Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** 1ος Διαγωνισμός Παραμυθιού koukidaki: Το διαγωνιστικό κομμάτι έχει ολοκληρωθεί και έχουν ανακοινωθεί οι νικητές. Έρχονται νεότερα για την έκδοση! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμς ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις προγραμματισμένες ημερομηνίες των κληρώσεων στη σελίδα των όρων. *** Κάθε Δευτέρα του Ιουλίου και του Αυγούστου δίνουμε ένα βιβλίο των εκδόσεων Παράξενες Μέρες με κλήρωση ανάμεσα σε όσους συμμετέχουν στις δωροθεσίες που είναι ανοιχτές αυτήν την εποχή!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Το βέλος του έρωτα * Μορφή αδάμαστη - Εικόνα έμπνευσης * Ο φύλακας δαίμονάς μου * Η φυλακή της αγάπης * Σεξ, σεξ και πάλι σεξ * Τρεις χιλιάδες ψέματα * Ο δρόμος με τα χίλια χρώματα * Σκιές στις ράγες τα ταξίδια μας * Το χέρι του Θεού * Μάτια γεμάτα ενοχή * Αθώα ενοχή * #foodporn * Γλυκιά μου Τίνα * Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου * Ένας ανεκτίμητος θησαυρός * Σουπάι: Η καρδιά του δαίμονα ** Νουβέλα: Έρωτες της ζωής και του θανάτου ** Ποίηση: Κρυμμένες εποχές * Κολάζ λέξεων - Θάλασσα σκέψεων * Μετάβαση * Ειρμός Αιτιών ** Άλλα: Έρως λυσιμελής * Τέσσερα βιβλία των εκδόσεων Ελκυστής ** Διηγήματα: Ιστορίες του Αρχαίου Κόσμου και της Επανάστασης * Κάμερα * Πουλιά κι Ανεμώνες * ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ * Καθαρή πόλη * Ατέλειωτος Ιούλιος και άλλες ιστορίες * Ήμερες ημέρες ** Παιδικά: Εδώ κι Εκεί και Μια μπισκοτένια αγάπη * Το μαγικό δάσος

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Δωροθεσίες 2021

 Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τις δωροθεσίες και κληρώσεις κατά το έτος 2021, τους όρους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες

[Η προηγούμενη χρονιά εδώ]
Οι τυχεροί πρέπει να επικοινωνήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα μαζί μου για την παραλαβή του δώρου τους απαντώντας το μήνυμα που έχω στείλει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email). Εκεί (θα) αναφέρονται και οι σχετικές οδηγίες και πληροφορίες κατά περίπτωση.


Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Συμμετέχοντας σε μία δωροθεσία αποδέχεστε αυτόματα τους παρακάτω γενικούς κανόνες-όρους. Οι ειδικοί όροι που ενδέχεται να μεταβάλλουν τα κάτωθι κατά περίπτωση αναφέρονται στην ανάρτηση της εκάστοτε δωροθεσίας.
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της κλήρωσης ενώ οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki έχουν συγκεντρωθεί σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι φίλοι του facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους, κ.ο.κ ανάλογα με την περίπτωση, μετά την λήξη. Προσοχή: απαγορεύεται να δώσουν αριθμούς για κλήρωση δώρων χρήστες του facebook που δεν αναφέρουν πλήρες όνομα στο προφίλ τους, δεν έχουν φωτογραφία προφίλ ή με κάποιον τρόπο δε διαθέτουν κανονικό, ενεργό προφίλ.
* Τα ονόματα των τυχερών/συμμετεχόντων τα βλέπατε πάντα εδώ αλλά ενδεχομένως και στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες...
Με τον νέο κανονισμό GDPR δεν επιτρέπεται η αναφορά των ονομάτων των αναγνωστών/τυχερών/συμμετεχόντων κ.ο.κ. δημόσια. Με την παλαιότερη πρακτική του ιστότοπου επιτυγχάναμε μια διαύγεια προς άπαντες ενώ όσοι δεν ήθελαν να δώσουν το email τους -ή το τηλέφωνό τους- μπορούσαν να ενημερωθούν από εδώ αν κέρδισαν και να διεκδικήσουν το δώρο τους. Παρόλα αυτά, είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ το GDPR που αφορά στα προσωπικά δεδομένα, κι έτσι από 01/01/2020, σε αυτή τη σελίδα, αναφέρονται όλες οι δωροθεσίες με χρονολογική σειρά, οι σχετικές πληροφορίες και οι ημέρες κλήρωσης χωρίς να αναγράφονται τα ονόματα των τυχερών... γεγονός που με οδηγεί στο να θέσω ως προϋπόθεση συμμετοχής την αναφορά της ηλεκτρονικής διεύθυνσης των συμμετεχόντων ώστε να ειδοποιηθούν εκεί αν κερδίσουν. Η σχετική λίστα με όλες τις συμμετοχές της κάθε δωροθεσίας θα συνεχίσει να δίνεται στους δωροθέτες ώστε να: α) είναι σε θέση να σας απαντήσουν αν ρωτάτε/ζητάτε κάτι και β) για λόγους διασταύρωσης των δεδομένων, αν χρειαστεί. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Η λίστα με τις συμμετοχές παραμένει στο αρχείο για ένα μήνα (από την ημέρα της κλήρωσης). Μετά το πέρας του μήνα διαγράφεται οριστικά.
* Αν δεν βρεθεί κάποιος τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την κλήρωση, το δώρο κερδίζει ο επόμενος στη λίστα. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος -ή αν δε δύναται να το παραλάβει- εντός 15 ημερών ή να το αποσύρει οριστικά.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή newsletters, διάδοση στους φίλους σας, κ.λ.π. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρόλα αυτά, γίνεται σαφές ότι είναι απαραίτητο να αναφέρετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να ειδοποιηθείτε αν κερδίσετε. Μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ενδέχεται να λάβετε έξτρα δώρα-έκπληξη από τον ιστότοπο κατόπιν διαθεσιμότητας και δυνατότητας.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος, κ.ο.κ. δε μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.
Στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά σε όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express, κ.λ.π. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάση τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΕΛΤΑ ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους.
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας σε σχέση με την ημερομηνία που έχει αρχικά οριστεί ως λήξη. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές ενώ τις αλλαγές στο πρόγραμμα μπορείτε να τις παρακολουθείτε από αυτή τη σελίδα.
* Οι προσκλήσεις σε θεατρικές ή άλλες παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δε μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στην ανάρτηση που σχετίζεται με αυτή. Αυτοί οι όροι αναφέρονται στην ανακοίνωση της δωροθεσίας μαζί με τον σύνδεσμο της φόρμας συμμετοχής.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της δωροθεσίας η αναφορά του δώρου αφαιρείται από την παρακάτω λίστα για οικονομία χώρου.
* Όλοι οι αναγνώστες του ιστότοπου λαμβάνουν έξτρα δώρα-εκπλήξεις στο email τους αναλόγως της διαθεσιμότητας και όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποια δώρα-εκπλήξεις που δόθηκαν μέσα στο ίδιο έτος και στο τέλος της λίστας των κληρώσεων αν και δεν αναφέρονται όλα για λόγους οικονομίας.

Τρόποι επικοινωνίας:
* Με άμεσο μήνυμα από εδώ
* Με e-mail στο jennykoukidou@gmail.com

Τα αποτελέσματα των κληρώσεων καταχωρούνται ως εξής:
Τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στην σχετική ανάρτηση ώστε να βρείτε τις πληροφορίες που αφορούν στο δώρο και ημερομηνία προγραμματισμένης κλήρωσης
Μετά την κλήρωση: συνολικός αριθμός συμμετοχών - αριθμοί που κληρώθηκαν - σημειώσεις και κάθε σχετικό


125 συμμετοχές | κληρώθηκε το 69 | Η τυχερή Σ.Μ. έχει ειδοποιηθεί.

144 συμμετοχές | κληρώθηκε το 29 | Ο τυχερός Δ.Μ. έχει ειδοποιηθεί.

190 συμμετοχές | κληρώθηκε το 74 | Η τυχερή Ε.Θ. έχει ειδοποιηθεί.

209 συμμετοχές | κληρώθηκε το 77 | Η τυχερή Γ.Ρ. έχει ειδοποιηθεί.

127 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 6 και 103 | Οι τυχεροί Μ.Π., Α.Κ.και Ε.Τ. έχουν ειδοποιηθεί.

125 συμμετοχές | κληρώθηκε το 26 | Η τυχερή Ρ.Κ. έχει ειδοποιηθεί.

233 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 6, 12, 101, 180 και 203 | Οι τυχεροί Σ.Α., Π.Κ., Α.Ξ., Δ.Ο., Μ.Π. και Μ.Κ. έχουν ειδοποιηθεί.

220 συμμετοχές | κληρώθηκε το 108 | Ο τυχερός Δ.Σ. έχει ειδοποιηθεί.

252 συμμετοχές | κληρώθηκε το 199 | Η τυχερή Α.Μ. έχει ειδοποιηθεί.

225 συμμετοχές | κληρώθηκε το 124 | Η τυχερή Α.Δ. έχει ειδοποιηθεί.

216 συμμετοχές | κληρώθηκε το 44 | Ο τυχερός Ν.Π. έχει ειδοποιηθεί.

138 συμμετοχές | κληρώθηκε το 4 | Η τυχερή Μ.Δ. έχει ειδοποιηθεί.

172 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 59, 88 και 101 | Οι τυχεροί Α.Κ., Α.Γ. και Ε.Ζ. θα λάβουν το ebook στο email τους.

236 συμμετοχές | κληρώθηκε το 200 | Η τυχερή Ζ.Α. έχει ειδοποιηθεί.

184 συμμετοχές | κληρώθηκε το 39 | Η τυχερή P.C. έχει ειδοποιηθεί.

176 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 83, 29 και 176 | Οι τυχεροί Π.Ρ., Α.Κ. και Σ.Ρ. έχουν ειδοποιηθεί

181 συμμετοχές | κληρώθηκε το 4 | Η τυχερή Α.Σ. έχει ειδοποιηθεί.

198 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 88 και 196 | Οι τυχεροί Π.Ρ., Κ.Μ. και Μ.Κ. έχουν ειδοποιηθεί

127 συμμετοχές | κληρώθηκε το 55 | Η τυχερή Π.Κ. έχει ειδοποιηθεί.

162 συμμετοχές | κληρώθηκε το 26 | Η τυχερή Ε.Μ. έχει ειδοποιηθεί

139 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 50, 100 και 130 | Οι διευθύνσεις email των τυχερών Γ.Κ., Α.Σ. και Β.Κ. έχουν προωθηθεί στον εκδότη

260 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 8, 133, 99 και 31 | Οι τυχεροί Φ.Π., Κ.Σ., Ε.Ν., Σ.Μ. και Ι.Τ. έχουν ειδοποιηθεί

131 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 56 και 75 | Οι τυχεροί Μ.Κ. και Δ.Κ. έχουν ειδοποιηθεί.

173 συμμετοχές | κληρώθηκε το 53 | Ο τυχερός Β.Λ. έχει ενημερωθεί.

198 συμμετοχές | κληρώθηκαν τα: 100, 113, 16, 44, 88 και 6 | Οι τυχεροί Σ.Μ., Ι.Τ., Τ.Β., Σ.Σ., Μ.Π και Κ.Κ. έχουν ειδοποιηθεί.

208 συμμετοχές | κληρώθηκε το 54 | Ο τυχερός Γ.Π. έχει ειδοποιηθεί.

243 συμμετοχές | κληρώθηκαν τα 4 και 8 | Συμβαίνει τώρα!Οι τυχεροί Α.Β. και Ρ.Γ. έχουν ειδοποιηθεί.

86 συμμετοχές | κληρώθηκε το 53 | Η τυχερή Π.Κ. έχει ειδοποιηθεί.

250 συμμετοχές | κληρώθηκε το 168 | Ο τυχερός Κ.Κ. έχει ειδοποιηθεί.

284 συμμετοχές | κληρώθηκε το 3 | Η τυχερή Κ.Ν. έχει ειδοποιηθεί.

118 συμμετοχές | κληρώθηκε το 17 | Ο τυχερός Θ.Χ. έχει ειδοποιηθεί.

259 συμμετοχές | κληρώθηκε το 106 | Η τυχερή Μ.Ι. έχει ειδοποιηθεί.

107 συμμετοχές | κληρώθηκε το 33 | Η τυχερή Μ.Δ. έχει ειδοποιηθεί.

119 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 38 και 31 | Οι τυχερές Τ.Κ. και Μ.Κ. έχουν ειδοποιηθεί.

74 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 18 και 21 | Οι τυχεροί Μ.Κ., Α.Δ. και Μ.Ν. έχουν ειδοποιηθεί.

176 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 15, 100 και 56 | Οι τυχεροί Δ.Κ., Χ.Β. και Φ.Τ. έχουν ειδοποιηθεί.

181 συμμετοχές | κληρώθηκε το 158 | Η τυχερή Χ.Σ. έχει ειδοποιηθεί.

87 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 41, 81 και 11 | Οι τυχεροί Ρ.Ρ., Ε.Κ. και Μ.Κ. έχουν ειδοποιηθεί.

122 συμμετοχές | κληρώθηκε το 78 | Η τυχερή Κ.Β. έχει ειδοποιηθεί.

66 συμμετοχές | κληρώθηκε το 27 | Η τυχερή Κ.Α.Σ. έχει ειδοποιηθεί.

96 συμμετοχές | κληρώθηκε το 33 | Ο τυχερός Σ.Ζ. έχει ειδοποιηθεί.

126 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 7, 57 και 101 | Οι τυχεροί Μ.Δ., Μ.Ρ. και Ν.Β. θα λάβουν το ebook στο email τους από τον εκδότη.

140 συμμετοχές | κληρώθηκε το 76 | Η τυχερή Σ.Μ. έχει ειδοποιηθεί.

86 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 21, 44 και 49 | Οι τυχεροί Ε.Α., Μ.Κ. και Μ.Μ. έχουν ειδοποιηθεί.

254 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 103 και 201 | Οι τυχεροί Θ.Π. και Β.Γ. έχουν ειδοποιηθεί.

184 συμμετοχές | κληρώθηκε το 99 | Ο τυχερός Μ.Β. έχει ειδοποιηθεί.

129 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 129 και 17 | Οι τυχεροί Δ.Κ. και Π.Ρ. έχουν ειδοποιηθεί.

130 συμμετοχές | κληρώθηκε το 5 | Η τυχερή Μ.Γ. έχει ειδοποιηθεί.

146 συμμετοχές | κληρώθηκε το 71 | Η τυχερή Ε.Α. έχει ειδοποιηθεί.

91 συμμετοχές | κληρώθηκε το 17 | Η τυχερή Μ.Κ. έχει ειδοποιηθεί.

103 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 100 και 95 | Οι τυχεροί Ε.Α. και Κ.Π.Ρ. έχουν ειδοποιηθεί.

121 συμμετοχές | κληρώθηκε το 85 | Η τυχερή Β.Κ. έχει ειδοποιηθεί.

113 συμμετοχές | κληρώθηκε το 8 και το 75 | Οι τυχερές Μ.Κ. και Ε.Α. έχουν ειδοποιηθεί.

55 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 16, 22, 38 και 45 | Οι τυχεροί Μ.Κ., Θ.Π., Ε.Κ., Κ.Τ. και Π.Σ. έχουν ειδοποιηθεί.

102 συμμετοχές | κληρώθηκαν τα: 5, 17, 64, 73 και 99 | Οι τυχεροί Τ.Π., Ο.Σ., Ρ.Α., Β.Ε. και Ε.Π. έχουν ειδοποιηθεί.

257 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 58, 176 και 234 | Οι τυχεροί Α.Κ., Ι.Ο. και Σ.Τ. έχουν ειδοποιηθεί.

302 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 88, 201 και 289 | Τα emails των τυχερών Γ.Κ., Η.Ρ. και Δ.Π. έχουν παραδοθεί στον εκδότη που θα στείλει τα ebooks.

127 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 7, 43 και 100 | Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των τυχερών Μ.Θ., Α.Δ. και Μ.Κ. έχουν παραδοθεί στον εκδότη που θα στείλει τα ebooks.

100 συμμετοχές | κληρώθηκε το 32 | Ο τυχερός Γ.Π. έχει ειδοποιηθεί.

137 συμμετοχές | κληρώθηκε το 12 | Ο τυχερός Θ.Π. έχει ειδοποιηθεί.

241 συμμετοχές | κληρώθηκε το 241 | Η τυχερή Ο.Π. έχει ειδοποιηθεί.

117 συμμετοχές | Κληρώθηκαν οι αριθμοί 4, 65, 101 και 116 | Οι τυχεροί Θ.Γ., Μ.Λ., Κ.Α.Σ. και Α.Σ. έχουν ειδοποιηθεί.

94 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 65 και 77 | Οι τυχερές Β.Κ. και Ε.Σ. έχουν ειδοποιηθεί.

137 συμμετοχές | κληρώθηκαν τα 4, 6 και 103 | Τα e-mail των τυχερών Τ.Π., Μ.Ι.Ζ. και Κ.Μ. έχουν προωθηθεί στον εκδότη ο οποίος θα τους αποστείλει το e-book.

315 συμμετοχές | κληρώθηκε το 5 | Η τυχερή Π.Σ. έχει ειδοποιηθεί

252 συμμετοχές | κληρώθηκε το 102 | Η τυχερή Ε.Χ.Μ. έχει ειδοποιηθεί

387 συμμετοχές | κληρώθηκε το 12 | Ο τυχερός Θ.Π. έχει ειδοποιηθεί

352 συμμετοχές | κληρώθηκε το 5 | Η τυχερή Κ.Α.Σ. έχει ειδοποιηθεί

295 συμμετοχές | κληρώθηκε το 5 | Η τυχερή Μ.Φ. έχει ειδοποιηθεί

212 συμμετοχές | κληρώθηκε το 79 | Η τυχερή Ε.Α. έχει ειδοποιηθεί

305 συμμετοχές | κληρώθηκε το 4 | Η τυχερή Κ.Μ. έχει ειδοποιηθεί

211 συμμετοχές | κληρώθηκε το 199 | Ο τυχερός Μ.Π. έχει ειδοποιηθεί

318 συμμετοχές | κληρώθηκαν το 4 και το 201 | Οι τυχεροί Μ.Κ. και Α.Ρ. έχουν ειδοποιηθεί

69 συμμετοχές | κληρώθηκαν οι αριθμοί 16, 41 και 55 | Οι τυχερές Μ.Χ., Κ.Π. και Ε.Θ. θα λάβουν το e-book στο e-mail τους από τον εκδότη

3 Αυγούστου

7 Αυγούστου

10 Αυγούστου

14 Αυγούστου

17 Αυγούστου

21 Αυγούστου

24 Αυγούστου

28 Αυγούστου

31 Αυγούστου

31 Αυγούστου

4 Σεπτεμβρίου

7 Σεπτεμβρίου

11 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου

18 Σεπτεμβρίου

21 Σεπτεμβρίου

25 Σεπτεμβρίου

28 Σεπτεμβρίου

28 Σεπτεμβρίου

2 Οκτωβρίου

5 Οκτωβρίου

9 Οκτωβρίου

12 Οκτωβρίου

12 Οκτωβρίου

16 Οκτωβρίου

19 Οκτωβρίου

23 Οκτωβρίου

26 Οκτωβρίου

26 Οκτωβρίου

Ηχώ του όχι - μες στον λαβύρινθο
30 Οκτωβρίου

3 Νοεμβρίου

Νότες Νοσταλγίας
5 Νοεμβρίου

Η μάγισσα πολύχρωμη και ο μικρός ζωγράφος
5 Νοεμβρίου

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο
9 Νοεμβρίου🌻

Μερικοί μετρητές δείχνουν πόσα δώρα δόθηκαν μέσα από το koukidaki.gr το 2021
Από τις δωροθεσίες με προγραμματισμένη κλήρωση δώσαμε 139 δώρα
Δώσαμε και 94 δώρα-έκπληξη, ήτοι:
37 έντυπα βιβλία προς αναγνώστες, 21 ηλεκτρονικά βιβλία προς αναγνώστες, 32 έντυπα βιβλία προς τον Πολιτιστικό σύλλογο Αμπελοφύτου (Μεσσηνία), 04 βιβλία από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες (ένα κάθε Δευτέρα του Ιουλίου και του Αυγούστου)...

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο/-α που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
Γλυκιά μου Τίνα, Παύλος ΚουτρουμπάςΤο χέρι του Θεού, Βασίλης ΚυριλλίδηςΚαθαρή πόλη, Βαγγέλης ΠαπαδιόχοςΕιρμός Αιτιών,  Νίκος Η. ΦραντζήςΣκιές στις ράγες τα ταξίδια μας, Τ. ΕμμανουηλίδουΚολάζ λέξεων - Θάλασσα σκέψεων, Γ. ΜπαμπανιώτηςΑθώα ενοχή, Γιώτα Μπατιστάτου
#foodporn, Δημήτρης ΚοπαράνηςΜάτια γεμάτα ενοχή, Π. Τσολάκη-ΑγγελοπούλουΈνας ανεκτίμητος θησαυρός, Ελένη ΓεωργούσηΔε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου, Μάιρα ΖαρέντηΑτέλειωτος Ιούλιος, Ζντράφκα ΕφτίμοβαΣεξ, σεξ και πάλι σεξ, Χρήστος ΑναστασιάδηςΒιβλία των εκδόσεων Ελκυστής
Τρεις χιλιάδες ψέματα, Μαρία Μαυρίδου-ΚαλούδηΉμερες ημέρες, Μουράτης ΚοροσιάδηςΈρωτες της ζωής και του θανάτου, Άγγελος Μπάκας
Μετάβαση, Νεφέλη ΣμίχεληΜια μπισκοτένια αγάπη και Εδώ κι ΕκείΟ δρόμος με τα χίλια χρώματα, Έλενα ΓιοβανάκηΣουπάι: Η καρδιά του δαίμονα, Μάριος Μητσόπουλος