ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks όπως: Ασκητική, Ν. Καζαντζάκη * Το ξύλινο παλτό, Κ. Γώγου κ.ά ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο, παρακολουθείτε όλα τα είδη και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται!
Το koukidaki σάς πηγαίνει ΘΕΑΤΡΟ με διπλές προσκλήσεις! Επιλέξτε από τις ακόλουθες παραστάσεις και αφήστε το όνομά σας μαζί με την επιθυμητή ημέρα: Μακιαβέλλι *** ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Επίγειος άγγελος * Αιώνια σφραγίδα * Δύο νύχτες στην Αίγυπτο * Στον Όλυμπο της Ζανζιβάρης * Το λίκνο της ζωής * Hippie * Φιλήμων, ο ερευνητής του μεταφυσικού * Οδυσσέας Ντεσάντ, η ερωμένη του σπαθιού και του ρόδου * Οι Άγιοι τόποι του Σεμπάστιαν Λιαργκόβα * Το άρωμα της γυναίκας με τα μαύρα * Ουμπούντου ** Νουβέλα: Σκόνη στο πρόσωπο ** Θεατρικό: Άκουσε τα κύματα * Σκουριασμένη αυτοκτονία * Ωτακουστής και Το μπλουζ της Κυριακής ** Διηγήματα: Τα χρονικά της Ταμπου-Ρίας * Κόκκινη κλωστή δεμένη * Ανεξίτηλες στιγμές * Οι σκέψεις έστησαν χορό ** Παιδικά: Εδώ κουμπιά, εκεί κουμπιά... Μα πού πήγαν τα κουμπιά! * Βιβλία από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική * Εκείνο το ταξίδι * Μάθε τον φόβο να νικάς! ** Ποίηση: Σύμφωνα συμβίωσης Ουρανού και Κόλασης * Με το βλέμμα του Ομήρου * Κλειδιά στο τραπέζι * PASSA TEMPO * Λοβοτομές τελευταίας τεχνολογίας * Φαντάσματα * Ο τελευταίος χτύπος * Το βλέμμα του χάους * Η ζωή μου, μια εκκρεμότητα * Φωτόστιχα ** Μαρτυρία: Η φωνή μέσα μου

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Δώρα 2019

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τους τυχερούς αναγνώστες που κέρδισαν στις κληρώσεις κατά το έτος 2019, τους όρους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
[Η προηγούμενη χρονιά εδώ]
Αν έχετε κερδίσει κάποιο δώρο επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για την παραλαβή του. Στείλτε μου ένα μήνυμα αναφέροντας το όνομά σας, το λόγο της επικοινωνίας και όσα στοιχεία χρειάζονται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα αν το δώρο στέλνεται ταχυδρομικά θα πρέπει να αναφέρετε μία ταχυδρομική διεύθυνση για την αποστολή του, κ.ο.κ.

Τρόποι επικοινωνίας:
* Με άμεσο μήνυμα από εδώ
* Με e-mail στο jennykoukidou@gmail.com

Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της κλήρωσης ενώ οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki έχουν συγκεντρωθεί σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι φίλοι του facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους, κ.ο.κ ανάλογα με την περίπτωση, μετά την λήξη. Προσοχή: απαγορεύεται να δώσουν αριθμούς για κλήρωση δώρων χρήστες του facebook που δεν αναφέρουν πλήρες όνομα στο προφίλ τους, δεν έχουν φωτογραφία προφίλ ή με κάποιον τρόπο δε διαθέτουν κανονικό, ενεργό προφίλ.
* Τα ονόματα των τυχερών ανακοινώνονται εδώ αλλά και στο Facebook, στο Twitter, στο Google+ και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες...
* Η λίστα με τις συμμετοχές παραμένει στο αρχείο για ένα μήνα (από την ημέρα της κλήρωσης). Μετά το πέρας του μήνα διαγράφεται οριστικά.
* Αν δεν βρεθεί κάποιος τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δώρο κερδίζει ο αμέσως επόμενος στη λίστα. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος -ή αν δε δύναται να το παραλάβει- εντός 15 ημερών.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή newsletters, διάδοση στους φίλους σας, κ.λ.π. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρόλα αυτά, αν αναφέρετε ένα email με βοηθάτε να σας ενημερώσω αν κερδίσετε ή, για παράδειγμα, να σας απαντήσει ο δωροθέτης (π.χ. ο συγγραφέας) στην περίπτωση που αφήσετε ένα πολύ όμορφο μήνυμα ή ρωτήσετε κάτι και, παράλληλα, μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ενδέχεται να λάβετε έξτρα δώρο-έκπληξη από τον ιστότοπο κατόπιν διαθεσιμότητας και δυνατότητας.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος, κ.ο.κ. δε μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι φόρμες που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή των συμμετοχών κρατούν ως έγκυρες όλες τις συμμετοχές που αναγράφουν πλήρες ονοματεπώνυμο αλλά για την αποφυγή συνωνυμιών μεταξύ των συμμετεχόντων θα πρέπει να συμπληρώσετε μία λέξη-συνθηματικό που θα αναφέρετε αν κερδίσετε ώστε να γίνει η ταυτοπροσωπία.
Στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά σε όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express, κ.λ.π. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάση τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΕΛΤΑ ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους.
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας σε σχέση με την ημερομηνία που έχει αρχικά οριστεί ως λήξη. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές ενώ τις αλλαγές στο πρόγραμμα μπορείτε να τις παρακολουθείτε από αυτή τη σελίδα.
* Οι προσκλήσεις σε παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δε μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στην ανάρτηση που σχετίζεται με αυτή.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της δωροθεσίας η αναφορά του δώρου αφαιρείται από την παρακάτω λίστα για οικονομία χώρου.
* Όλοι οι αναγνώστες του ιστότοπου λαμβάνουν έξτρα δώρα-εκπλήξεις στο email τους αναλόγως της διαθεσιμότητας και όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Κάποια από αυτά αναφέρονται και εδώ, όχι όμως όλα για λόγους οικονομίας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποια δώρα-εκπλήξεις που δόθηκαν μέσα στο ίδιο έτος και στο τέλος της λίστας των κληρώσεων.

Τα αποτελέσματα των κληρώσεων καταχωρούνται ως εξής:
Τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στην σχετική ανάρτηση
Συνολικός αριθμός συμμετοχών - Αριθμοί που κληρώθηκαν - Ονόματα τυχερών
Σημειώσεις και κάθε σχετικό

Ο χάρτης του κόσμου στο μυαλό σου
Από τις 178 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 103 και 104. Τυχεροί: Αποστολία-Μαρία Παπαδάκη και Μιχάλης Χρήστου

Η συμφωνία της Αθήνας
Από τις 143 συμμετοχές κληρώθηκε το 21. Τυχερός: Φαίδων Αρίστος

Το άνθος της ζωής
Από τις 165 συμμετοχές κληρώθηκε το 160. Τυχερός: Γιάννης Τσινάβος

Το τελευταίο παιχνίδι
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 5 Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Λεωνίδας Τερζίδης, Μαρία Καγιά και Γιάννης Πατσόπουλος
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 6 Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Ελισάβετ Πορτοκαλάκη και Καλλιόπη Σιλαϊδή

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση τής 6ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Χαρά Κοσσυφα, Κατερίνα Νικολαρά και Βασιλική Κουτιλέλλη

Το κίτρινο δάνειο
Από τις 127 συμμετοχές κληρώθηκε το 8. Τυχερή: Βασιλική Καρπάτση

Μαύρα σύννεφα σε λευκό ουρανό
Από τις 129 συμμετοχές κληρώθηκε το 114. Τυχερή: Ευθαλία Κόκκαλη

Κόκκινη κλωστή δεμένη
Από τις 189 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 100, 126 και 169. Τυχεροί: Άννα Σκληράκη, Στέλιος Φαφούτης και Κώστας Ψάρος

Οι περιπέτειες μιας λογίας ρέγγας
Μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 17ης Ιανουαρίου κερδίζει η Άννα Παντελιά

Γαμήλιο συμβόλαιο
Από τις 242 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 79 και 211. Τυχεροί: Ελπίδα Τσουμάκα, Αργυρός Χριστάκος

Το τελευταίο παιχνίδι
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 18ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Αλεξάνδρα Γυμνοπούλου και Ευάγγελος Τασούλης
Μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 19ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Ελευθερία Κίκη, Βαγγέλης Αεράκης και Παναγιώτης Κοτσορώνης

Οι Άγιοι τόποι του Σεμπάστιαν Λιαργκόβα
Από τις 162 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 26 και 89. Τυχεροί: Δημήτρης Σκούρος και Αποστολίνα Φώτου

Το εισιτήριο
Από τις 250 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 76, 100, 203. Τυχεροί: Σόφη Μπενάκη, Μαρία Χρήστου και Στάθης Βεργόπουλος

Το τελευταίο παιχνίδι
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 25ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Όλγα Γκίκα, Βαρβάρα Αναστασοπούλου και Μελπομένη Κουρκουτά
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 26 Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Κωνσταντίνα Ζωγράφου και Γεράσιμος Κάμπης

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 27ης Ιανουαρίου κερδίζει η Ειρήνη Μαναφη και η Δήμητρα Φράγκου

Ήσουν πάντα εκεί
Από τις 133 συμμετοχές κληρώθηκε το 130. Τυχερή: Νίκη Ασπραδάκη

Όλα αυτά θα σ' τα δώσω
Από τις 214 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 47 και 129. Τυχεροί: Χρυσάνθη Μακράκη, Ευαγγελία Σπανούδη

Με το βλέμμα του Ομήρου
Από τις 101 συμμετοχές κληρώθηκε το 11. Τυχερή: Βασιλική Κουτιλέλλη

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 3ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Άννα Καρβουνιάρη, Νίκος Ρίτσος, Μαριτίνα Μινέτου, Ελένη Τριγλιανού

Ερωτευμένες πόρνες
Από τις 124 συμμετοχές κληρώθηκε το 71. Τυχερή: Αριάδνη Σταματάκη

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 4 Φεβρουαρίου κερδίζει η Ιωάννα Ανδρίτσου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 5 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Ελευθερία Παντιώρα, Αγγελική Χαρέμη και Ανδρέας Κουρκοβέλης

Πικρός εξωγήινος
Από τις 120 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί  Τυχεροί: Χρήστος Μιχαήλ, Άννα Μιχαήλ και Ζωή Πετροπούλου

Γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά που μαλώνουν
Από τις 121 συμμετοχές κληρώθηκε το 27. Τυχερός: Χάρης Σπυρούνης

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 10ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Έφη Ζερβά, Καλλιόπη Σιλαϊδή, Βάια Σερέτη

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 11 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Ηλιάνα Αγγελοπούλου, Στέφανος Δρόσος και Μαρία Γεωργούδη
Διπλή πρόσκληση για τις 12 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Φανή Χιωτέλη, Μιχαήλ Βασσάκης και Μαρία Γεωργούδη

Αυτό το βιβλίο θα αυτοκαταστραφεί σε 20 λεπτά
Από τις 184 συμμετοχές κληρώθηκε το 55. Τυχερός: Δημήτριος Μπήτης

Mein Komplex
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 14 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Κωνσταντίνος Χατζηφράγκος, Στεργιανή Κόφφα και Οδυσσέας Λάμπρου

Το κασελάκι... και άλλες τρεις ιστορίες για ξυλοκόπους και παράδες
Από τις 111 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 67. Τυχεροί: Παρασκευή Δημητριάδου και Αλεξία Σβώλου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 17ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Αρετή Σκούμπα και Βίκυ Τσίγγα

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 18 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Αλεξία Σβώλου, Νικόλαος Παπάζογλου
Διπλή πρόσκληση για τις 19 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Βασιλική Κορτιμανίτση, Στυλιανός Γενεράλης και Θέμης Αλτάνης

Η κουκουβάγια η τετραγωνομάτα
Από τις 119 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Τυχερός: Περικλής Σοφός

Διπλή ταυτότητα
Από τις 182 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 57 και 149. Τυχεροί: Αθηνά Καραγεωργίου, Μιχαήλ Κοσμάς, Εύα Δροσύνη

Mein Komplex
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 21 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Γιάννης Πατσόπουλος, Βαγγέλης Αεράκης και Ευφροσύνη Ζέρβα

Ο μαγεμένος καθρέφτης και
Ένας αδικοχτυπημένος από τη μοίρα γίγαντας
Για το βιβλίο «Ο μαγεμένος καθρέφτης»: από τις 77 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 12, 17 και 23. Τυχεροί: Νικολέτα Γαζέτη, Αθανασία Μοσχοπούλου και Ειρήνη Βασαρμίδη
Για το βιβλίο «Ένας αδικοχτυπημένος από τη μοίρα γίγαντας»: από τις 105 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί  88, 47 και 99. Τυχεροί: Χρήστος Ναλμπάντης, Κωνσταντίνα Ζιώγα και Μαρούλα Παπαδάκου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 24ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Δημήτρης Σταλίδης, Ανδρέας Κουρκοβέλης, Αλέξανδρος Τραγαράς, Αλεξία Φώτη, Γιώργος Σκουρτσίδης και Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Η Γελάδα
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Χρυσούλα Ζαφειράκη, Θεόδωρος Προπατορίδης και Χάρης Μάλλιος
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Δήμητρα Λυκιαρδοπούλου, Συραγώ Πιπέρη και Νεκταρία Καρακατσάνη

(Μ)Παρωδύσσεια
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Φεβρουαρίου κέρδισαν οι: Θεοδοσία Γιαννακοπούλου και Στυλιανός Γενεράλης

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Θεόδωρος Προπατορίδης, Σπύρος Λερικός και Βασιλική Κορτιμανίτση

Μηναυγή
Από τις 102 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 92, 58 και 95. Τυχεροί: Μαργαρίτα Βέρτη, Απόστολος Μπένος, Βαρβάρα Λιανού

Η συμφωνία των λεόντων
Από τις 203 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 22, 82 και 192. Τυχεροί: Πέτρος Ιωσηφίδης, Αγνή Στάκου και Πηγή Ανδρέου

Μετάξι
Από τις 193 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 32, 37 και 42. Τυχεροί: Αλίκη Μάρκου, Παναγιώτης Περάκης και Ευάγγελος Χρηστοφοράτος

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 3ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Νίκος Πρασσάκης, Δημήτρης Ματιάδης, Ιωάννα Λεβέντη και Ανδρέας Καρύδης

Όσα οι ψυχές δεν λησμονούν
Από τις 175 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Τυχερός: Δημήτριος Μπήτης

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 4 Μαρτίου κερδίζουν οι: Τόνια Μαυρομούστακου, Ρούλα Τζιωρτζιώτη και Μαρία Κλαμπάνου
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 5 Μαρτίου κερδίζουν οι: Ραφαέλα Σκουμπουρδή, Μαρία Καλλάη και Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Ταξιανθίες σταχασμών
Από τις 88 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 4 και 77. Τυχεροί: Μάκης Αργυρίου και Φανή Παυλάκη

Sex and the GRexit
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 6 Μαρτίου κερδίζουν οι: Βαρβάρα Λουκάκη, Μαριτίνα Μινέτου και Άρης Στελλάτος

Η αηδονόπιτα
Από τις 185 συμμετοχές κληρώθηκε το 87. Τυχερός: Περικλής Σωκράτους

ΣΟΚ!
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 8 Μαρτίου κερδίζει ο Γιώργος Κακούσιος
Από μία διπλή πρόσκληση στις 9 Μαρτίου κερδίζουν οι: Σπύρος Λερίκος, Ηλιάνα Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνα Ζιώγα και Κωνσταντίνος Καπετάνος
Μία διπλή πρόσκληση για τις 10 Μαρτίου κερδίζει η Αρετή Σκούμπα

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 10 Μαρτίου κερδίζουν οι: Αριστέα Νάστα και Δήμητρα Οικονόμου

Δεύτερη φύση
Από τις συμμετοχές κληρώθηκε το 59. Τυχερός: Αλέξανδρος Μεταξόπουλος

Αποστολή... Τέρατεξ
Από τις 113 συμμετοχές κληρώθηκε το 53. Τυχερή: Μαργαρίτα Μελά

Το θηρίο στο πιάνο
Από τις 197 συμμετοχές κληρώθηκε το 196. Τυχερή: Αθανασία Σπυλιώτη

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 17 Μαρτίου κερδίζουν οι: Βασιλική Κορτιμανίτση, Φένια Παναγιωτοπούλου και Ανθή Κουρή

Η αναζήτηση
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 19 Μαρτίου κερδίζει η Ελένη Γρηγορίου

Στη χαραγή της 28ης σελήνης
Από τις 164 συμμετοχές κληρώθηκε το 66. Τυχερός: Τριαντάφυλλος Καραταγλίδης

Mein Komplex
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 21 Μαρτίου κερδίζουν οι: Βαγγέλης Αεράκης, Σταματίνα Καλλιγαροπούλου και Ευάγγελος Αρμένακας

ΣΟΚ!
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 23ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Γιάννης Μαρέτης και Χρήστος Καστερούδης
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 24ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Πόπη Σωτηροπούλου, Δημήτρης Λιαρόπουλος, Ντορίνα Κομπζάρου και Δημήτρης Μπέκος

Έρωτες υπέρ μεν άγαν
Από τις 77 συμμετοχές κληρώθηκε το 50. Τυχερός: Φώτης Κοτρώτσος

Resort
Από τις 126 συμμετοχές κληρώθηκε το 79. Τυχερός: Ευάγγελος Αλεξίου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 24ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Νικολέττα Στεφανή και Μαρία Τζίμα

Η Αναζήτηση
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Μαρτίου κερδίζει η: Κωνσταντίνα Σιάτρα
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Μαρτίου κερδίζει: Βαλεντίνα Ντουνε

Δεν θα σε πειράξει κανείς
Από τις 183 συμμετοχές κληρώθηκε το 141. Τυχερή: Μερόπη Χαρίτου

Οι κρίκοι της πόλης
Από τις 136 συμμετοχές κληρώθηκε το 57. Τυχερή: Φανή Βεργιάδη

Με τα κλειδιά στην πόρτα
Από τις 174 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Τυχερός: Μαρία Μπαρμπούτη

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 31 Μαρτίου κερδίζουν οι: Αλεξία Σβώλου και Ευγενία Μωράκη

Κομμάτια ζωής
Από τις 131 συμμετοχές κληρώθηκε το 49. Τυχερή: Όλγα Ευθυμιάδου

Επτά χρόνια στο αμόνι
Από τις 114 συμμετοχές κληρώθηκε το 7. Τυχερή: Νατάσσα Αβραμίδου

Απλώς έτυχε
Από τις 155 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 18 και 122. Τυχεροί: Αθανασία Μοσχοπούλου και Παρασκευή Μανδράκη

Μες τη νύχτα του κόσμου
Από τις 140 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 46 και 137. Τυχεροί: Αποστολία Φακίνου και Μάκης Γεωργάκης

Η Γελάδα
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 8 Απριλίου κερδίζουν οι: Φανή Στασινοπούλου, Καλλιόπη Τσελέντη, Βαλεντίνα Ντούνε και Λαμπρινή Κατσαούνη
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 9 Απριλίου κερδίζουν οι: Ευάγγελος Ζαννής-Δρόλιας, Δήμητρα Χωραΐτη, Λίζα Χαραλαμπίδου και Μιχάλης Κουμιώτης

Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει
Από τις 197 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 15, 20 και 56. Τυχεροί: Μάγδα Ράντου, Βάσος Γεωργίου και Λευτέρης Μπαζάκης

Η Ψυχή, ο Έρωτας κι ένας Παραμυθάς
Από τις 153 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 63 και 79. Τυχερές: Νίκη Θαλασσινάκη και Ιουλία Πανταζόπούλου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 14 Απριλίου κερδίζουν οι: Ευαγγελία Δημητρίου και Νίκη Λαλαούνη

Το κυνήγι της χήρας
Από τις 188 συμμετοχές κληρώθηκε το 31. Τυχερή: Αλεξάνδρα Τσέκα

Η κοινωνία των πωλητών
Από τις 136 συμμετοχές κληρώθηκε το 98. Τυχερή: Μαρία Παπαδογιαννάκη

Επίγειος άγγελος
19 Απριλίου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 21ης Απριλίου κερδίζουν οι: Ευγενία Σφυρή, Μαρία Τζίμα και Στέλλα Θεοδωροπούλου

Αιώνια σφραγίδα
22 Απριλίου

Σκουριασμένη αυτοκτονία
25 Απριλίου

Δύο νύχτες στην Αίγυπτο
25 Απριλίου

Εδώ κουμπιά, εκεί κουμπιά... μα πού πήγαν τα κουμπιά!
29 Απριλίου

Πέντε βιβλία από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική
2 Μαΐου

Ωτακουστής και Το μπλουζ της Κυριακής
2 Μαΐου

Στον Όλυμπο της Ζανζιβάρης
6 Μαΐου

Το λίκνο της ζωής
9 Μαΐου

Σύμφωνα Συμβίωσης Ουρανού και Κόλασης
13 Μαΐου

Κλειδιά στο τραπέζι
16 Μαΐου

Τα χρονικά της Ταμπου-Ρίας
16 Μαΐου

Μακιαβέλλι
20 Μαΐου

Με το βλέμμα του Ομήρου
20 Μαΐου

Σκόνη στο πρόσωπο
23 Μαΐου

Hippie
27 Μαΐου

Κόκκινη κλωστή δεμένη
27 Μαΐου

Φιλήμων ο ερευνητής του μεταφυσικού
30 Μαΐου

PASSA TEMPO
3 Ιουνίου

Η φωνή μέσα μου
6 Ιουνίου

Ανεξίτηλες στιγμές
6 Ιουνίου

Λοβοτομές τελευταίας τεχνολογίας
10 Ιουνίου

Φαντάσματα
13 Ιουνίου

Εκείνο το ταξίδι
17 Ιουνίου

Οδυσσέας Ντεσάντ, Η ερωμένη του Σπαθιού και του Ρόδου
17 Ιουνίου

Μάθε τον φόβο να νικάς
20 Ιουνίου

Ο τελευταίος χτύπος
24 Ιουνίου

Οι Άγιοι τόποι του Σεμπάστιαν Λιαργκόβα
27 Ιουνίου

Το άρωμα της γυναίκας με τα μαύρα
27 Ιουνίου

Το βλέμμα του χάους
2 Ιουλίου

Η ζωή μου, μια εκκρεμότητα
4 Ιουλίου

Φωτόστιχα
4 Ιουλίου

Ο Δόκτωρ Τσουρεκάκης και το πασχαλινό αβγό
8 Ιουλίου [σύντομα στα δώρα]

Οι σκέψεις έστησαν χορό
11 Ιουλίου

Ουμπούντου
11 Ιουλίου


***

Έξτρα δωρεάν διπλές προσκλήσεις -δώρο έκπληξη- για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις κέρδισαν οι:
Κωνσταντίνα Ζιώγα, Λουκία Ζώρζου, Ειρήνη Γιαννακάκη, Κατερίνα Νικολαρά, Σταματίνα Καλλιγαροπούλου, Παναγιώτης Παπαδογεώργης, Ρένα Χρυσοχοΐδου, Δημήτριος Ρούσσος, Στυλιανός Γενεράλης, Δήμητρα Μπέτση, Φανή Χιωτέλη, Ντέντη Δήμητρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο/-α που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
Οδυσσέας Ντεσάντ, Φώτης ΚατσιμπούρηςΤο μπλουζ της Κυριακής, Νατάσσα ΚαραμανλήΤο λίκνο της ζωής, Νίκος ΣυράκηςΟ πόνος της επιστροφής, Άγγελος ΜανουσόπουλοςΕκείνο το ταξίδι, Ανδρονίκη ΔακορούΣκόνη στο πρόσωπο, Νίκος ΙατρούHippie, P. Coelho
Ουμπούντου, Μάνθος ΣκαργιώτηςΟ τελευταίος χτύπος, Αλέξανδρος ΠετρόχειλοςΣύμφωνα Συμβίωσης Ουρανού και ΚόλασηςΗ φωνή μέσα μου, Κων. ΙωακειμίδηςΦιλήμων ο ερευνητής του μεταφυσικού, Ευάγγελος ΙωσηφίδηςΚλειδιά στο τραπέζι, Χ. ΜαστοροδήμουΤο βλέμμα του χάους, Μαγδαληνή Τσακάλωφ
Μάθε τον φόβο να νικάς, Βούλα ΠαπατσιφλικιώτηΦωτόστιχα, Νίκος ΒαρδάκαςΗ ζωή μου, μια εκκρεμότητα, Άντρη ΙωάννουΟι σκέψεις έστησαν χορό, Τζωρτζίνα ΚουριαντάκηΣτον Όλυμπο της Ζανζιβάρης, Δημήτρης Βαγενάς
Κόκκινη κλωστή δεμένη, Ζωρζ ΣαρήΜε το βλέμμα του Ομήρου, Ε.Α. Σαλβάρης
Το άρωμα της γυναίκας με τα μαύρα, Gaston LerouxΤα χρονικά της Ταμπου-Ρίας, Χρυσούλα ΔιπλάρηΑνεξίτηλες στιγμές, Καλλιόπη ΠαπουτσήPASSA TEMPO, Σύλβα ΓάλβαΦαντάσματα, Φώτης ΣκουρλέτηςΛοβοτομές τελευταίας τεχνολογίας, Ζωή ΓκαϊδατζήΟι Άγιοι τόποι του Σεμπάστιαν Λιαργκόβα