Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Ματωμένος Δούναβης * Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Τα βάσανα του Τεό και της Λέας * Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Δώρα 2019

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τους τυχερούς αναγνώστες που κέρδισαν στις κληρώσεις κατά το έτος 2019, τους όρους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
[Η προηγούμενη χρονιά εδώ]
Για κληρώσεις που θα γίνουν μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2019 δείτε εδώ
Αν έχετε κερδίσει κάποιο δώρο επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για την παραλαβή του. Στείλτε μου ένα μήνυμα αναφέροντας το όνομά σας, το λόγο της επικοινωνίας και όσα στοιχεία χρειάζονται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα αν το δώρο στέλνεται ταχυδρομικά θα πρέπει να αναφέρετε μία ταχυδρομική διεύθυνση για την αποστολή του, κ.ο.κ.

Τρόποι επικοινωνίας:
* Με άμεσο μήνυμα από εδώ
* Με e-mail στο jennykoukidou@gmail.com

Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της κλήρωσης ενώ οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki έχουν συγκεντρωθεί σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι φίλοι του facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους, κ.ο.κ ανάλογα με την περίπτωση, μετά την λήξη. Προσοχή: απαγορεύεται να δώσουν αριθμούς για κλήρωση δώρων χρήστες του facebook που δεν αναφέρουν πλήρες όνομα στο προφίλ τους, δεν έχουν φωτογραφία προφίλ ή με κάποιον τρόπο δε διαθέτουν κανονικό, ενεργό προφίλ.
* Τα ονόματα των τυχερών/συμμετεχόντων ανακοινώνονται/δημοσιεύονται εδώ αλλά και στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες...
* Η λίστα με τις συμμετοχές παραμένει στο αρχείο για ένα μήνα (από την ημέρα της κλήρωσης). Μετά το πέρας του μήνα διαγράφεται οριστικά.
* Αν δεν βρεθεί κάποιος τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δώρο κερδίζει ο επόμενος στη λίστα που έχει αφήσει το email του ώστε να λάβει την σχετική ειδοποίηση. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος -ή αν δε δύναται να το παραλάβει- εντός 15 ημερών.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή newsletters, διάδοση στους φίλους σας, κ.λ.π. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρόλα αυτά, αν αναφέρετε ένα email με βοηθάτε να σας ενημερώσω αν κερδίσετε ή, για παράδειγμα, να σας απαντήσει ο δωροθέτης (π.χ. ο συγγραφέας) στην περίπτωση που αφήσετε ένα πολύ όμορφο μήνυμα ή ρωτήσετε κάτι και, παράλληλα, μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ενδέχεται να λάβετε έξτρα δώρο-έκπληξη από τον ιστότοπο κατόπιν διαθεσιμότητας και δυνατότητας.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος, κ.ο.κ. δε μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι φόρμες που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή των συμμετοχών κρατούν ως έγκυρες όλες τις συμμετοχές που αναγράφουν πλήρες ονοματεπώνυμο αλλά για την αποφυγή συνωνυμιών μεταξύ των συμμετεχόντων θα πρέπει να συμπληρώσετε μία λέξη-συνθηματικό που θα αναφέρετε αν κερδίσετε ώστε να γίνει η ταυτοπροσωπία.
Στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά σε όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express, κ.λ.π. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάση τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΕΛΤΑ ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους.
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας σε σχέση με την ημερομηνία που έχει αρχικά οριστεί ως λήξη. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές ενώ τις αλλαγές στο πρόγραμμα μπορείτε να τις παρακολουθείτε από αυτή τη σελίδα.
* Οι προσκλήσεις σε παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δε μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στην ανάρτηση που σχετίζεται με αυτή.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της δωροθεσίας η αναφορά του δώρου αφαιρείται από την παρακάτω λίστα για οικονομία χώρου.
* Όλοι οι αναγνώστες του ιστότοπου λαμβάνουν έξτρα δώρα-εκπλήξεις στο email τους αναλόγως της διαθεσιμότητας και όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Κάποια από αυτά αναφέρονται και εδώ, όχι όμως όλα για λόγους οικονομίας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποια δώρα-εκπλήξεις που δόθηκαν μέσα στο ίδιο έτος και στο τέλος της λίστας των κληρώσεων.

Σημειώστε:
Με τον νέο κανονισμό GDPR δεν επιτρέπεται η αναφορά των ονομάτων των αναγνωστών/τυχερών/συμμετεχόντων κ.ο.κ. δημόσια. Βάση των ανωτέρω όρων όμως, όλοι όσοι συμμετέχουν γνωρίζουν εκ των προτέρων και συμφωνούν ότι αν κερδίσουν το ονοματεπώνυμό τους θα αναφερθεί σε τούτη τη σελίδα όπως και αλλού (κοινωνικά δίκτυα, κ.ά.) κι επιπλέον, με αυτήν την πρακτική υπάρχει μια διαύγεια προς άπαντες ενώ όσοι δε δύναται να δώσουν το email τους ή το τηλέφωνό τους μπορούν να ενημερωθούν από εδώ αν κέρδισαν και να διεκδικήσουν το δώρο τους.
Παρόλα αυτά, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τερματιστεί από 01/01/2020 η λίστα των τυχερών (και) για αυτόν τον ιστότοπο. Για το τί θα γίνει έκτοτε και πώς, θα υπάρξει φυσικά ανάλογη ανακοίνωση.

Τα αποτελέσματα των κληρώσεων καταχωρούνται ως εξής:
Τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στην σχετική ανάρτηση
Συνολικός αριθμός συμμετοχών - Αριθμοί που κληρώθηκαν - Ονόματα τυχερών
Σημειώσεις και κάθε σχετικό

Ο χάρτης του κόσμου στο μυαλό σου
Από τις 178 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 103 και 104. Τυχεροί: Αποστολία-Μαρία Παπαδάκη και Μιχάλης Χρήστου

Η συμφωνία της Αθήνας
Από τις 143 συμμετοχές κληρώθηκε το 21. Τυχερός: Φαίδων Αρίστος

Το άνθος της ζωής
Από τις 165 συμμετοχές κληρώθηκε το 160. Τυχερός: Γιάννης Τσινάβος

Το τελευταίο παιχνίδι
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 5 Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Λεωνίδας Τερζίδης, Μαρία Καγιά και Γιάννης Πατσόπουλος
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 6 Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Ελισάβετ Πορτοκαλάκη και Καλλιόπη Σιλαϊδή

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση τής 6ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Χαρά Κοσσυφα, Κατερίνα Νικολαρά και Βασιλική Κουτιλέλλη

Το κίτρινο δάνειο
Από τις 127 συμμετοχές κληρώθηκε το 8. Τυχερή: Βασιλική Καρπάτση

Μαύρα σύννεφα σε λευκό ουρανό
Από τις 129 συμμετοχές κληρώθηκε το 114. Τυχερή: Ευθαλία Κόκκαλη

Κόκκινη κλωστή δεμένη
Από τις 189 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 100, 126 και 169. Τυχεροί: Άννα Σκληράκη, Στέλιος Φαφούτης και Κώστας Ψάρος

Οι περιπέτειες μιας λογίας ρέγγας
Μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 17ης Ιανουαρίου κερδίζει η Άννα Παντελιά

Γαμήλιο συμβόλαιο
Από τις 242 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 79 και 211. Τυχεροί: Ελπίδα Τσουμάκα, Αργυρός Χριστάκος

Το τελευταίο παιχνίδι
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 18ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Αλεξάνδρα Γυμνοπούλου και Ευάγγελος Τασούλης
Μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 19ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Ελευθερία Κίκη, Βαγγέλης Αεράκης και Παναγιώτης Κοτσορώνης

Οι Άγιοι τόποι του Σεμπάστιαν Λιαργκόβα
Από τις 162 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 26 και 89. Τυχεροί: Δημήτρης Σκούρος και Αποστολίνα Φώτου

Το εισιτήριο
Από τις 250 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 76, 100, 203. Τυχεροί: Σόφη Μπενάκη, Μαρία Χρήστου και Στάθης Βεργόπουλος

Το τελευταίο παιχνίδι
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 25ης Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Όλγα Γκίκα, Βαρβάρα Αναστασοπούλου και Μελπομένη Κουρκουτά
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 26 Ιανουαρίου κερδίζουν οι: Κωνσταντίνα Ζωγράφου και Γεράσιμος Κάμπης

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 27ης Ιανουαρίου κερδίζει η Ειρήνη Μαναφη και η Δήμητρα Φράγκου

Ήσουν πάντα εκεί
Από τις 133 συμμετοχές κληρώθηκε το 130. Τυχερή: Νίκη Ασπραδάκη

Όλα αυτά θα σ' τα δώσω
Από τις 214 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 47 και 129. Τυχεροί: Χρυσάνθη Μακράκη, Ευαγγελία Σπανούδη

Με το βλέμμα του Ομήρου
Από τις 101 συμμετοχές κληρώθηκε το 11. Τυχερή: Βασιλική Κουτιλέλλη

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 3ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Άννα Καρβουνιάρη, Νίκος Ρίτσος, Μαριτίνα Μινέτου, Ελένη Τριγλιανού

Ερωτευμένες πόρνες
Από τις 124 συμμετοχές κληρώθηκε το 71. Τυχερή: Αριάδνη Σταματάκη

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 4 Φεβρουαρίου κερδίζει η Ιωάννα Ανδρίτσου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 5 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Ελευθερία Παντιώρα, Αγγελική Χαρέμη και Ανδρέας Κουρκοβέλης

Πικρός εξωγήινος
Από τις 120 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί  Τυχεροί: Χρήστος Μιχαήλ, Άννα Μιχαήλ και Ζωή Πετροπούλου

Γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά που μαλώνουν
Από τις 121 συμμετοχές κληρώθηκε το 27. Τυχερός: Χάρης Σπυρούνης

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 10ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Έφη Ζερβά, Καλλιόπη Σιλαϊδή, Βάια Σερέτη

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 11 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Ηλιάνα Αγγελοπούλου, Στέφανος Δρόσος και Μαρία Γεωργούδη
Διπλή πρόσκληση για τις 12 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Φανή Χιωτέλη, Μιχαήλ Βασσάκης και Μαρία Γεωργούδη

Αυτό το βιβλίο θα αυτοκαταστραφεί σε 20 λεπτά
Από τις 184 συμμετοχές κληρώθηκε το 55. Τυχερός: Δημήτριος Μπήτης

Mein Komplex
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 14 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Κωνσταντίνος Χατζηφράγκος, Στεργιανή Κόφφα και Οδυσσέας Λάμπρου

Το κασελάκι... και άλλες τρεις ιστορίες για ξυλοκόπους και παράδες
Από τις 111 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 67. Τυχεροί: Παρασκευή Δημητριάδου και Αλεξία Σβώλου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 17ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Αρετή Σκούμπα και Βίκυ Τσίγγα

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 18 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Αλεξία Σβώλου, Νικόλαος Παπάζογλου
Διπλή πρόσκληση για τις 19 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Βασιλική Κορτιμανίτση, Στυλιανός Γενεράλης και Θέμης Αλτάνης

Η κουκουβάγια η τετραγωνομάτα
Από τις 119 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Τυχερός: Περικλής Σοφός

Διπλή ταυτότητα
Από τις 182 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 57 και 149. Τυχεροί: Αθηνά Καραγεωργίου, Μιχαήλ Κοσμάς, Εύα Δροσύνη

Mein Komplex
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 21 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Γιάννης Πατσόπουλος, Βαγγέλης Αεράκης και Ευφροσύνη Ζέρβα

Ο μαγεμένος καθρέφτης και
Ένας αδικοχτυπημένος από τη μοίρα γίγαντας
Για το βιβλίο «Ο μαγεμένος καθρέφτης»: από τις 77 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 12, 17 και 23. Τυχεροί: Νικολέτα Γαζέτη, Αθανασία Μοσχοπούλου και Ειρήνη Βασαρμίδη
Για το βιβλίο «Ένας αδικοχτυπημένος από τη μοίρα γίγαντας»: από τις 105 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί  88, 47 και 99. Τυχεροί: Χρήστος Ναλμπάντης, Κωνσταντίνα Ζιώγα και Μαρούλα Παπαδάκου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 24ης Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Δημήτρης Σταλίδης, Ανδρέας Κουρκοβέλης, Αλέξανδρος Τραγαράς, Αλεξία Φώτη, Γιώργος Σκουρτσίδης και Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Η Γελάδα
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Χρυσούλα Ζαφειράκη, Θεόδωρος Προπατορίδης και Χάρης Μάλλιος
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Δήμητρα Λυκιαρδοπούλου, Συραγώ Πιπέρη και Νεκταρία Καρακατσάνη

(Μ)Παρωδύσσεια
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Φεβρουαρίου κέρδισαν οι: Θεοδοσία Γιαννακοπούλου και Στυλιανός Γενεράλης

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Θεόδωρος Προπατορίδης, Σπύρος Λερικός και Βασιλική Κορτιμανίτση

Μηναυγή
Από τις 102 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 92, 58 και 95. Τυχεροί: Μαργαρίτα Βέρτη, Απόστολος Μπένος, Βαρβάρα Λιανού

Η συμφωνία των λεόντων
Από τις 203 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 22, 82 και 192. Τυχεροί: Πέτρος Ιωσηφίδης, Αγνή Στάκου και Πηγή Ανδρέου

Μετάξι
Από τις 193 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 32, 37 και 42. Τυχεροί: Αλίκη Μάρκου, Παναγιώτης Περάκης και Ευάγγελος Χρηστοφοράτος

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 3ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Νίκος Πρασσάκης, Δημήτρης Ματιάδης, Ιωάννα Λεβέντη και Ανδρέας Καρύδης

Όσα οι ψυχές δεν λησμονούν
Από τις 175 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Τυχερός: Δημήτριος Μπήτης

Η φιλοσοφία ενός γάτου
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 4 Μαρτίου κερδίζουν οι: Τόνια Μαυρομούστακου, Ρούλα Τζιωρτζιώτη και Μαρία Κλαμπάνου
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 5 Μαρτίου κερδίζουν οι: Ραφαέλα Σκουμπουρδή, Μαρία Καλλάη και Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Ταξιανθίες σταχασμών
Από τις 88 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 4 και 77. Τυχεροί: Μάκης Αργυρίου και Φανή Παυλάκη

Sex and the GRexit
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 6 Μαρτίου κερδίζουν οι: Βαρβάρα Λουκάκη, Μαριτίνα Μινέτου και Άρης Στελλάτος

Η αηδονόπιτα
Από τις 185 συμμετοχές κληρώθηκε το 87. Τυχερός: Περικλής Σωκράτους

ΣΟΚ!
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 8 Μαρτίου κερδίζει ο Γιώργος Κακούσιος
Από μία διπλή πρόσκληση στις 9 Μαρτίου κερδίζουν οι: Σπύρος Λερίκος, Ηλιάνα Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνα Ζιώγα και Κωνσταντίνος Καπετάνος
Μία διπλή πρόσκληση για τις 10 Μαρτίου κερδίζει η Αρετή Σκούμπα

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 10 Μαρτίου κερδίζουν οι: Αριστέα Νάστα και Δήμητρα Οικονόμου

Δεύτερη φύση
Από τις συμμετοχές κληρώθηκε το 59. Τυχερός: Αλέξανδρος Μεταξόπουλος

Αποστολή... Τέρατεξ
Από τις 113 συμμετοχές κληρώθηκε το 53. Τυχερή: Μαργαρίτα Μελά

Το θηρίο στο πιάνο
Από τις 197 συμμετοχές κληρώθηκε το 196. Τυχερή: Αθανασία Σπυλιώτη

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 17 Μαρτίου κερδίζουν οι: Βασιλική Κορτιμανίτση, Φένια Παναγιωτοπούλου και Ανθή Κουρή

Η αναζήτηση
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 19 Μαρτίου κερδίζει η Ελένη Γρηγορίου

Στη χαραγή της 28ης σελήνης
Από τις 164 συμμετοχές κληρώθηκε το 66. Τυχερός: Τριαντάφυλλος Καραταγλίδης

Mein Komplex
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 21 Μαρτίου κερδίζουν οι: Βαγγέλης Αεράκης, Σταματίνα Καλλιγαροπούλου και Ευάγγελος Αρμένακας

ΣΟΚ!
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 23ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Γιάννης Μαρέτης και Χρήστος Καστερούδης
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 24ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Πόπη Σωτηροπούλου, Δημήτρης Λιαρόπουλος, Ντορίνα Κομπζάρου και Δημήτρης Μπέκος

Έρωτες υπέρ μεν άγαν
Από τις 77 συμμετοχές κληρώθηκε το 50. Τυχερός: Φώτης Κοτρώτσος

Resort
Από τις 126 συμμετοχές κληρώθηκε το 79. Τυχερός: Ευάγγελος Αλεξίου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 24ης Μαρτίου κερδίζουν οι: Νικολέττα Στεφανή και Μαρία Τζίμα

Η Αναζήτηση
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Μαρτίου κερδίζει η: Κωνσταντίνα Σιάτρα
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 26 Μαρτίου κερδίζει: Βαλεντίνα Ντουνε

Δεν θα σε πειράξει κανείς
Από τις 183 συμμετοχές κληρώθηκε το 141. Τυχερή: Μερόπη Χαρίτου

Οι κρίκοι της πόλης
Από τις 136 συμμετοχές κληρώθηκε το 57. Τυχερή: Φανή Βεργιάδη

Με τα κλειδιά στην πόρτα
Από τις 174 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Τυχερός: Μαρία Μπαρμπούτη

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 31 Μαρτίου κερδίζουν οι: Αλεξία Σβώλου και Ευγενία Μωράκη

Κομμάτια ζωής
Από τις 131 συμμετοχές κληρώθηκε το 49. Τυχερή: Όλγα Ευθυμιάδου

Επτά χρόνια στο αμόνι
Από τις 114 συμμετοχές κληρώθηκε το 7. Τυχερή: Νατάσσα Αβραμίδου

Απλώς έτυχε
Από τις 155 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 18 και 122. Τυχεροί: Αθανασία Μοσχοπούλου και Παρασκευή Μανδράκη

Μες τη νύχτα του κόσμου
Από τις 140 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 46 και 137. Τυχεροί: Αποστολία Φακίνου και Μάκης Γεωργάκης

Η Γελάδα
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 8 Απριλίου κερδίζουν οι: Φανή Στασινοπούλου, Καλλιόπη Τσελέντη, Βαλεντίνα Ντούνε και Λαμπρινή Κατσαούνη
Διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 9 Απριλίου κερδίζουν οι: Ευάγγελος Ζαννής-Δρόλιας, Δήμητρα Χωραΐτη, Λίζα Χαραλαμπίδου και Μιχάλης Κουμιώτης

Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει
Από τις 197 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 15, 20 και 56. Τυχεροί: Μάγδα Ράντου, Βάσος Γεωργίου και Λευτέρης Μπαζάκης

Η Ψυχή, ο Έρωτας κι ένας Παραμυθάς
Από τις 153 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 63 και 79. Τυχερές: Νίκη Θαλασσινάκη και Ιουλία Πανταζόπούλου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 14 Απριλίου κερδίζουν οι: Ευαγγελία Δημητρίου και Νίκη Λαλαούνη

Το κυνήγι της χήρας
Από τις 188 συμμετοχές κληρώθηκε το 31. Τυχερή: Αλεξάνδρα Τσέκα

Η κοινωνία των πωλητών
Από τις 136 συμμετοχές κληρώθηκε το 98. Τυχερή: Μαρία Παπαδογιαννάκη

Επίγειος άγγελος
Από τις 105 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 42 και 81. Τυχερές: Αμαλία Χάννα και Ρανίτσα Αποστολοπούλου

Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 21ης Απριλίου κερδίζουν οι: Ευγενία Σφυρή, Μαρία Τζίμα και Στέλλα Θεοδωροπούλου

Αιώνια σφραγίδα
Από τις 145 συμμετοχές κληρώθηκε το 42. Τυχερός: Βασίλειος Καψής

Σκουριασμένη αυτοκτονία
Από τις 143 συμμετοχές κληρώθηκε το 100. Τυχερή: Αρετή Χατζή

Δύο νύχτες στην Αίγυπτο
Από τις 150 συμμετοχές κληρώθηκε το 150. Τυχερή: Σοφία Καρπούζη

Εδώ κουμπιά, εκεί κουμπιά... μα πού πήγαν τα κουμπιά!
Από τις 164 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 17, 23 και 120. Τυχεροί: Μάρη Πολυτάκη, Πέπη Μορφίδου και Νίκος Αυγερινός

Πέντε βιβλία από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική
Από τις 282 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 33, 67, 89 και 251. Τυχεροί: Αφροδίτη Μεράκη, Νικόλαος Χατούπης, Ορφέας Διονυσίου, Στέβη Ορφανού και Μίμης Νικολαΐδης.

Ωτακουστής και Το μπλουζ της Κυριακής
Από τις 136 συμμετοχές κληρώθηκε το 97. Τυχερή: Μελπομένη Κρικέλη

Στον Όλυμπο της Ζανζιβάρης
Από τις 183 συμμετοχές κληρώθηκε το 130. Τυχερή: Χρυσούλα Ζαφειράκη

Το λίκνο της ζωής
Από τις 135 συμμετοχές κληρώθηκε το 25. Τυχερή: Ανθή Κουρή

Σύμφωνα Συμβίωσης Ουρανού και Κόλασης
Από τις 87 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 47 και 67. Τυχεροί: Αθανασία Μπέη και Στέλιος Σοφός

Κλειδιά στο τραπέζι
Από τις 139 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 116 και 135. Τυχεροί: Αθηνά Παππά και Νικηφόρος Κωστάκης

Τα χρονικά της Ταμπου-Ρίας
Από τις 121 συμμετοχές κληρώθηκε το 80. Τυχερή: Σταυρούλα Αποστόλου

Μακιαβέλλι
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 25 Μαΐου κερδίζουν οι: Χρυσούλα Ζαφειράκη, Ευάγγελος Αρμενάκας, Ειρήνη Χλουβεράκη, Χρήστος Ιντζέογλου, Μαρία Γουσέτη, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Αρετή Μηνδρινου, Γιάννης Βόμβας, Καίτη Συναρέλλη και Λεωνίδας Γαλατερός

Με το βλέμμα του Ομήρου
Από τις 84 συμμετοχές κληρώθηκε το 21. Τυχερή: Μαρία Κιορπέ

Σκόνη στο πρόσωπο
Από τις 101 συμμετοχές κληρώθηκε το 45. Τυχερή: Μαίρη Βέλγου

Η Γελάδα
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 27 Μαΐου κερδίζουν οι: Φώτης Γκίνης, Τόνια Μαυρομούστακου, Γιάννης Πατσόπουλος, Χριστόφορος Δρόσος και Αγγελική Μιχαήλ
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 28 Μαΐου κερδίζουν οι: Παναγιώτα Δημακάκου, Αλεξία Σβώλου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, Έλλη Κατσιχτή και Μάγια Ηλιάδου

Hippie
Από τις 208 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 103 και 187. Τυχεροί: Αθανάσιος Δρεπάνης, Μαριλένα Ανθοπούλου

Κόκκινη κλωστή δεμένη
Από τις 174 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 43 και 65. Τυχεροί: Αγγελική Ζωγραφάκη και Μάνος Καρπενίδης

Φιλήμων ο ερευνητής του μεταφυσικού
Από τις 142 συμμετοχές κληρώθηκε το 28. Τυχερή: Τζένη Κασαπίδου

PASSA TEMPO
Από τις 81 συμμετοχές κληρώθηκε το 32. Τυχερή: Μαρία Ροδολάκη

Η φωνή μέσα μου
Από τις 136 συμμετοχές κληρώθηκε το 61. Τυχερός: Φώτης Στεργίου

Ανεξίτηλες στιγμές
Από τις 147 συμμετοχές κληρώθηκε το 71. Τυχερή: Χριστίνα Ταμπάκη

Λοβοτομές τελευταίας τεχνολογίας
Από τις 78 συμμετοχές κληρώθηκε το 8. Τυχερή: Χρυσούλα Ζαφειράκη

Φαντάσματα
Από τις 107 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 17, 27 και 39. Τυχεροί: Αγλαΐα Βέρα, Νίκος Πλατάκης και Ζωή Μακρυνού

Εκείνο το ταξίδι
Από τις 144 συμμετοχές κληρώθηκε το 82. Τυχερή: Κατερίνα Μωραΐτη

Οδυσσέας Ντεσάντ, Η ερωμένη του Σπαθιού και του Ρόδου
Από τις 132 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 22 και 66. Τυχερές: Θεοδώρα Κατσουρή και Κατερίνα Μωραΐτη

Μάθε τον φόβο να νικάς
Από τις 204 συμμετοχές κληρώθηκε το 200. Τυχερή: Μάρα Παπαδάκου

Ο τελευταίος χτύπος
Από τις 131 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 49, 82 και 125. Τυχερές: Αθανασία Τουμπή, Νικολέττα Μπότση και Αργυρώ Βορίδου

Οι Άγιοι τόποι του Σεμπάστιαν Λιαργκόβα
Από τις 137 συμμετοχές κληρώθηκε το 36. Τυχερός: Σπύρος Ηλιάδης

Το άρωμα της γυναίκας με τα μαύρα
Από τις 182 συμμετοχές κληρώθηκε το 54. Τυχερός: Μάκης Δήμου

Το βλέμμα του χάους
Από τις 127 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 4 και 124. Τυχεροί: Δήμητρα Ντεντη και Νίκος Καμπιτάκης

Φωτόστιχα
Από τις 91 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 9, 27 kai 72. Τυχεροί: Βάσω Σωτηρίου, Κατερίνα Λέων και Λήδα Γιαννηγιώργη

Η ζωή μου, μια εκκρεμότητα
Από τις 119 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 9 και 11. Τυχεροί: Ζήσης Ιωσηφίδης και Κερασία Μουρατίδου

Ο Δόκτωρ Τσουρεκάκης και το πασχαλινό αβγό
Από τις 107 συμμετοχές κληρώθηκε το 49. Τυχερός: Χαράλαμπος Σωτηρίου

Οι σκέψεις έστησαν χορό
Από τις 113 συμμετοχές κληρώθηκε το 26. Τυχερή: Θωμαΐς Πετράκου

Ουμπούντου
Από τις 173 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 10, 101 και 138. Τυχεροί: Άννα Φιλίππου, Δόμνα Χαριτάκη και Στέφανος Μπάλου

Οι Εξυπνούληδες και οι Χαζούληδες
Από τις 147 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5 και 130. Τυχερές: Θεοδώρα Ξυνογαλά και Μαρία Φούκα

Το κυνήγι της χήρας
Από τις 170 συμμετοχές κληρώθηκε το 37. Τυχερή: Γιώτα Σακελλάρη

Στα όρια της φαντασίας
Από τις 175 συμμετοχές κληρώθηκε το 26. Τυχερή: Κατερίνα Πλέσσα

Η σεληνιακή όψη του άντρα
Από τις 148 συμμετοχές κληρώθηκε το 33. Τυχερή: Κλειώ Αναδόχου

Κομμάτια ζωής
Από τις 151 συμμετοχές κληρώθηκε το 38. Τυχερή: Αναστασία Αλτόγλου

Επτά χρόνια στο αμόνι
Από τις 110 συμμετοχές κληρώθηκε το 47. Τυχερή: Βασιλική Καρακίτσιου

Το μυστικό της ταμπακιέρας
Από τις 244 συμμετοχές κληρώθηκε το 2. Τυχερή: Αφροδίτη Κρεμμύδα

Φανταρσία
Από τις 91 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 7, 17 και 89. Τυχεροί: Μάρω Σωτηράκη, Ηλίας Ζαφειρίου και Κώστας Παυλίδης

Ενικός αριθμός
Από τις 144 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 18, 79 και 128. Τυχεροί: Μάνος Επιστολάκης, Ελπίδα Πάχου και Μαίρη Μικρού

Ο χορός του Σίβα
Από τις 151 συμμετοχές κληρώθηκε το 140. Τυχερή: Δέσποινα Καραβελάκη

Απλή μετάβαση
Από τις 109 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 109. Τυχεροί: Αλεξία Σκάμπου, Μηνάς Κεφάλας

Χίλια μιλιγκράμ απουσίας
Από τις 177 συμμετοχές κληρώθηκε το 5. Τυχερός: Νίκος Βαρμπομπίτης

Στα ίχνη του ήλιου
Από τις 97 συμμετοχές κληρώθηκε το 46. Τυχερός: Γεώργιος Παπαδημητρίου

Μια σταλίτσα θάλασσα
Από τις 130 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί: 5, 18, 21, 45 και 47. Τυχεροί: Αργυρώ Παύλου, Μελίνα Κοκκαλάκη, Στέλιος Αποστολάκης, Παύλος Δόκιμος και Λίνα Μακρή

Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη
Από μία διπλή πρόσκληση για τη συναυλία αφιέρωμα κερδίζουν οι: Αλέξανδρος Τσαούσογλου, Ελένη Ρήγα, Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης, Αικατερίνη Κουκίδου και Παναγιώτης Χαρκούσης

Μια νύχτα με τη γιαγιά στον ουρανό
Από τις 176 συμμετοχές κληρώθηκε το 132. Τυχερή: Έλενα Βολιώτη

Μια μέρα ακόμα
Από τις 179 συμμετοχές κληρώθηκε το 162. Τυχερή: Μαρία Καμπιτάκη

Οι ζωγράφοι του ουρανού, Οι περιπέτειες της Βούλας στο κόκκινο βιβλίο και Το μαγικό κλειδί
Από τις 229 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 7, 68 και 220. Τυχεροί: Μέλπω Κρητικάκη, Αρίστος Πετράκος και Χρήστος Ιατρόπουλος

Σπύρος Φωκάς-ένα πέρασμα
Από τις 98 συμμετοχές κληρώθηκε το 75. Τυχερός: Περικλής Μάνου

Ο παράξενος χειμώνας του Παύλου Ζήτα
Από τις 213 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 55 και 183. Τυχεροί: Ράνια Στογιαννοπούλου και Γεώργιος Παπαδημητρίου

Ασυνήθιστα μύρτιλλα
Από τις 115 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 55, 101 και 3. Τυχεροί: Ειρήνη Γιαννακάκη, Χρυσάνθη Δημόγλου και Μαρία Φούκα

Όσα αγαπήσεις θα 'ναι ξένα
Από τις 222 συμμετοχές κληρώθηκε το 8. Τυχερή: Πωλίνα Ζιάκα

Ένθεοι
Από τις 131 συμμετοχές κληρώθηκε το 71. Τυχερή: Γωγώ Μαγεράκη

Η Γελάδα
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 28 Σεπτεμβρίου κερδίζουν οι: Χάρης Νικολόπουλος, Χριστίνα Ταμπάκη, Ευάγγελος Βάγγας, Μαρία Ροδολάκη
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 29 Σεπτεμβρίου κερδίζουν οι: Ιωάννα Χάμου, Φλώρα Ματτέ, Ανδρέας Κουρκοβέλης και Ευαγγελία Στρογγυλού

Αναμνήσεις και εφιάλτες
Από τις 126 συμμετοχές κληρώθηκε το 100. Τυχερός: Περικλής Δουκάκης

Ερωτευμένες πόρνες
Από τις 128 συμμετοχές κληρώθηκε το 99. Τυχερή: Φωτεινή-Άννα Ζερβουδάκη

Η νιφάδα
Από τις 163 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Τυχερή: Μαρία Παπαδογιαννάκη

Πορφυρένιο δάκρυ
Από τις 184 συμμετοχές κληρώθηκε το 73. Τυχερός: Ιωάννης Νταβάλιας

Η Γελάδα
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 5 Οκτωβρίου κερδίζουν οι: Ευθαλία Κασιδώνη, Φώτης Κοτρώτσος και Αθανασία Παπαδάκη
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 6 Οκτωβρίου κερδίζουν οι: Μαρία Ροδολάκη και Ευάγγελος Βόγγας

Η φαλάκρα του μπαμπά
Από τις 172 συμμετοχές κληρώθηκε το 8. Τυχερός: Φώτης Νταρζάνος

Αγαπητή ψυχή μου...
Από τις 108 συμμετοχές κληρώθηκε το 103. Τυχερός: Γιώργος Καλαράς

Η λογοδοσία μου
Από τις 85 συμμετοχές κληρώθηκε το 81. Τυχερή: Μάγδα Πολιτάκη

Η Γελάδα
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 12 Οκτωβρίου κερδίζουν οι: Ευθαλία Κασιδώνη, Κωνσταντίνος Σαββαΐδης, Ρένα Χρυσοχοΐδου και Χαρά Κόσσυφα
Από μία διπλή πρόσκληση στην παράσταση στις 13 Οκτωβρίου κερδίζουν οι: Γιάννης Πατσόπουλος, Ελίνα Τσαμπουνάρη, Ηλιάνα Ρούλια και Καίτη Συναρρέλη

Παρένθετη απολογία
Από τις 129 συμμετοχές κληρώθηκε το 48. Τυχερός: Αποστόλης Μακρόπουλος

Άσματα νεκρικά
Από τις 55 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 9, 15, 22 και 47. Τυχεροί: Νίκος Μέρας, Άννα Σπυράκη, Ιορδάνης Μακρής, Πέρσα Λιάκου, Νίκη Αναγνωστοπούλου

μηναυγή
Από τις 92 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 8, 13, 25, 39 και 85. Τυχεροί: Ζωή Μέλιου, Άρης Φώκος, Πόπη Καλατζή, Αργυρώ Ματάκη και Πέτρα Τερζάκη

Αναμνήσεις από στάχτη
Από τις 108 συμμετοχές κληρώθηκε το 3. Τυχερή: Άννα Σοφιανού

Ένοχα μυστικά
Από τις 205 συμμετοχές κληρώθηκε το 187. Τυχερός: Νίκος Καμπιτάκης

Η Γελάδα
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση το Σάββατο 26 Οκτωβρίου κερδίζουν οι: Ευστρατία Νικολέλη και Κατερίνα Σακελλαρίου
Από μία διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου κερδίζουν οι: Herrero Elodie, Νατάσσα Τάντουλα και Αλεξία Φώτη

Τα όνειρα που κράτησα για μένα
Από τις 226 συμμετοχές κληρώθηκε το 179. Τυχερή: Δήμητρα Κολέσια

Στις στάχτες της Σαλονίκης
Από τις 235 συμμετοχές κληρώθηκε το 157. Τυχερός: Δημήτρης Κεσανίδης

2ος Νόμος
Από τις 95 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 12, 25, 34, 48, 55, 62, 71, 89 και 94. Τυχεροί: Άννα Πετράκη, Βάσω Λυγέρη, Πέτρος Μαρκάκης, Γιάννος Φωτίου, Αλίκη Μεράκη, Βασιλική Χιώτη, Φοίβος Παυλίδης, Λίνα Καλπάκη, Αλέξανδρος Μάνου, Χάρης Στεφανίδης

Οι περιπέτειες του Παβ
Από μία διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση της 3ης Νοεμβρίου κερδίζουν οι: Ουρανία Ράπτη, Μαρία Διαμαντοπούλου και Κατερίνα Γαλάνη

Ο Παρφές
Από τις 96 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3 και 7. Τυχερές: Γιώτα Σακελάρη και Μαρία Φουκά

Μια νύχτα ακόμη
Από τις 315 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 150 και 300. Τυχεροί: Ματθαίος Αλεβίζου και Γιάννα Μελπάκη

Το αγκάθινο στέμμα
Από τις 207 συμμετοχές κληρώθηκε το 122. Τυχερή: Χαρά Κόσσυφα

Το βαλς της παγωμένης καρδιάς
Από τις 205 συμμετοχές κληρώθηκε το 98. Τυχερή: Αγγελική Μπάνου

Ο χορός της αστραπής
Από τις 106 συμμετοχές κληρώθηκε το 15. Τυχερή: Μάγδα Λιανού

Οι περιπέτειες του Παβ
Από μία διπλή πρόσκληση στην παράσταση στις 10 Νοεμβρίου κερδίζουν οι: Αποστόλης Ηλιόπουλος, Ευανθία Πανταζάτου και Ελένη Ρόκα

Αγγελική μορφή
Από τις 156 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 47, 82 και 123. Τυχεροί: Ηλίας Βουλγαρίδης, Αντριάνα Καρπουζάκη και Παρθένα Χρυσού

Ουμπούντου
Από τις 162 συμμετοχές κληρώθηκε το 139. Τυχερός: Αργύρης Μποτσάκης

Η Γελάδα
Μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 16 Νοεμβρίου κερδίζει η Σοφία Αργυροπαΐς
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 17 Νοεμβρίου κερδίζουν οι: Αλεξία Φώτη, Ιωάννα Μαυριανού

Το αρπακτικό
Από τις 166 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3 και 5. Τυχεροί: Λίζα Φράγκου και Μάνος Γεωργίου

Ossimoro
Από τις 81 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 4 και 6. Τυχερές: Χαρούλα Τασιοπούλου, Χρυσούλα Ζαφειράκη και Πωλίνα Ζιάκα

Οι περιπέτειες του Παβ
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 24 Νοεμβρίου κερδίζουν οι: Θεοφανία Κλουτσινιώτη και Εύη Χατζάκη

Δύο ιστορίες για ένα πρόσωπο
Από τις 147 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 67 και 130. Τυχεροί: Αμαλία Φάκου και Νίκο Αποστολακάκης

Προσωρινή αιωνότητα
Από τις 120 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 41 και 77. Τυχεροί: Διονύσης Στάμος και Γεωργία Πουλάκη

Κάθε Ιούλιο επιστρέφω
Από τις 122 συμμετοχές κληρώθηκε το78. Τυχερή: Αντιγόνη Βερελάκη

Ο Καπήλαρης
Από τις 160 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 97 και 160. Τυχερές: Ελένη Μηταρά και Ελένη Ανδρέου

Αδέσποτος νους
Από τις 194 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Τυχερή: Πωλίνα Ζιάκα

Το γιασεμί
Από τις 195 συμμετοχές κληρώθηκε το 3. Τυχερή: Εύη Κογκόλη

Στον πλανήτη Γη... το γλεντάνε!
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 8 Δεκεμβρίου κερδίζουν οι: Κυβέλη Ζώτου, Νίκη Κωνσταντίνου, Τζέρυ Λογοθέτης, Ιωάννης Πολύμερος και Ευστρατία Νικολέλη

Ο παραμυθάς
Από τις 161 συμμετοχές κληρώθηκε το 150. Τυχερή: Βίκυ Τερζίδου

Ώρα μηδέν...
Από τις 167 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 49 και 100. Τυχεροί: Αδαμάντιος Σούτσος, Χαρίκλεια Παυλάκη

Αναζητώντας φως
Από τις 127 συμμετοχές κληρώθηκε το 6. Τυχερή: Μαρία Πλατάκη

Αριάδνη
Από τις 234 συμμετοχές κληρώθηκε το 19. Τυχερή: Μαρία Παπαστεφάνου

Οι περιπέτειες του Παβ
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 15ης Δεκεμβρίου κερδίζουν οι: Διονυσία Μπάρτζη, Σταυρούλα Μπουρνά, Ουρανία Χατζηπαναγιώτη, Αθανασία Πανάγου και Ηρώ Κανελλοπούλου

Εκεί που ανθίζουν οι κραυγές
Από τις 114 συμμετοχές κληρώθηκε το 5. Τυχερή: Μαρία Πλατάκη

Τι με κοιτάς έτσι;
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 18ης Δεκεμβρίου κερδίζουν οι: Παναγιώτα Μπαμπουρδά, Αριάδνη Τσικαλάκη και Θεανώ Ακινόσογλου

Χάρτινος πύργος
Από τις 241 συμμετοχές κληρώθηκε το 3. Τυχερή: Εύη Κογκόλη

Ένας αδικοχαμένος από τη μοίρα γίγαντας και Ο μαγεμένος καθρέφτης
Για το βιβλίο «Ο μαγεμένος καθρέφτης»: από τις 46 συμμετοχές κληρώθηκε το 34. Τυχερή: Νίκη Κεσόγλου
Για το «Ένας αδικοχαμένος από τη μοίρα γίγαντας»: από τις 104 συμμετοχές κληρώθηκε το 67. Τυχερός: Σπύρος Κορδώνης

Το παραμύθι με τα παραμύθια
Από τις 155 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 129 και 143. Τυχεροί: Όμηρος Αρμενίου και Τάκης Φουστεράτος

Βίβλος βιβλιοφίλων
Από τις 160 συμμετοχές κληρώθηκε το 126. Τυχερός: Βασίλης Γιαννακάκης

Ονειρικές αφηγήσεις
Από τις 152 συμμετοχές κληρώθηκε το 37. Τυχερή: Βασιλική Καρπάτση

Ο μικρός πρίγκιπας
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 29 Δεκεμβρίου κερδίζουν οι: Φίλιππος Βλάχος και Ελένη Κακαρά

Οι περιπέτειες του Παβ
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 29 Δεκεμβρίου κερδίζουν οι: Μαρία Πλώτσκα, Νίκη Λαλαούνη, Αφροδίτη Σωτηρίου, Γιώργος Σαριβασιλειάδης και Σταυρούλα Χαϊτόγλου

5 βιβλία της σειράς ΩΟ
Από τις 142 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 5, 13, 18 και 115. Τυχεροί: Μαρία Φούκα, Παναγιώτης Ζιάκας, Κατερίνα Χατζάκη, Λευτέρης Γκέκας και Νικόλαος Βρίζας

***

Έξτρα δωρεάν διπλές προσκλήσεις -δώρο έκπληξη- για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις κέρδισαν οι:
Κωνσταντίνα Ζιώγα, Λουκία Ζώρζου, Ειρήνη Γιαννακάκη, Κατερίνα Νικολαρά, Σταματίνα Καλλιγαροπούλου, Παναγιώτης Παπαδογεώργης, Ρένα Χρυσοχοΐδου, Δημήτριος Ρούσσος, Στυλιανός Γενεράλης, Δήμητρα Μπέτση, Φανή Χιωτέλη, Ντέντη Δήμητρα, Ηλιάνα Αγγελοπούλου, Ανθή Κουρή... και άλλοι 312 αναγνώστες!

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΗ μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση, Χριστόφορου ΧριστοφόρουΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη