Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Ματωμένος Δούναβης * Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Τα βάσανα του Τεό και της Λέας * Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Δώρα 2020

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τις δωροθεσίες και κληρώσεις κατά το έτος 2020, τους όρους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες
[Η προηγούμενη χρονιά εδώ]
Οι τυχεροί πρέπει να επικοινωνήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα μαζί μου για την παραλαβή του δώρου τους απαντώντας το μήνυμα που έχω στείλει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email). Εκεί (θα) αναφέρονται και οι σχετικές οδηγίες και πληροφορίες κατά περίπτωση.

Τρόποι επικοινωνίας:
* Με άμεσο μήνυμα από εδώ
* Με e-mail στο jennykoukidou@gmail.com
Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Συμμετέχοντας σε μία δωροθεσία αποδέχεστε αυτόματα τους παρακάτω γενικούς κανόνες-όρους. Οι ειδικοί όροι που ενδέχεται να μεταβάλλουν τα κάτωθι κατά περίπτωση αναφέρονται στην ανάρτηση της εκάστοτε δωροθεσίας.
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της κλήρωσης ενώ οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki έχουν συγκεντρωθεί σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι φίλοι του facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους, κ.ο.κ ανάλογα με την περίπτωση, μετά την λήξη. Προσοχή: απαγορεύεται να δώσουν αριθμούς για κλήρωση δώρων χρήστες του facebook που δεν αναφέρουν πλήρες όνομα στο προφίλ τους, δεν έχουν φωτογραφία προφίλ ή με κάποιον τρόπο δε διαθέτουν κανονικό, ενεργό προφίλ.
* Τα ονόματα των τυχερών/συμμετεχόντων τα βλέπατε πάντα εδώ αλλά ενδεχομένως και στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες...
Με τον νέο κανονισμό GDPR δεν επιτρέπεται η αναφορά των ονομάτων των αναγνωστών/τυχερών/συμμετεχόντων κ.ο.κ. δημόσια. Με την παλαιότερη πρακτική του ιστότοπου επιτυγχάναμε μια διαύγεια προς άπαντες ενώ όσοι δεν ήθελαν να δώσουν το email τους ή το τηλέφωνό τους μπορούσαν να ενημερωθούν από εδώ αν κέρδισαν και να διεκδικήσουν το δώρο τους. Παρόλα αυτά, είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ το GDPR που αφορά στα προσωπικά δεδομένα, κι έτσι από 01/01/2020, σε αυτή τη σελίδα, θα αναφέρονται όλες οι δωροθεσίες με χρονολογική σειρά, οι σχετικές πληροφορίες και οι ημέρες κλήρωσης χωρίς να αναγράφονται τα ονόματα των τυχερών... γεγονός που με οδηγεί στο να θέσω ως προϋπόθεση συμμετοχής την αναφορά της ηλεκτρονικής διεύθυνσης των συμμετεχόντων ώστε να ειδοποιηθούν εκεί αν κερδίσουν. Η σχετική λίστα με όλες τις συμμετοχές της κάθε δωροθεσίας θα συνεχίσει να δίνεται στους δωροθέτες ώστε να: α) είναι σε θέση να σας απαντήσουν αν ρωτάτε/ζητάτε κάτι και β) για λόγους διασταύρωσης των δεδομένων, αν χρειαστεί. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Η λίστα με τις συμμετοχές παραμένει στο αρχείο για ένα μήνα (από την ημέρα της κλήρωσης). Μετά το πέρας του μήνα διαγράφεται οριστικά.
* Αν δεν βρεθεί κάποιος τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την κλήρωση, το δώρο κερδίζει ο επόμενος στη λίστα. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος -ή αν δε δύναται να το παραλάβει- εντός 15 ημερών.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή newsletters, διάδοση στους φίλους σας, κ.λ.π. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρόλα αυτά, γίνεται σαφές ότι είναι απαραίτητο να αναφέρετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να ειδοποιηθείτε αν κερδίσετε. Μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ενδέχεται να λάβετε έξτρα δώρα-έκπληξη από τον ιστότοπο κατόπιν διαθεσιμότητας και δυνατότητας.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος, κ.ο.κ. δε μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.
Στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά σε όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express, κ.λ.π. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάση τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΕΛΤΑ ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους.
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας σε σχέση με την ημερομηνία που έχει αρχικά οριστεί ως λήξη. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές ενώ τις αλλαγές στο πρόγραμμα μπορείτε να τις παρακολουθείτε από αυτή τη σελίδα.
* Οι προσκλήσεις σε θεατρικές ή άλλες παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δε μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στην ανάρτηση που σχετίζεται με αυτή.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της δωροθεσίας η αναφορά του δώρου αφαιρείται από την παρακάτω λίστα για οικονομία χώρου.
* Όλοι οι αναγνώστες του ιστότοπου λαμβάνουν έξτρα δώρα-εκπλήξεις στο email τους αναλόγως της διαθεσιμότητας και όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποια δώρα-εκπλήξεις που δόθηκαν μέσα στο ίδιο έτος και στο τέλος της λίστας των κληρώσεων αν και δεν αναφέρονται όλα για λόγους οικονομίας.

Τα αποτελέσματα των κληρώσεων καταχωρούνται ως εξής:
Τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στην σχετική ανάρτηση ώστε να βρείτε τις πληροφορίες που αφορούν στο δώρο και ημερομηνία προγραμματισμένης κλήρωσης
Μετά την κλήρωση: συνολικός αριθμός συμμετοχών - αριθμοί που κληρώθηκαν - σημειώσεις και κάθε σχετικό


Το βαλς του ονείρου
269 συμμετοχές. Κληρώθηκε το 3. Η τυχερή θα λάβει σχετικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Πού ζει ο Άγιος Βασίλης;
3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 3 Ιανουαρίου. Θα ενημερωθούν με email.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 τυχεροί κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση να δουν την παράσταση στις 5 Ιανουαρίου. Ενημερώθηκαν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Η χύτρα με το χρυσάφι
2 τυχεροί κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση να δουν την παράσταση στις 5 Ιανουαρίου. Ειδοποιήθηκαν με email.

Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς
3 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 7ης Ιανουαρίου. Ειδοποιήθηκαν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η τελευταία λέξη είναι της μοίρας
Από τις 260 συμμετοχές κληρώθηκε το 30. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με email.

Now and Zen
Από τις 161 συμμετοχές κληρώθηκε το 134. Η τυχερή αναγνώστρια ειδοποιήθηκε με μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Τα λογοπαίγνια μιας ύπουλης αλήθειας
Από τις 108 συμμετοχές κληρώθηκε το 3. Έχει σταλεί η σχετική ειδοποίηση στο email του τυχερού.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 12 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί ενημερώθηκαν με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το νησί των συναισθημάτων
5 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 11 Ιανουαρίου. Οι συμμετέχοντες έχουν ενημερωθεί με email.

Πέντε μέρες και ένας μήνας
Από τις 291 συμμετοχές κληρώθηκε το125. Η τυχερή έχει λάβει τις σχετικές οδηγίες στο email της.

Μύθοι και Ιστορίες της Άπω Ανατολής
Από τις 120 συμμετοχές κληρώθηκε το 103. Η τυχερή που κερδίζει το βιβλίο έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Η Ντο και τα μαγεμένα πινέλα
Από τις 169 συμμετοχές κληρώθηκε το 135. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο email του.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 19 Ιανουαρίου 2020. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το νησί των συναισθημάτων
5 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 18 Ιανουαρίου. Έχουν ενημερωθεί όλοι με email.

Εξ απροόπτου έρωτες
3 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν από ένα αντίτυπο. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί στο email που έδωσαν ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.

Το καλοκαίρι του αιγόκερου
Από τις 195 συμμετοχές κληρώθηκε το 195. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Η αγάπη μπορεί
Από τις 250 συμμετοχές κληρώθηκε το 143. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ένταγκαρ Χέβενσκαρ - Η επανάσταση
Από τις 143 συμμετοχές κληρώθηκε το 95. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί στο email που δήλωσε κατά την συμπλήρωση της φόρμας.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Η γυναίκα του κόσμου
Από τις 99 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Πέρασε καιρός
Από τις 112 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3 και 5. Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν το βιβλίο έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα.

2ος Νόμος
Από τις 115 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 9, 56, 87, 111 και 113. Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν το βιβλίο έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 9 Φεβρουαρίου. Έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 8 Φεβρουαρίου. Έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Μάρα Μαντάρα, μια μάγισσα κάπως ξεχασιάρα
Από τις 197 συμμετοχές κληρώθηκε το 18. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Πόσες είναι οι εποχές;
Από τις 189 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Οι περιπέτειες του Παβ
5 αναγνώστες κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 16 Φεβρουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα

Το νησί των συναισθημάτων
5 αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 15 Φεβρουαρίου. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Με τις βαλίτσες γεμάτες ήλιο
Από τις 320 συμμετοχές κληρώθηκε το 17. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Η κατάρα του φεγγαριού
Από τις 329 συμμετοχές κληρώθηκε το 26. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο

Άρωμα βροχής
Από τις 297 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Ως την άκρη του ονείρου
5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 23 Φεβρουαρίου, ώρα 15.00

Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα!
2 τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 22 Φεβρουαρίου

Το γαϊτανάκι της Αποκριάς
2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 23 Φεβρουαρίου

Οι περιπέτειες του Παβ
7 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 23 Φεβρουαρίου

Λίγες και μία νύχτες
Από τις 249 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 100, 107 και 201. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Ροδάνθη
Από τις 213 συμμετοχές κληρώθηκε το 87. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με μέιλ

Ισμήνη
Από τις 245 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί.

Ένας φάρος στην ψυχή μου
Από τις 196 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Σημειώσεις ενός αυτόχειρα
Από τις 127 συμμετοχές κληρώθηκε το 93. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ψευδάνθρακας και άλλες ιστορίες
Από τις 132 συμμετοχές κληρώθηκε το 75. Ο τυχερός ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα

Το αγκάθινο στέμμα
Από τις 191 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

7 Καταραμένες ιστορίες
Από τις 151 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Τα διαμάντια της Δόμνας
Από τις 177 συμμετοχές κληρώθηκε το 57. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Σκόρπιες μνήμες
Από τις 166 συμμετοχές κληρώθηκε το 92. Ο τυχερός ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα

Η αγριόπαπια, Καταλίνας, Ο τάφος του πολεμιστή και Η γιορτή στο Σούλχαουγκ
Από τις 181 συμμετοχές κληρώθηκε οι αριθμοί 151, 5, 35 και 49. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Ο γρίφος της Θεσσαλονίκης
Από τις 170 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο ενός ονειροπαρμένου
Από τις 168 συμμετοχές κληρώθηκε το 92. Η τυχερή έχει ενημερωθεί.

Μια στάλα λόγος
Από τις 109 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 26 και 52. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ενημερωθεί με email.

Για μια σταγόνα ευτυχίας
Από τις 254 συμμετοχές κληρώθηκε το 230. Η τυχερή αναγνώστρια ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα

Ένας κήπος, ένα γεύμα κι ένας έρωτας...
Από τις 203 συμμετοχές κληρώθηκε το 5. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου

Ροδάνθη, της Μοίρας μου καμώματα και Το τίμημα
Από τις 190 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 9 και 123. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα. Κερδίζουν δε, το βιβλίο της επιλογής τους!

Η θλίψη του αιώνιου στοχασμού
Από τις 176 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Δαίμων εαυτού
Από τις 132 συμμετοχές κληρώθηκε το 75. Ο τυχερός αναγνώστης έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Γράμματα ανεπίδοτα
Από τις 129 συμμετοχές κληρώθηκε το 71. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί.

Σε περίμενα...
Από τις 225 συμμετοχές κληρώθηκε το 101. Ο τυχερός ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα.

Αποσιωπητικά
Από τις 116 συμμετοχές κληρώθηκε το 30. Η τυχερή έχει ενημερωθεί.

Ελεονόρα
Από τις 193 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου.

Barsaat
Από τις 132 συμμετοχές κληρώθηκε το 66. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί στο προσωπικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΛεξΩτεχνίες
Από τις 99 συμμετοχές κληρώθηκε το 29. Η τυχερή έχει ενημερωθεί.

Γκλόρια, δε χιονίζει τα Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά
Από τις 190 συμμετοχές κληρώθηκε το 74. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου.

Άλλη μια μέρα στον Παράδεισο
Από τις 178 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ενημερωθεί.

Αίσθησις
Από τις 135 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Η πικρή γεύση της προδοσίας
Από τις 155 συμμετοχές κληρώθηκε το 57. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Εγγαστρίμυθος Θεός
Από τις 147 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ενημερωθεί.

Με τα μάτια του Τζακ
Από τις 152 συμμετοχές κληρώθηκε το 58. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί στο μέιλ της.

Περί ευδαιμονίας²
Από τις 126 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Στη φωτιά της επανάστασης
Από τις 177 συμμετοχές κληρώθηκε το 56. Η τυχερή έχει λάβει ειδοποίηση στο μέιλ της.

Μακιγιαρισμένες ψυχές
Από τις 98 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 77 και 33. Οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των τριών αναγνωστών έχουν δοθεί στον εκδότη ο οποίος θα αποστείλει εκεί το ηλεκτρονικό βιβλίο.

Από το «σκοτεινό δάσος» στο «εκατόφυλλο ρόδο»
Από τις 121 συμμετοχές κληρώθηκε το 49. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ο Δράκος
Από τις 150 συμμετοχές κληρώθηκε το 29. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί στο προσωπικό της email.

Οι αυτόχειρες της καρδιάς μου
Από τις 149 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Χιονισμένος μαυροπίνακας
Από τις 128 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ειδοποιηθεί.

Μαγ(ειρ)ικές ιστορίες
Από τις 168 συμμετοχές κληρώθηκε το 150. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί.

Η Εγνατία οδός μου
Από τις 140 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί.

Βιβλία για παιδιά από την Ελληνοεκδοτική
Από τις 260 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 4, 5, 101 και 211. Όλοι οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Το όπλο του Νεφεληγερέτη
Από τις 140 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Ο τυχερός έχει λάβει ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Η εφεύρεση του ανθρώπου
Από τις 146 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ισμήνη, Now and Zen, Αναζητώντας φως, Αριάδνη και Η φαλάκρα του μπαμπά
Από τις 252 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 80, 90, 100, 150 και 181. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το σκληρό παιχνίδι της ζωής
Από τις 180 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Η τυχερή ενημερώθηκε με προσωπικό μήνυμα.

Μια στάλα λόγος
Από τις 123 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 45 και 72. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί.

Ο ζοφερός κόσμος των σκιών
Από τις 123 συμμετοχές κληρώθηκε το 102. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Η αγάπη θα 'ρθει!
Από τις 191 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί.

Κάποιες κληρώσεις έχουν μεταφερθεί για αργότερα και άλλες ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω διακοπών/απουσίας από το γραφείο.
Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. Δείτε εδώ τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Νούρα: το μήνυμα
Από τις 192 συμμετοχές κληρώθηκε το 109. Η τυχερή αναγνώστρια έχει ενημερωθεί με μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο

Για μια σταγόνα ευτυχίας
Από τις 211 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί

Χάγια
Από τις 182 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί με email

Η πικρή γεύση της προδοσίας
Από τις 125 συμμετοχές κληρώθηκε το 87. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Το τελευταίο τανγκό
Από τις 176 συμμετοχές κληρώθηκε το 55. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Το παραμύθι με τα παραμύθια, Ώρα μηδέν και Το θέλω είναι πάνω από το μπορώ
Από τις 158 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 71 και 101. Οι τυχερές αναγνώστριες έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα. Και οι τρεις κέρδισαν το βιβλίο της επιλογής τους!

Συμπόσιο με εχθρούς
Από τις 157 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα

Εβόρα
Από τις 271 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 131 και 202. Όλοι οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί.

Έβδομος κόμβος σε δαγκάνες τέσσερις
Από τις 118 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 17, 43 και 66. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί.

Κόκκινο, γράφουμε
Από τις 108 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Στον ορίζοντα της ελπίδας
Από τις 96 συμμετοχές κληρώθηκε το 10. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί.

Υπόθεση Μπετόβεν
Από τις 179 συμμετοχές κληρώθηκε το 44. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Τα κβάντα της ελπίδας
Από τις 148 συμμετοχές κληρώθηκε το 68. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί

Κύπρος 1945-1974
Από τις 84 συμμετοχές κληρώθηκε το 44. Η τυχερή έχει ενημερωθεί στο προσωπικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αναμνήσεις μιας ζωής
Από τις 133 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 131 και 99. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί

Οι πικροδάφνες θέλουν κούρεμα
Από τις 77 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 73 και 43. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί

Πασιφλόρα
Από τις 94 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 58 και 63. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί

Πλανήτης ΦράουλΑ
Από τις 106 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 10 και 100. Οι τυχερές έχουν ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο

Μελέτη ζωής
Από τις 103 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 19 και 39. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί

ΛεξΩτεχνίες
Από τις 88 συμμετοχές κληρώθηκε το 88. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα

Στις κάτωθι κληρώσεις, και ως το τέλος Σεπτεμβρίου, υπάρχουν αλλαγές στον προγραμματισμό. Δείτε εδώ τις νέες ημερομηνίες.

Ο Δράκος
Από τις 174 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ο Αίμος ταξιδεύει στα Βαλκάνια
Από τις 98 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 6, 22, 36 και 81. Οι τυχεροί έχουν προωθηθεί στον εκδότη ο οποίος θα τους αποστείλει το ηλεκτρονικό βιβλίο.

Λενιώ, το κορίτσι με τα παράξενα δάχτυλα και
Η Λενιώ και το «αγόρι από τη Συρία»
Από τις 111 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 30, 40, 50 και 90. Τα emails των τυχερών έχουν προωθηθεί στον εκδότη που θα αποστείλει το δώρο τους.

Σπύρος Φωκάς
Από τις 98 συμμετοχές κληρώθηκε το 29. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί.

Βιβλία από τις εκδόσεις «Το ανώνυμο βιβλίο»
Από τις 243 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 45, 63, 182 και 209. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Δώδεκα χτύποι
Από τις 204 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3 και 201. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ωρολογοποιός
Από τις 199 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 54 και 77. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί.

Το παραμύθι με τα παραμύθια
Από τις 152 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 4. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Από τις 382 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 6 και 59. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Η τυχερή μέρα του Γκούντερ Νόιμαν
Από τις 246 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 19, 70 και 216. Οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

XL: Ιστορίες αγάπης
Από τις 191 συμμετοχές κληρώθηκε το 13. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί.

Ο φαροφύλακας της Λάκκας
Από τις 217 συμμετοχές κληρώθηκε το 15. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ανθρω-Ποινές
Από τις 127 συμμετοχές κληρώθηκε το 11. Ο τυχερό έχει ενημερωθεί.

Εναλλαγές
Από τις 138 συμμετοχές κληρώθηκε το 44. Ο τυχερός έχει ενημερωθεί στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Εξελισσόμενη εφηβεία
Από τις 138 συμμετοχές κληρώθηκε το 28. Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί.

Απ' το πυκνό δάσος... στο πηγάδι της Γερακίνας
Από τις 147 συμμετοχές κληρώθηκε το 91. Η τυχερή ειδοποιήθηκε στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Η Κερκόπορτα και άλλα διηγήματα
Από τις 154 συμμετοχές κληρώθηκε το 111. Η τυχερή έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Το φθαρμένο μολύβι
Από τις 123 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Αφιερωμένο στον γιο μου
Από τις 178 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 41 και 61. Οι τυχεροί αναγνώστες έχουν ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Αμφιβάλλω, άρα υπάρχω
Από τις 142 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 12 και 44. Τα emails των τυχερών έχουν προωθηθεί στον εκδότη ο οποίος θα τους αποστείλει το ebook.

Η γυναίκα που αγάπησα
Από τις 181 συμμετοχές κληρώθηκε το 91. Η τυχερή Ι.Φ. έχει ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

ΟνειΡεύματα
Από τις 145 συμμετοχές κληρώθηκε το 85. Ο τυχερός Α.Ξ. έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Ο Μπίλλυ και η Αμαλία στο νησί
Από τις 191 συμμετοχές κληρώθηκε το 150. Η τυχερή Μ.Π. έχει ενημερωθεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Αλφισμός
Από τις 118 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 30 και 118. Οι τυχεροί αναγνώστες Μ.Α. και Γ.Μ. έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ωκεανός
Από τις 204 συμμετοχές κληρώθηκε το 77. Ο τυχερός Π.Ξ. έχει ενημερωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πέρα από τις οκτάβες
Από τις 228 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή Μ.Λ. έχει ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το αγόρι που δεν ήθελε να μεγαλώσει
Από τις 155 συμμετοχές κληρώθηκε το 91. Η τυχερή Κ.Τ. έχει ειδοποιηθεί στο email της.

Συμβολή στην ιστορία της Κασσάνδρας
Από τις 134 συμμετοχές κληρώθηκε το 5. Η τυχερή Α.Κ. έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Ψίθυροι εραστών
Από τις 218 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή Ρ.Σ. έχει ειδοποιηθεί.

Τύχη... ουρανοκατέβατη
Από τις 163 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 5, 111, 120, 70 και 163. Τα emails των τυχερών έχουν προωθηθεί στον εκδότη.

Ως εδώ βυθίζομαι
Από τις 130 συμμετοχές κληρώθηκε το 115. Η τυχερή Ε.Μ. έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.
Από τις 149 συμμετοχές κληρώθηκε το 101. Ο τυχερός Ν.Π. έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Η κληρονομιά του αίματος
Από τις 234 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Η τυχερή Μ.Κ. έχει ειδοποιηθεί.

Ευδόκιμο μέλι
Από τις 111 συμμετοχές κληρώθηκε το 95. Η τυχερή Κ.Θ. έχει ειδοποιηθεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο.

Λίλιθ και Λασθινία
Από τις 148 συμμετοχές κληρώθηκε το 18. Η τυχερή Μ.Δ. έχει ειδοποιηθεί.

Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα
Από τις 159 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 132 και 67. Οι τυχεροί Σ.Ζ. και Ε.Κ. έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Το μαντήλι της Θέμιδος
Από τις 202 συμμετοχές κληρώθηκε το 202. Η τυχερή Δ.Κ. ειδοποιήθηκε στο προσωπικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

🌻

Μερικοί μετρητές δείχνουν πόσα δώρα δόθηκαν μέσα από το koukidaki.gr το 2020
Από τις δωροθεσίες με κλήρωση δώσαμε 265 δώρα
Δώσαμε και 517 δώρα-έκπληξη
(περιλαμβάνονται 10 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Αυτοκράτωρ Αδριανός» που διατέθηκαν δωρεάν στα μέλη πολιτιστικού συλλόγου, 20 δώρα -βιβλία και διπλές προσκλήσεις- που δόθηκαν κατά την εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού koukidaki και 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι Δούλες» που δόθηκαν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ως τις 13 Μαρτίου 2020. Έκτοτε, λόγω των μέτρων για την πανδημία του Covid-19 δε δόθηκαν άλλες προσκλήσεις-εισιτήρια.)

Σημειώστε ότι η πανδημία λόγω Covid-19, που ξεκίνησε στα μέσα του Μάρτη, δε μου επέτρεψε να προσφέρω περισσότερα εισιτήρια σε θεάματα λόγω των κλειστών θεάτρων, των απαγορεύσεων κ.λ.π.

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΗ μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση, Χριστόφορου ΧριστοφόρουΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη