

Οι αυτόχειρες της καρδιάς μου
14 Μαΐου

Χιονισμένος μαυροπίνακας
18 Μαΐου

Μαγ(ειρ)ικές ιστορίες
21 Μαΐου

Η Εγνατία οδός μου
25 Μαΐου

Βιβλία για παιδιά από την Ελληνοεκδοτική
25 Μαΐου

Το όπλο του Νεφεληγερέτη
28 Μαΐου

Η εφεύρεση του ανθρώπου
1 Ιουνίου

Ισμήνη, Now and Zen, Αναζητώντας φως, Αριάδνη και Η φαλάκρα του μπαμπά
4 Ιουνίου

Βιβλία από τις εκδόσεις «Το ανώνυμο βιβλίο»
4 Ιουνίου

Το σκληρό παιχνίδι της ζωής
8 Ιουνίου

Μια στάλα λόγος
11 Ιουνίου

Ο ζοφερός κόσμος των σκιών
15 Ιουνίου

Η αγάπη θα 'ρθει!
15 Ιουνίου

🌻

Μερικοί μετρητές δείχνουν πόσα δώρα δόθηκαν μέσα από το koukidaki.gr το 2020
Από τις δωροθεσίες με κλήρωση δώσαμε 124 δώρα
Δώσαμε και 497 δώρα-έκπληξη
(περιλαμβάνονται 10 διπλές προσκλήσεις για θεατρική παράσταση που διατέθηκαν δωρεάν στα μέλη πολιτιστικού συλλόγου και 20 δώρα -βιβλία και διπλές προσκλήσεις- που δόθηκαν κατά την εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού koukidaki)

9 σχόλια:

  1. Υπέροχο να διαβάζεις ανοίγοντας τα μάτια του μυαλού και της καρδιάς!Ευχαριστούμε 😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για το δωρο και μακαρι να είμαι τυχερή 🥰

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το δώρο σας!Σας ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο/-α που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
Η εφεύρεση του ανθρώπου, Κ.ΘερμογιάννηςΑίσθησις, Μαρία ΠαγώνηΗ αγάπη θα 'ρθει!,Μ.ΔιακάκηΧιονισμένος μαυροπίνακας, Γ.ΚαριώτηςΟ Δράκος, Καίτη ΔροσίνηΤο όπλο του Νεφεληγερέτη, Α.ΜπάκαςΟι αυτόχειρες της καρδιάς μου, Κ. Βούσβουρα
Μια στάλα λόγος, Γ. ΓιαννιούΜε τα μάτια του Τζακ, Ν. ΔημητρούλιαςΠαιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΕλληνοεκδοτικήΕγγαστρίμυθος Θεός, Δ. ΟρφανίδηςΑποσιωπητικά, Γ.Μίχας-Νεονάκης (Dave)Μακιγιαρισμένες ψυχές, Ροδάνθη ΠάντουΠερί ευδαιμονίας², Ν.Διονυσίου
Το σκληρό παιχνίδι της ζωής, Ν.ΦασούλαςΓκλόρια, δε χιονίζει τα Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά, Δ.ΚοπαράνηςΆλλη μια μέρα στον Παράδεισο, Μιχάλης ΤσάμηςΛογοτεχνικό περιοδικό ΛεξΩτεχνίεςΕλεονόρα, Χάρης Γαντζούδης
Η πικρή γεύση της προδοσίας, Νανά ΜπροδήμαΠέντε βιβλία των εκδόσεων Ελκυστής
4 βιβλία από τις εκδόσεις Το ανώνυμο βιβλίοΟ ζοφερός κόσμος των σκιών, Θ.Κεφαλλωνίτου
Στη φωτιά της επανάστασης, Ε.ΣπανούΑπό το «σκοτεινό δάσος» στο «εκατόφυλλο ρόδο», F. AmbrosoΜαγ(ειρ)ικές ιστορίες, Χρυσούλα ΔιπλάρηBarsaat, Ο χορός της βροχής, Σ. ΜητροπούλουΗ Εγνατία οδός μου, Χρυσούλα Βακιρτζή